despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
επειδή υπάρχει κόσμος που θεωρεί την λέξη προσβλητική θα την αλλάξουμε και αντι για πουτάνα θα λέμε κάτι άλλο πχ μπανάνα.
ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΝΑΝΑ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.in2life.gr/dm_pictures/mpanana290_112147_S12P49.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ΛΙΖΑΑΑΑΑΑΑ ΕΛΑΑΑΑΑ ΜΠΑΝΑΝΑ................. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :D :D
επειδή υπάρχει κόσμος που θεωρεί την λέξη προσβλητική θα την αλλάξουμε και αντι για πουτάνα θα λέμε κάτι άλλο πχ μπανάνα.
ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΝΑΝΑ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.in2life.gr/dm_pictures/mpanana290_112147_S12P49.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ειμαστε στο σωμα μωνο ;) ;) ;)[MEDIA=youtube]rs6aikO_KCI[/MEDIA]
Τιμή σου που το λές αλλά οι άντρες είμαστε τόσο ανώμαλοι που κυνηγάμε τις γυναίκες που είναι πουτάνες στην ψυχή και όχι στο σώμαειμαστε στο σωμα μωνο ;) ;) ;)
να κανω τον κουριερ;Να μαγειρέψουμε όλοι απο άτι και να σας το στείλουμε με κούριερ την επόμενη εβδομάδα ανώνυμο όμως να μη ξέρετε ποιος έφτιαξε ποιο φαγητό. Στο τέλος όμως θα πείτε ποιο φαγητό κερδίζει τι και θα έρθει να το παραλάβει ο νικητής απο το στούντιο. Απόδειξ ότι το έστειλε αυτός θα είναι ι αριθμός φορτωτικης της κούριερ που θα πρέπει να είναι ίδιο μς το απόκομα που θα έχετε εσείς
Να μαγειρέψουμε όλοι απο άτι και να σας το στείλουμε με κούριερ την επόμενη εβδομάδα ανώνυμο όμως να μη ξέρετε ποιος έφτιαξε ποιο φαγητό. Στο τέλος όμως θα πείτε ποιο φαγητό κερδίζει τι και θα έρθει να το παραλάβει ο νικητής απο το στούντιο. Απόδειξ ότι το έστειλε αυτός θα είναι ι αριθμός φορτωτικης της κούριερ που θα πρέπει να είναι ίδιο μς το απόκομα που θα έχετε εσείς
Τιμή σου που το λές αλλά οι άντρες είμαστε τόσο ανώμαλοι που κυνηγάμε τις γυναίκες που είναι πουτάνες στην ψυχή και όχι στο σώμα
και εγω μαζι σου αντρα μουυυυυυυυυνα κανω τον κουριερ;
ειμαστε στο σωμα μωνο ;) ;) ;)
εσυ θα οδηγας κ εγω απο πισω σουκαι εγω μαζι σου αντρα μουυυυυυυυυ![]()
![]()
Καλησπέρα σε όλους και στα κορίτσια φυσικά...
Ενα τραγούδι αφιερωμένο στην Αναστασία που δουλεύει τώρα...
Για κάποιο λόγο μου θυμίζει τη Sharon den Adel...
(ίσως επειδή και οι δυο μαζι μου θυμίζουν την πρώτη κοπέλα που έκανα έρωτα κάποτε..πριν πολλά χρόνια...και δε θα τη ξαναδω, ποτέ πια...)
efharisto moromu :-* :-* :-*
Συγνώμη για το σπαμ..
Καληνύχτα παιδια...
και απο εμενακαλη νύχτα και απο εμένα.
Καλημέρα φίλε Λιονταράκο !Καλημερα στα κοριτσια, της πρωινης βαρδιας !!!
Καλημερα και στα φιλαρακια !!!