memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
εσενα με τετοια σουφρα, ολοι οι πακηδες απο το μεταξι μαζι σου την ανοιγουνΕσένα με τέτοιο χιούμορ ούτε στο Μετάξι δεν πρέπει να σου ανοίγουν.
εσενα με τετοια σουφρα, ολοι οι πακηδες απο το μεταξι μαζι σου την ανοιγουνΕσένα με τέτοιο χιούμορ ούτε στο Μετάξι δεν πρέπει να σου ανοίγουν.
Στον αγαπουλη παππου με την ανθοδεσμη γιατι ανοιξατε αμεσως ?
Εσενα ποιος σε ρωτησε και πεταγεσαι σαν την πορδη;Εσένα με τέτοιο χιούμορ ούτε στο Μετάξι δεν πρέπει να σου ανοίγουν.
ε να μη φαμε και κανα φοντανακι πριν?αφου το παιζετε τοσο εξυπνοι θα πρεπει να ξερετε οτι η βαρδια μου αρχιζε στης 11 και οχι στης 10 και 30
εξαφανιστηκαν τα πακια? :o στη σουφρα σου κοιταξες?Μωρή τσιμπουκορουφήχτρα, που να βρεθούν πάκια στο Μετάξι; Έχουν μετακομίσει όλα στη Συγγρού εκεί που κάνεις πιάτσα.
Γιατί σε μπανάρουν|???
γιατι ειμαι βρωμοστομη....και μπραβο μου
μη ριχνεις το επιπεδο της συζητησηςΌχι, μαύρος πύργος.
Μωρή τρελοκαμπέρω, μην κάνεις την άσχετη. Στη δική σου κωλοτρυπίδα τους έχεις κρύψει. Σκέτο κοντέινερ της Cosco είσαι.
εκτος απο εμενα που μου μιλας στο πληθυντικογιατι ειμαι βρωμοστομη....και μπραβο μου
αν ελεγες και βρωμιαρα θα εννοουσες την πιεξουλαΈτσι... Βρομόστομη και βρώμα... Γουστάρω,,,
ο τριτος ηταν στον δρομο και δεν τον επιανε η καμερα, τελος παντων no hard feelingsκαι για να ξερεις αν ειναι να σου κανουν ζημια 2 θα ερθουν οχι 3 ;)
αν ελεγες και βρωμιαρα θα εννοουσες την πιεξουλα
Αμετανοητη!!!γιατι ειμαι βρωμοστομη....και μπραβο μου
Αμετανοητη!!!
κουκια σπερνεις? (στα χωραφια)ναι...μαθε με συ εμενα τωρα....ελα παπου να σου δειξω τα χωραφια σου
αν εχει πιει 3-4 ουισκακια.. σε βλεπει διπλο... δεν ειναι τιποτα...συνηθισμενα...εκτος απο εμενα που μου μιλας στο πληθυντικο
αν εχει πιει 3-4 ουισκακια.. σε βλεπει διπλο... δεν ειναι τιποτα...συνηθισμενα...
σκασε μωρη.. θα σε περασουν για βλαχαραναι...μαθε με συ εμενα τωρα....ελα παπου να σου δειξω τα χωραφια σου
ηρθε και ο σοκολατενιος ιπποτηςσκασε μωρη.. θα σε περασουν για βλαχαρα