Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Biker!

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ναι
είναι γεγονός πως είσαι χοντρή. :grin:

Ρε μαλάκα , ΕΛΕΟΣ ...

Ξέρεις πόσο άρρωστος είμαι με τις κυτταρίτιδες και τις κοιλίτσες !

Αλλά να πούν και το άγαλμα της φυματίωσης , χοντρό και με κυτταρίτιδα ... ε ... Ο. Κ.  ! ! !

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Όχι παιδιά, να λέμε και τα σωστά. Η Αμάντα είναι ίσως η ωραιότερη κοπέλα στο στούντιο. Και χωρίς photoshop. Η μόνη που δεν χρειάζεται ηλεκτρονικά φτιασίδια! Δεν ξέρω στο κρεβάτι πώς είναι, αλλά εξωτερικά είναι κούκλα. Μόνο μια λεπτομέρεια, χωρίς παρεξήγηση: Βγάλε ρε κοπέλα μου αυτές τις μαύρες τούφες απ'τα μαλλιά κι αυτά τα νύχια σαν αμερικανίδας πορνοστάρ του '80! Καλή συνέχεια!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.953
Πόντοι
46.232
καλά ρε ιταλέ σας θίξαμε πάλι της κοπέλες του δουκάτου σας.....
δές την φωτογραφία που κάθεται σταυροπόδι που φαίνεται η κυτταρίτιδα , δεν την είπαμε χόντρη την γκόμενα μια χαρά ειναι....
μην αρπάζεστε τόσο εύκολα  

Επισκέπτης
καλά ρε ιταλέ σας θίξαμε πάλι της κοπέλες του δουκάτου σας.....
δές την φωτογραφία που κάθεται σταυροπόδι που φαίνεται η κυτταρίτιδα , δεν την είπαμε χόντρη την γκόμενα μια χαρά ειναι....
μην αρπάζεστε τόσο εύκολα  
τωρα την τραβιξα

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Ρε μαλάκα , ΕΛΕΟΣ ...

Αλλά να πούν και το άγαλμα της φυματίωσης , χοντρό και με κυτταρίτιδα ... ε ... Ο. Κ.  ! ! !

μεγάλος είμαι, γυαλιά χρειάζομαι αλλά δεν φοράω άρα βλέπω ότι θέλω!
και φυσικά δεν είναι χοντρή, κουκλίτσα είναι.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.953
Πόντοι
46.232
Ρε μαλάκα , ΕΛΕΟΣ ...

,
για να σε ξεθυμάνω και λιγάκι, αυτός που είπε χοντρή είναι εμφανέστατο ότι κάνει πλάκα....
όποια είναι χοντρή δεν είναι απαραίτητο να έχει κυτταρίτιδα και φυσικά και το αντίθετο...μπορεί μια λεπτή να έχει κυτταρίτιδα....αυτά καλό βράδυ  

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
,
για να σε ξεθυμάνω και λιγάκι, αυτός που είπε χοντρή είναι εμφανέστατο ότι κάνει πλάκα....
όποια είναι χοντρή δεν είναι απαραίτητο να έχει κυτταρίτιδα και φυσικά και το αντίθετο...μπορεί μια λεπτή να έχει κυτταρίτιδα....αυτά καλό βράδυ  

χα!
θύμωσε ο  Biker;
θα του ρίξω στέρηση ομιλίας επί τριήμερο. :2funny: :2funny: :2funny:(και αυτός θα με γράψει στα...του)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Καλησπέρα σε όλους.

Πρώτα απ'όλα ο όρος κυτταρίτιδα (cellulitis) είναι η φλεγμονή του υποδόριου ιστού (με απλά λόγια). Εσφαλμένα χρησιμοποιείται απο τις εταιρείες αδυνατίσματος κλπ που αναφέρονται σε αυτή εννοώντας τον υπερβολικό λιπώδη ιστό που παρατηρείται στους παχύσαρκους.
Αυτά για τους τύπους (ο biker ξέρω είναι τυπολάτρης).

Τώρα για την Αμάντα. Τα κορίτσια δε χρειάζονται υπεράσπιση..τα καταφέρνουν μόνα τους. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να καταθέτουμε δικές μας εμπειρίες με αυτά, πάντα υποκειμενικά.
Και επειδή τα πόδια της Αμάντας και τα είδα, και τα άγγιξα (και τα έγλειψα)...μπορώ να θεωρώ τον εαυτό μου ευτυχή, γιατί η πλειοψηφία των "συμβατικών" γυναικών που συναναστρέφομαι - εγώ τουλάχιστον - δεν διαθέτουν τέτοια χυτά πόδια, και φυσικά το σωματότυπο της Αμάντας.
Εκτός αν η δική σας καθημερινότητα σας επιτρέπει να συναναστρέφεστε τέτοιες κοπέλες, οπότε πάω πάσο και θα επιδίωκα ενθέρμως τη στενότατη φιλία σας....για ευνόητους λόγους (οπότε ειδοποιήστε με)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

δηλαδη τώρα αν έρθω και πατησω μια δάγκα στο ένα κωλομέρι θα φταίω;

URL]]

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom