ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
καλά είμαι όμορφο κορίτσι εσύ όλα καλά πρόσεξε τον κακομαθημένο παιδίκαλησπερα νεφελη τι κανεις καλα?αστον να λεει............... :-* :-* :-*
καλά είμαι όμορφο κορίτσι εσύ όλα καλά πρόσεξε τον κακομαθημένο παιδίκαλησπερα νεφελη τι κανεις καλα?αστον να λεει............... :-* :-* :-*
καλά είμαι όμορφο κορίτσι εσύ όλα καλά πρόσεξε τον κακομαθημένο παιδί
ορεστη πες αλευρι................................................![]()
![]()
![]()
![]()
μην χτυπιέσαι τόσο πολύ κούκλα μου γατί θα εχής πόνο κέφαλο αύριο![]()
![]()
![]()
θα παρει λογο ορεστη κ θα της περασει....μην χτυπιέσαι τόσο πολύ κούκλα μου γατί θα εχής πόνο κέφαλο αύριο![]()
![]()
![]()
μην χτυπιέσαι τόσο πολύ κούκλα μου γατί θα εχής πόνο κέφαλο αύριο![]()
![]()
![]()
και συνεχιζεις να μην κανεις ορθογραφικα εδω και πολλη ωρα! αρχιζω και ανησυχω! το παθαινεις συχνα; μηπως οταν νυσταζεις; μηπως μετα απο πολυ?
Ελενη συγγνωμη! το ξερω πως δε σαρεσει καθολου το κομματι αλλα πρεπει να της το αφιερωσω!
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ! ΚΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΑΨΕ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ! :-* :-* :-* :-* :-*
θα παρει λογο ορεστη κ θα της περασει....
καλα ειμαι και εγω κουκλα θα τον προσεχω εναν τον εχουμε............![]()
![]()
![]()
ειναι υποθετο.Δηλαδη ο Ορεστης ειναι σαν την ασπιρινη?Παιρνεις δυο και σου φευγει???
![]()
![]()
![]()
εναν με εχετε οντως, να με προσεχετε...
αλλα δεν ειμαι κακομαθημενος βρε κοριτσια, ειμαι;![]()
ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙεναν με εχετε οντως, να με προσεχετε...
αλλα δεν ειμαι κακομαθημενος βρε κοριτσια, ειμαι;![]()
κανω ορθογραφικα λαθη μονο οταν εχω ΝΕΥΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.................ευχαριστω για το τραγουδι.............. :-* :-* :-*
ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ
και συνεχιζεις να μην κανεις ορθογραφικα εδω και πολλη ωρα! αρχιζω και ανησυχω! το παθαινεις συχνα; μηπως οταν νυσταζεις; μηπως μετα απο πολυ?
Ελενη συγγνωμη! το ξερω πως δε σαρεσει καθολου το κομματι αλλα πρεπει να της το αφιερωσω!
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ! ΚΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΑΨΕ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ! :-* :-* :-* :-* :-*
καλά ρε ορέστη δεν μπορώ να το καταλάβω που κολλάει το τραγούδι αυτό το αφιερώνεις στο "νεαφτο" σου και στην δέσποινα............
όσο για μένα δεν εχεις λόγο να ζήτησης συγγνώμη εκφρά σου ελεύτερα λες και δεν είμαι εδώ δεν με ενοχλεί τίποτα![]()
![]()
θα σε ονειρευομαι ολο το βραδυκαληνύχτα από μένα παο για νάνι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*