Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
Γεια σου  :)

Ειναι γλυκια .... η πουτσα του τσολια  :2funny:

Αντε δωστε φωτο στο λαο  :dancing:
Δε την πασαλειψατε με του Τουρτα την ?  :think:
Δε την γλυψατε μετα ? :think:

Ο θειούλης (Απ. 43873) με το μπλέ πουκάμισο πού προσπαθεί να κρυφτεί, είναι όλα τα λεφτά.  :2funny:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ψιλοξεφτίλα να 'σαι παντρεμένος και να τρέχεις στα μπουρδέλα πάντως...Αν είσαι μάγκας, κάτσε μόνος σου και κάνε ό,τι θες.

θα διαφωνήσω. Αν είσαι παντρεμένος το μπουρδέλο είναι ασφαλης λύση για να ρίξεις ένα σε μια μικρούλα. Δεν κρίνω αν είναι σωστό ή λάθος αλλα είναι προτιμότερο απο το να μπλέκεις με εξωσυζηγηκές σχέσεις με κίνδυνο να διαλύσεις τον γάμο σου.

caracortado

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
72
Πόντοι
16
θα διαφωνήσω. Αν είσαι παντρεμένος το μπουρδέλο είναι ασφαλης λύση για να ρίξεις ένα σε μια μικρούλα. Δεν κρίνω αν είναι σωστό ή λάθος αλλα είναι προτιμότερο απο το να μπλέκεις με εξωσυζηγηκές σχέσεις με κίνδυνο να διαλύσεις τον γάμο σου.

Σοβαρά μιλάς;Δηλαδή όποιος ξενογαμάει κλείνει το σπίτι του;

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16

To λες, λες και είσαι υποχρεωμένος να ξενογαμήσεις.Ότι δεν έχεις άλλη επιλογή. Τότε τι παντρεύεσαι? Για να το παίξεις στην κοινωνία τακτοποιημένος σύμφωνα με τα κοινωνικά πρότυπα?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
To λες, λες και είσαι υποχρεωμένος να ξενογαμήσεις.Ότι δεν έχεις άλλη επιλογή. Τότε τι παντρεύεσαι? Για να το παίξεις στην κοινωνία τακτοποιημένος σύμφωνα με τα κοινωνικά πρότυπα?

ρε χαζός είσαι η τον χαζό παριστάνεις; Είπα εγώ τέτοιο πράγμα; Εγώ απλά λέω οτι ανεξάρτητα αν είναι σωστό ή λάθος να ξενογαμάς (ο καθένας έχει τους λόγους του) απο το να μπλέκεις σε μια σχέση με ένα τρίτο άτομο που θα δημιουργήσει προβλήματα καλύτερα είναι το στούντιο/μπουρδέλο που κάνεις την δουλεία σου άνετος. Ποπο...όλα σου φταίνε ρε φίλε...

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
ρε χαζός είσαι η τον χαζό παριστάνεις; Είπα εγώ τέτοιο πράγμα; Εγώ απλά λέω οτι ανεξάρτητα αν είναι σωστό ή λάθος να ξενογαμάς (ο καθένας έχει τους λόγους του) απο το να μπλέκεις σε μια σχέση με ένα τρίτο άτομο που θα δημιουργήσει προβλήματα καλύτερα είναι το στούντιο/μπουρδέλο που κάνεις την δουλεία σου άνετος. Ποπο...όλα σου φταίνε ρε φίλε...

Ναι, χαζός είμαι κι εσείς έξυπνοι. Οκ, εννοείται ότι αν ξενογαμήσει κάποιος, ας το κάνει σε μπουρδέλο.Δεν μας λες και κάτι που θέλει μυαλό.

Biker!

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1

don%27t+feed+the+troll.jpg

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

εσύ πονηρούλα μήν τρώς πολύ τούρτα γιατι θα μας παχύνεις και μετα θα έρχονται οι πελάτες και θα λένε οτι οι φωτογραφίες είναι παραπλανητικές και με photoshop.  :think: :think: :think:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
μάλλον έφαγε πολύ τούρτα , φούλ η κυτταρίτιδα...........

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.775
Πόντοι
46.232
δεν αφήνεις να πέσει κάτω τίποτα....... ;) φιλάκια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom