Ετσι εεεεεεεε !!![move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
Εγω κτυπαω, το κεφαλι μου στον τοιχο και εσυ
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Ετσι εεεεεεεε !!![move]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/move]
Kαλημεριζω ολους τους συναγωνιστες του μαγαζιου και την πιο γλυκια καλημερα στην πιο hot καυλιαρα του μαγαζιου Δεσποινα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
......
Kαλημερα Ελενη, πολλα :-* :-* :-* :-* :-* και καλη επιστροφη !!![move]ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΔΩ ΓΙΑ ΟΛΙ ΤΙΝ ΠΑΡΕΑ :-* :-* :-*[/move]
καλημεραααααααααααααααααααααααααα......................... :-* :-* :-* :-*
WITH LOVE FOR YOU!!!!!![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.filis104.com/images/stories/koritsia/despoina/2007.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Aνταποδιδω τα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* μωρο μου και στην αφιερωνω με πολυ αγαπη :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Για να μη γίνουμε όλοι σα και τα μούτρα σου................................................
Νοικοκύρη ε νοικοκύρη!
Σειρήνες στο αιγαίο....????zidan ....... στό ύψος σου καραδοκόυν σειρήνες ....
Καί μία έρωτηση ππππρός όλους......
Γιατί ή κοινωνία ένδιαφέρεται νά συντηρήσει τόν κοινωνικό ήθικισμό ??![]()
Σειρήνες στο αιγαίο....????
''Δεν υπάρχουν αισχρές λέξεις παρά μόνο αισχροί άνθρωποι''
Ηθικισμός, η κατάντια του αστού...........
Τα σέβη μου PADRON και την καλημέρα μου.
Ο κίνδυνος παραμονεύει παντού..............................Προτείνω, λοιπόν, όλες έμείς οι κρυφές κόρες
να άρχίσουμε να προσανατολιζόμαστε σιγά σιγά
καί να διαβλέπουμε τόν κίνδυνο πίσω άπό αύτά πού φαίνονται με τήν πρώτη ματιά.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλημέρα leon13 και απο μενα πολλα πολα :-* :-* :-* :-* :-* :-*Kαλημερα Ελενη, πολλα :-* :-* :-* :-* :-* και καλη επιστροφη !!!
Κοινά γάρ τά τών φίλων (Οι φίλοι τα έχουν όλα κοινά).Πιστόν φίλον εν κινδύνοις γιγνώσκεις
Ο φίλος τον φίλον εν πόνοις και κινδύνοις ου λείπει.