Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
οκ............
Α οχι τετοια........μου τα χαλας! Δεν ειμαι του αυταρχικου. Μονο το Λενιω στο σταυρο θελω να δεσω!!!
οκ............
είδες πουθενα ερωτηματικό ρε τούβλο?
Για ρώτα αυτές που με έχουνε δει απο κοντά αν τα λόγια μου γίνονται πράξειςΜη λες ΘΑ ασχοληθω, απλα ασχολησου. ασε τα λογια και προχωρα στις πραξεις!
Α οχι τετοια........μου τα χαλας! Δεν ειμαι του αυταρχικου. Μονο το Λενιω στο σταυρο θελω να δεσω!!!
ωπ ναι εχεις δικιο ρε φιλε, σορυ. απλα το πεταξες καπως ακυρα και λεω "καλα πλακα μας κανει βραδιατικα;".
κανε τη δουλεια σου...
καλα απο το καλοκαιρι το λεει αυτο και ακομαοκ την ελενη μας θες να δεσεις???δεν θα σε αφησωωωωω
οκ την ελενη μας θες να δεσεις???δεν θα σε αφησωωωωω
Βρε Ορεστη μην μας τα πρηζεις βραδιατικα. Για λιγη πλακα ειμαστε εδω οχι να βγαλουμε γκομενα!!
χαχαχαχαχαχαχαχααχχα
εγραψες παλι βρε ελενακη μου........ :-* :-*
Για ρώτα αυτές που με έχουνε δει απο κοντά αν τα λόγια μου γίνονται πράξεις
καλα απο το καλοκαιρι το λεει αυτο και ακομα
Ωραία γιατί τη Δευτέρα έχω και παστίτσιοοκ. θα ρωτησω την ελενη απο δευτερα, γιατι σημερα βαριεμαι.
μονο λογια????πραξεις να βλεπωωωωωω αν ειναι ετσι οπως τα λεει ο taftaar........
Βρε Ορεστη μην μας τα πρηζεις βραδιατικα. Για λιγη πλακα ειμαστε εδω οχι να βγαλουμε γκομενα!!
καληνύχτα από μένα παο για νάνι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ωραία γιατί τη Δευτέρα έχω και παστίτσιο
ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ....................
αντε νανι εσυ γτ αυριο σε θελω ξεκουραστη για να σεΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ....................
αντε νανι εσυ γτ αυριο σε θελω ξεκουραστη για να σε