despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
εχω κ αλλα...
εχω κ αλλα...
και λιγα λεςΜην χαμογελας γιατι θα στειλω τον ταρτουφο να σου παρει την παρθενια!!!
Εχει μαθει τωρα
Μην χαμογελας γιατι θα στειλω τον ταρτουφο να σου παρει την παρθενια!!!
Εχει μαθει τωρα
και λιγα λες
τρομαξα τωρα.......
καλησπέρα αγαπητέ μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλησπέρα αγαπητέ μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
καλησπέρα και σε σένα .
καλησπέρα δέσποινα μην τον βαράς πολύ το ρίδιοι γιατί την αλήθεια σου λέει
πανα πολα το ονομα μου να το γράψεις καλά καλά ότι είχα να πω στην δέσποινα τα ηπα για να μη τσακωθείτε καθεμέραΝΕΦΑΛΑΚΙ, πες στη δεσποινα οτι σε εχω δει μονο μια φορα απο κοντα που φορουσες φορμα, γιατι εχουμε θεματα!
Οχι βρε δεν ειναι να τρομαζεις κουκλα μου, ειναι πολυ τρυφερος ο ταρτουφος! Ουτε που θα το καταλαβεις!!
πανα πολα το ονομα μου να το γράψεις καλά καλά ότι είχα να πω στην δέσποινα τα ηπα για να μη τσακωθείτε καθεμέρα
Οχι βρε δεν ειναι να τρομαζεις κουκλα μου, ειναι πολυ τρυφερος ο ταρτουφος! Ουτε που θα το καταλαβεις!!
Ελα μην κανεις ετσι! θα χτυπησεις! απλα μου ξεφυγε...
πηγαινε για υπνο που λεει και ο σοφος λαγος!
κανε και λίγο υπομονή αγάπη moυ γλυκό :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*δεν μου λες εσύ, πότε θα κατεβείς για δουλεία; Αντε γιατι σου εχω υποσχεθεί μερικές δαγκωματιές στον ποπο.
πανα πολα το ονομα μου να το γράψεις καλά καλά ότι είχα να πω στην δέσποινα τα ηπα για να μη τσακωθείτε καθεμέρα
καλησπερα νεφελη τι κανεις καλα?αστον να λεει............... :-* :-* :-*
το διόρθωσα... μην ανησυχεις, ετσι τσακωνομαστε και μετα τα βρισκουμε παντα.
ναι ασε με να λεω, ολοι εμενα υπερασπιστηκανε οπως βλεπεις! μαρεσει που εκοψες εσυ τα ορθογραφικα και τα αρχισα εγω... :-