You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
να ελεγες οτι εχω κανει λειγει κιλιτσα ναι να το δεχτο αλλα αυτο οχι γτ το προσεχω παρα πολυυυυυ
ναι
είναι γεγονός πως είσαι χοντρή.
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
μου αρέσει
ο πίνακας, μπορώ να τον ζωγραφίσω και εγώ.
Biker!
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ναι
είναι γεγονός πως είσαι χοντρή.
Ρε μαλάκα , ΕΛΕΟΣ ...
Ξέρεις πόσο άρρωστος είμαι με τις κυτταρίτιδες και τις κοιλίτσες !
Αλλά να πούν και το άγαλμα της φυματίωσης , χοντρό και με κυτταρίτιδα ... ε ... Ο. Κ. ! ! !
Όχι παιδιά, να λέμε και τα σωστά. Η Αμάντα είναι ίσως η ωραιότερη κοπέλα στο στούντιο. Και χωρίς photoshop. Η μόνη που δεν χρειάζεται ηλεκτρονικά φτιασίδια! Δεν ξέρω στο κρεβάτι πώς είναι, αλλά εξωτερικά είναι κούκλα. Μόνο μια λεπτομέρεια, χωρίς παρεξήγηση: Βγάλε ρε κοπέλα μου αυτές τις μαύρες τούφες απ'τα μαλλιά κι αυτά τα νύχια σαν αμερικανίδας πορνοστάρ του '80! Καλή συνέχεια!
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.953
- Πόντοι
- 46.232
καλά ρε ιταλέ σας θίξαμε πάλι της κοπέλες του δουκάτου σας.....
δές την φωτογραφία που κάθεται σταυροπόδι που φαίνεται η κυτταρίτιδα , δεν την είπαμε χόντρη την γκόμενα μια χαρά ειναι....
μην αρπάζεστε τόσο εύκολα
δές την φωτογραφία που κάθεται σταυροπόδι που φαίνεται η κυτταρίτιδα , δεν την είπαμε χόντρη την γκόμενα μια χαρά ειναι....
μην αρπάζεστε τόσο εύκολα
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Ρε μαλάκα , ΕΛΕΟΣ ...
Αλλά να πούν και το άγαλμα της φυματίωσης , χοντρό και με κυτταρίτιδα ... ε ... Ο. Κ. ! ! !
μεγάλος είμαι, γυαλιά χρειάζομαι αλλά δεν φοράω άρα βλέπω ότι θέλω!
και φυσικά δεν είναι χοντρή, κουκλίτσα είναι.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.953
- Πόντοι
- 46.232
,Ρε μαλάκα , ΕΛΕΟΣ ...
για να σε ξεθυμάνω και λιγάκι, αυτός που είπε χοντρή είναι εμφανέστατο ότι κάνει πλάκα....
όποια είναι χοντρή δεν είναι απαραίτητο να έχει κυτταρίτιδα και φυσικά και το αντίθετο...μπορεί μια λεπτή να έχει κυτταρίτιδα....αυτά καλό βράδυ
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.953
- Πόντοι
- 46.232
μια χαρα.... ωραίο στήσιμο....
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
πού είναι;
με το βρακί κυκλοφορείς;
δεν κρυώνεις;
όμως.....ωραίος κώλος!
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
,
για να σε ξεθυμάνω και λιγάκι, αυτός που είπε χοντρή είναι εμφανέστατο ότι κάνει πλάκα....
όποια είναι χοντρή δεν είναι απαραίτητο να έχει κυτταρίτιδα και φυσικά και το αντίθετο...μπορεί μια λεπτή να έχει κυτταρίτιδα....αυτά καλό βράδυ
χα!
θύμωσε ο Biker;
θα του ρίξω στέρηση ομιλίας επί τριήμερο. (και αυτός θα με γράψει στα...του)
caracortado
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2012
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
μεγάλος είμαι, γυαλιά χρειάζομαι αλλά δεν φοράω άρα βλέπω ότι θέλω!
και φυσικά δεν είναι χοντρή, κουκλίτσα είναι.
Kαι σενα τι σε πείραξε ρε φίλε;
Biker!
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
χα!
θύμωσε ο Biker;
θα του ρίξω στέρηση ομιλίας επί τριήμερο. (και αυτός θα με γράψει στα...του)
Ο.Κ.
Μίλησα με το παλληκάρι .
Παρεξήγηση τέλος !
sarouman
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 69
- Like
- 535
- Πόντοι
- 7.125
Καλησπέρα σε όλους.
Πρώτα απ'όλα ο όρος κυτταρίτιδα (cellulitis) είναι η φλεγμονή του υποδόριου ιστού (με απλά λόγια). Εσφαλμένα χρησιμοποιείται απο τις εταιρείες αδυνατίσματος κλπ που αναφέρονται σε αυτή εννοώντας τον υπερβολικό λιπώδη ιστό που παρατηρείται στους παχύσαρκους.
Αυτά για τους τύπους (ο biker ξέρω είναι τυπολάτρης).
Τώρα για την Αμάντα. Τα κορίτσια δε χρειάζονται υπεράσπιση..τα καταφέρνουν μόνα τους. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να καταθέτουμε δικές μας εμπειρίες με αυτά, πάντα υποκειμενικά.
Και επειδή τα πόδια της Αμάντας και τα είδα, και τα άγγιξα (και τα έγλειψα)...μπορώ να θεωρώ τον εαυτό μου ευτυχή, γιατί η πλειοψηφία των "συμβατικών" γυναικών που συναναστρέφομαι - εγώ τουλάχιστον - δεν διαθέτουν τέτοια χυτά πόδια, και φυσικά το σωματότυπο της Αμάντας.
Εκτός αν η δική σας καθημερινότητα σας επιτρέπει να συναναστρέφεστε τέτοιες κοπέλες, οπότε πάω πάσο και θα επιδίωκα ενθέρμως τη στενότατη φιλία σας....για ευνόητους λόγους (οπότε ειδοποιήστε με)
Πρώτα απ'όλα ο όρος κυτταρίτιδα (cellulitis) είναι η φλεγμονή του υποδόριου ιστού (με απλά λόγια). Εσφαλμένα χρησιμοποιείται απο τις εταιρείες αδυνατίσματος κλπ που αναφέρονται σε αυτή εννοώντας τον υπερβολικό λιπώδη ιστό που παρατηρείται στους παχύσαρκους.
Αυτά για τους τύπους (ο biker ξέρω είναι τυπολάτρης).
Τώρα για την Αμάντα. Τα κορίτσια δε χρειάζονται υπεράσπιση..τα καταφέρνουν μόνα τους. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να καταθέτουμε δικές μας εμπειρίες με αυτά, πάντα υποκειμενικά.
Και επειδή τα πόδια της Αμάντας και τα είδα, και τα άγγιξα (και τα έγλειψα)...μπορώ να θεωρώ τον εαυτό μου ευτυχή, γιατί η πλειοψηφία των "συμβατικών" γυναικών που συναναστρέφομαι - εγώ τουλάχιστον - δεν διαθέτουν τέτοια χυτά πόδια, και φυσικά το σωματότυπο της Αμάντας.
Εκτός αν η δική σας καθημερινότητα σας επιτρέπει να συναναστρέφεστε τέτοιες κοπέλες, οπότε πάω πάσο και θα επιδίωκα ενθέρμως τη στενότατη φιλία σας....για ευνόητους λόγους (οπότε ειδοποιήστε με)
δηλαδη τώρα αν έρθω και πατησω μια δάγκα στο ένα κωλομέρι θα φταίω;