osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Ο.Κ.
Μίλησα με το παλληκάρι .
Παρεξήγηση τέλος !
γμτ! έχασα τη παρεξήγηση! που έγινε; χρειάζομαι γυαλιά επειγόντως!
εμένα γιατί δεν με λες παλληκάρι;
Ο.Κ.
Μίλησα με το παλληκάρι .
Παρεξήγηση τέλος !
Λοιπόν στη φωτογραφία της Αμάντας που κάθεται σταυροπόδι,φαίνεται για δε φαίνεται σα να έχει κυτταρίτιδα(όχι τη φλεγμονή του δέρματος,την άλλη);Καλησπέρα σε όλους.
Πρώτα απ'όλα ο όρος κυτταρίτιδα (cellulitis) είναι η φλεγμονή του υποδόριου ιστού (με απλά λόγια). Εσφαλμένα χρησιμοποιείται απο τις εταιρείες αδυνατίσματος κλπ που αναφέρονται σε αυτή εννοώντας τον υπερβολικό λιπώδη ιστό που παρατηρείται στους παχύσαρκους.
Αυτά για τους τύπους (ο biker ξέρω είναι τυπολάτρης).
Τώρα για την Αμάντα. Τα κορίτσια δε χρειάζονται υπεράσπιση..τα καταφέρνουν μόνα τους. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να καταθέτουμε δικές μας εμπειρίες με αυτά, πάντα υποκειμενικά.
Και επειδή τα πόδια της Αμάντας και τα είδα, και τα άγγιξα (και τα έγλειψα)...μπορώ να θεωρώ τον εαυτό μου ευτυχή, γιατί η πλειοψηφία των "συμβατικών" γυναικών που συναναστρέφομαι - εγώ τουλάχιστον - δεν διαθέτουν τέτοια χυτά πόδια, και φυσικά το σωματότυπο της Αμάντας.
Εκτός αν η δική σας καθημερινότητα σας επιτρέπει να συναναστρέφεστε τέτοιες κοπέλες, οπότε πάω πάσο και θα επιδίωκα ενθέρμως τη στενότατη φιλία σας....για ευνόητους λόγους (οπότε ειδοποιήστε με)
Καλησπέρα σε όλους.
Πρώτα απ'όλα ο όρος κυτταρίτιδα (cellulitis) είναι η φλεγμονή του υποδόριου ιστού (με απλά λόγια). Εσφαλμένα χρησιμοποιείται απο τις εταιρείες αδυνατίσματος κλπ που αναφέρονται σε αυτή εννοώντας τον υπερβολικό λιπώδη ιστό που παρατηρείται στους παχύσαρκους.
Αυτά για τους τύπους (ο biker ξέρω είναι τυπολάτρης).
γμτ! έχασα τη παρεξήγηση! που έγινε; χρειάζομαι γυαλιά επειγόντως!
εμένα γιατί δεν με λες παλληκάρι;
Όσο κι'άν σου φανεί αδύνατο , σε μερικές περιπτώσεις ...
Καμμιά παρεξήγηση .
Λοιπόν στη φωτογραφία της Αμάντας που κάθεται σταυροπόδι,φαίνεται για δε φαίνεται σα να έχει κυτταρίτιδα(όχι τη φλεγμονή του δέρματος,την άλλη);
με είπανε χοντρη... :'( :'( :'( :'( :'(
καυλησπερμαααααααααααααααααα :-* :-* :-* :-* :-* :-*Kαλησπερα στην πιο καυλιαρααααα γυναικα του μαγαζιου.Τι κανεις μωρο μου :-* :-* :-* :-*???Αυτοι που το ειπανε μαλλον πρεπει να πανε σε οφθαλμιατρο να κοιταξουν λιγο την οραση τους...
καυλησπερμαααααααααααααααααα :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καυλησπερμαααααααααααααααααα :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Δες το και απο την θετικη πλευρα του πραγματος.με είπανε χοντρη... :'( :'( :'( :'( :'(
Δες το και απο την θετικη πλευρα του πραγματος.
εκανες το πρωτο βημα για να αρεσεις στον SPEED
Για το δευτερο θα πρεπει να περασουν καποια χρονια...........