οχι δεν ειμαι μωρε... αντε ειμαι για λιγο ακομα, αλλα θα μου περασει, μην ανησυχεις...
η αγαπη παντως δεν ειναι κακο νομιζω, απο οτι βλεπω στην υπογραφη σου και συ αγαπας καποιον, που ειναι το κακο;
τελος παντων, δε μου αρεσει το υφακι και δε θα ερθω σημερα, δεν αξιζει τον κοπο. και ουτε προκειται να ξαναερθω για σενα αμα ειναι να το βλεπεις σαν αγγαρια. τοσες αλλες κοπελες υπαρχουν, ελεος.
ρα ανθρωπε... σε παρακολουθω αιωνες τωρα.. δηλαδη απο τοτε που αρχησες να γραφεις στο σαιτ
που πας ρε φιλε σαν το αρνι με στους λυκους ? τι αγαπες και παραμυθια λες στα κοριτσια ρε φιλε?
μια με την ελενη που εγεινε ολοκληρο σκηνικο ... τωρα με την δεσποινα... παρατηρω πως οντως θες να αγαπηθεις και να βρεις λιγη τρυφεροτητα..
πες μου τωρα, θα βρεις εκει τρυφεροτητα? αγαπη? απο που και ως που ρε φιλε? και να σε θελει καποια κοπελα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να στα δωσει ολα αυτα εκτος και αν σταματησει την δουλεια της για σενα , διοτη ειναι απλα επαγγελματιας... δεν μπορει να ανταπεξελθει σε ερωτες και τρυφεροτητες...
και το αλλο ειναι το εξης.. σε οσες εχεις αδυναμια, στο εχουν δειξει ξεκαθαρα οτι δεν θελουν κατι παραπανω απο επκοινωνια και εσυ επιμενεις για κατι παραπανω με αποτελεσμα να αγανακτουν τα κοριτσια να αισθανονται καταπιεση , και να στο εκφραζουν με αρνητικο τροπο , οπως ξυνιλα, αδιαφορια, και επιθετικοτητα..
ειναι ωραιο τωρα, η ελενη να βγαινει στο σαλονι παλια, και να σε βλεπει με αγριο υφος και να γινεσαι ρεζιλι? αξιοπρεπεια μηδεν? εγωισμος μηδεν?
ρε εγω αυτες της εχω μια χαψια ολες ποια δεσποινα μου λες τωρα, ποια κελλυ , εγω σπαω πετρες
( πλακιτσα)
καλο ειναι να κοντρολαρεις τα αισθηματα... βγες βρες καποια κοπελα εξω, μια χαρα παιδι εισαι απο οτι που εχουν πει, οποτε δε χρειαζονται ολα αυτα ρε φιλε..
εντελως φιλικα στα λεω.. διοτη περασα μια περιοδο σαν την φαση σου, διοτη πως να το κανουμε ειναι ομορφες οι ατιμες
αλλα.. πρεπει να εισαι και λιγο ρεαλιστης.. ;)