HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Μωρή σκατόψυχη πόρνη, εσύ ούτε απ'έξω από στούντιο δεν μπορείς να περνάς με τόση βρώμα που κουβαλάς στο σαρκίο σου.
Επ, να και ο συμφεροντολόγος ιδεαλιστής...
Μωρή σκατόψυχη πόρνη, εσύ ούτε απ'έξω από στούντιο δεν μπορείς να περνάς με τόση βρώμα που κουβαλάς στο σαρκίο σου.
3 ημασταν αλλα ξεχασαμε να φερουμε ανθοδεσμες :-
ηρεμησε τζουτζουκα μου :-* :-*δεν χρειαζετε να εισαι ειρωνικος....και ουτε χρειαζοταν να φερεις κατι
τι? δεν τα πηρες ολα σημερα? ειχες βαλει τον μετροποντικα μηπως να σου κανει σερβις στην κωλαρα σου?Μωρή τραβελόπουστα, πάλι αντιμιλάς; Γύρνα πίσω στη Συγγρού γιατί σε αναζητούν τα πάκια σου.
Πιεξουλα, τι δωρο της πηρες;
ε μα που παμε κι εμεις με αδεια χερια σε στουντιο
να φαει και ενα σοκολατακι απο αυτα που της πηγες σημερα ενα ομωςηρεμησε τζουτζουκα μου :-* :-*
καλησπερα Κελυ, τι εγινε σε μπαναρανε και μηδενισαν τα ποστς σου?
ξερολας ειναικαι εσυ που κανεις οτι ξερεις απο στουντιο θα επρεπε να ξερεις οτι στα στουντιο δεν ανοιγουν σε 3 ατομα
Γιατι, τι φοβαστε?και εσυ που κανεις οτι ξερεις απο στουντιο θα επρεπε να ξερεις οτι στα στουντιο δεν ανοιγουν σε 3 ατομα
Η Μπαρτσα εφταιγε ρε τυπε;σε λιγο ο κοσμος δεν θα εχει να φαει...Καλά ρε σήμερα όλοι πήγατε να δείτε την Μπάρτσα;;; Έσκασα μύτη στις 22:00 στο studio και δεν υπήρχε ψυχή, εκτός απ' τις κοπέλες εννοείται που κι αυτές ξενερωμένες ήταν...
καλησπερα μωρο μου.....εφτιαξα αλλο λογαριασμο αλλα απο οτι βλεπω θα τον μπαναρουν και αυτον....ειμαι πολυ κοντα
Καλα τα λες.και εσυ που κανεις οτι ξερεις απο στουντιο θα επρεπε να ξερεις οτι στα στουντιο δεν ανοιγουν σε 3 ατομα
αμα ο μεμοσαν και ο νωντας θυμηζουν καταδικους του αλκατραζ πως να ανοιξουνΓιατι, τι φοβαστε?
ο τριτος ηταν στον δρομο και δεν τον επιανε η καμερα, τελος παντων no hard feelingsκαι για να ξερεις αν ειναι να σου κανουν ζημια 2 θα ερθουν οχι 3 ;)και εσυ που κανεις οτι ξερεις απο στουντιο θα επρεπε να ξερεις οτι στα στουντιο δεν ανοιγουν σε 3 ατομα
παλι βριζεις??? χαχαχαχ...καλησπερα μωρο μου.....εφτιαξα αλλο λογαριασμο αλλα απο οτι βλεπω θα τον μπαναρουν και αυτον....ειμαι πολυ κοντα
ανοιγουν ;)
μου εχετε ανοιξει στο παρελθον με παρεα 6 ατομα