DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Good morning Rabbit ! what did you get with the international law exam ?empire strikes back!
Good morning Rabbit ! what did you get with the international law exam ?empire strikes back!
Ντροπη σου !!!καλημερα ματια μου! Να ρθω να σε βρεξω με :2on1 ?
Φιλε DON, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ !!!Good morning Rabbit ! what did you get with the international law exam ?
καλημέρα αγάπη μου. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλημερα Νεφελη !!!
from the three the longest! περα απο την πλακα ολα πηγαν καλα!Good morning Rabbit ! what did you get with the international law exam ?
καλημέρα λάγε έλα να με βρέξεις και θα δεις τι θα σου κάνω στο δωμάτιο τέσσερα..καλημερα ματια μου! Να ρθω να σε βρεξω με :2on1 ?
Ωραια παρεουλα, εχετε σημερα βλεπω !!! :-* :-* :-* :-* :-*καλημέρα αγάπη μου. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Συμφωνω !!!Μου αρεσει η βροχη........... ........αλλα να ειμαι σπιτι και να.............................
οχι να δουλευω...........
βροχη και δουλεια δεν πανε μαζι.............
Λαγεεεεεεεεεεεεεε, τι ειναι αυτα που διαβαζω ???καλημέρα λάγε έλα να με βρέξεις και θα δεις τι θα σου κάνω στο δωμάτιο τέσσερα..
Ωραια παρεουλα, εχετε σημερα βλεπω !!! :-* :-* :-* :-* :-*
τι κερδιζει αυτος που θα το βρει???????
http://[URL unfurl="true"]www.filis104.com/images/stories/koritsia/despoina/754.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Στο ειπα μια και στο ξαναλεω, ειναι χτυπημα απο πισω αυτο, μην το ξανακανεις !!!
Γιατι, πρωτα θα σε :s&m_1: και μετα θα σε :fuck1: :zfuck: !!!
Το :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: ???
Ο.Κ, εκλεισε !!!Tό κορμί μου !!
Κάτι δεν κολλάει εδώ .......................................................................
Καλημερα προεδρε !!!
Παλι προβληματα μας δημιουργεις, με αυτα που γραφεις !!!
Έχω σίγουρες πληροφορίες, ότι η Κελλυ δεν είναι τραβέλι!
Για άλλον είναι οι έρωτες.....................................
Tό κορμί μου !!
Προηγουμαι μωρο μου !!!αφου το βρηκα περιμενω το επαθλο μου...........
Στο ειπα μια και στο ξαναλεω, ειναι χτυπημα απο πισω αυτο, μην το ξανακανεις !!!
Γιατι, πρωτα θα σε και μετα θα σε !!!
Το ???