despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
Εννοείται μωρό μου. Ταψί και κατσαρόλα λέμε.ναι αλλα θα μαγειπεψεται και για της 3 κοπελες που θα ειναι στη βαρδια......εγω ειμαι μεσααααααααα..............![]()
![]()
![]()
αχ τι καλα θα χοντρινουμε και αλλοΝα μαγειρέψουμε όλοι απο άτι και να σας το στείλουμε με κούριερ την επόμενη εβδομάδα ανώνυμο όμως να μη ξέρετε ποιος έφτιαξε ποιο φαγητό. Στο τέλος όμως θα πείτε ποιο φαγητό κερδίζει τι και θα έρθει να το παραλάβει ο νικητής απο το στούντιο. Απόδειξ ότι το έστειλε αυτός θα είναι ι αριθμός φορτωτικης της κούριερ που θα πρέπει να είναι ίδιο μς το απόκομα που θα έχετε εσείς
ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω ξερω μωνο να τιγανιζω πειραζειΕννοείται μωρό μου. Ταψί και κατσαρόλα λέμε.
μηπως θες να πλυνουν και τα πιατα?γιατι οχι??????![]()
ειμαι Π.....ΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ![]()
![]()
![]()
ΚΑΥΛΟΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗ ΜΟΥ ΕΣΥΥΥΥΥΥΥ..........τι εισαι????????
ξέρω ξέρω. Το ψάρι στα χείληεγω ξερω μωνο να τιγανιζω πειραζει![]()
![]()
![]()
εγω ξερω μωνο να τιγανιζω πειραζει![]()
![]()
![]()
ΟΧΙ θα τα σπασουμε ολλααααααααααααμηπως θες να πλυνουν και τα πιατα?![]()
Λοιπό χωρίς πλάκα αν όντως είστε μέσα δε μένει η επίσημη ανακοίνωσηαμαντα εμεις δεν θα κανουμε τιποτα τα αγορια θα μας μαγειρεψουν...............![]()
![]()
ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
μηπως θες να πλυνουν και τα πιατα?![]()
αχ τι καλα θα χοντρινουμε και αλλο![]()
![]()
ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναιΛοιπό χωρίς πλάκα αν όντως είστε μέσα δε μένει η επίσημη ανακοίνωση
Λοιπό χωρίς πλάκα αν όντως είστε μέσα δε μένει η επίσημη ανακοίνωση
καληνυχτα ματακια μουοχι εσεις μονο μαγειεψται.................τα αλλα ειναι δικη μας υποθεση......![]()
καληνυχτα παω για νανι αυπιο αμαντα θα σε..............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φιλακια σε ολουςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς............................. :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΜΕΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ![]()
![]()
![]()
Νομίζω πρέπει να το πει επίσημα η Άτζελα. Ακούω πάντως τα συγχαρητήρια σας για την ιδέα..ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι
ειμαι Π.....ΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()