kellaki
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2012
- Like
- 1
αν εχει πιει [size=40pt]7-8[/size] ουισκακια.. σε βλεπει διπλο... δεν ειναι τιποτα...συνηθισμενα...
αν εχει πιει [size=40pt]7-8[/size] ουισκακια.. σε βλεπει διπλο... δεν ειναι τιποτα...συνηθισμενα...
ηρθε και ο σοκολατενιος ιπποτης
σκασε ηλιθια
σκασε μωρη.. θα σε περασουν για βλαχαρα
εσυ μωρη καραφλη τσιρλιπιπου περιμενεις τον μεμο να μου την πει για να γελας
κοπελα μου εσυ.... αν εχω πιει και εγω 7-8 θα κανουμε παρτουζα!!!!! 2 εμεις και αλλες 2 εσεις !!!
γιατι μου μιλας ασχημα? :-Μη μου αντιμιλάς μωρή ξεκωλιάρα γιατί βλέπω να σε πιάνει ο νταβάς σου και να σε κάνει σαν τον Παϊτέρη από τις φάπες.
Το ξέρουμε ότι είσαι μωρή ξετσίπωτη, μη σκούζεις.
kellaky Μιλα μας και μην μας την τραβάς....
σε εχω ψαξει ομως και εσενα αλλα δεν τα εχω δει.τα εβαλες προσφατα?στα δυο μεγαλα μου [size=40pt]αρχιδια[/size]
σε αυτα που καποιοι αντρες νομοιζουν οτι εχουν
:-* :-* :-*
σταματακηηηη ουουυυυυυεσυ μωρη καραφλη τσιρλιπιπου περιμενεις τον μεμο να μου την πει για να γελας
ενοια σου...
οταν σε πετυχω ξανα στην συγγρου
τον κωλο θα στον κανω ισα με τα κουλουρια που πουλαει ενας μπαρμπας στην ομονοια
το στριγκακι σου μπροσταστα δυο μεγαλα μου [size=40pt]αρχιδια[/size]
σε αυτα που καποιοι αντρες νομοιζουν οτι εχουν
:-* :-* :-*
κλαψε...σταματακηηηη ουουυυυυυ
kellaky Μιλα μας και μην μας την τραβάς....
κλααααψεεεεεε την πεμπτη θα τον δωκλαψε...
δεν θα ξαναδεις τον νωντα... θα τον απαγαγω...
και στεναχωρια επειδη εχεις να δεις τον σταμουλη εδω και κανα 2μηνοεχω νευρα.... :-* :-* :-*
απο την αυπνιαεχω νευρα.... :-* :-* :-*
ΠΑΣ ΚΑΛΑ?κλααααψεεεεεε την πεμπτη θα τον δω
αμα θες ελα κι εσυ να γινουμε 3 και να μας ριξουν παλι πορτα στο 104
κοπελα μου εσυ.... αν εχω πιει και εγω 7-8 θα κανουμε παρτουζα!!!!! 2 εμεις και αλλες 2 εσεις !!!
η πολυ σοκολατα προκαλει υπερενταση βουνα τα σοκολατακια σημερα απο τον σταματηαπο την αυπνια