isideratos
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 58
- Πόντοι
- 1
Ελένη γιατί ξαπλώνετε σε ένα κρεβάτι ημίγυμνες όλες μαζί όσο δεν έχετε πελάτη. Βοηθάτε η μία την άλλη να μένει σε φόρμα...?
Δεν είμαι μαλάκας να εκθέσω ένα παιδί σα την Ελένη και να γράφω μαλακίες. Απλώς κόπηκε επειδή ουσιαστικά δεν ήταν κριτική αλλά αστειάκι και πολύ μικρή. Έγραφε μόνο '' ΔΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ''μπορεί να αργήσει λίγο, μη σκας... εμένα έχει τύχει να κάνει πάνω από 12 ώρες να δημοσιευτεί. ;)
καλά βρε isiderate, δεν πιστεύω να έγραφες τίποτα περίεργα πράγματα μέσα και να στην κόψανε.
κρατάμε και τίποτα προσωπικό, όχι όλα στη φορά...
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: εμένα πάντως δε μου έχουνε κόψει ποτέ ολόκληρη κριτική, παραμόνο παραγράφους, καλή ώρα στην τελευταία μου της Ελένης. Παρόλα αυτά, πάντα κρατάω αντίγραφω σε word μη γίνει καμιά μαλακία... :-
τιν καλησπερα μου σε ολουςςςςςςςςςςς :-* :-* :-* :-*
γεια σου ομορφουλα. θα με ταισεις το καροτο μου??
απο οργανωση σκιζεις.....μπορεί να αργήσει λίγο, μη σκας... εμένα έχει τύχει να κάνει πάνω από 12 ώρες να δημοσιευτεί. ;)
καλά βρε isiderate, δεν πιστεύω να έγραφες τίποτα περίεργα πράγματα μέσα και να στην κόψανε.
κρατάμε και τίποτα προσωπικό, όχι όλα στη φορά...
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: εμένα πάντως δε μου έχουνε κόψει ποτέ ολόκληρη κριτική, παραμόνο παραγράφους, καλή ώρα στην τελευταία μου της Ελένης. Παρόλα αυτά, πάντα κρατάω αντίγραφω σε word μη γίνει καμιά μαλακία... :-
ε λιγο γκαβωμαρα εχεις δεν εισαι νεουδι σαν και εμεναπρεπει να ειμαι τυφλος για να σε παρω με κακο ματι μωρο μου, :-* :-* αλλα τετοια ναζιαρα σου χρειαζεται και λιγο
πρεπει να ειμαι τυφλος για να σε παρω με κακο ματι μωρο μου, :-* :-* αλλα τετοια ναζιαρα σου χρειαζεται και λιγο
ολες τις σφαζουμε ολες τις μαχαιρωνουμε.....εσύ μαζέψου! την έχεις πέσει σε ό,τι κοπέλα κυκλοφορεί σήμερα στο φόρουμ!
μόνο στην αναστασία δεν την έπεσες! (ακόμα)
ελένη πες του τίποτα, αν τον τσακώσει η αλίκη καήκαμε! βάλε τάξη!
Δεν είμαι μαλάκας να εκθέσω ένα παιδί σα την Ελένη και να γράφω μαλακίες. Απλώς κόπηκε επειδή ουσιαστικά δεν ήταν κριτική αλλά αστειάκι και πολύ μικρή. Έγραφε μόνο '' ΔΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ''
:-* :-* :-* :-* :-*ε λιγο γκαβωμαρα εχεις δεν εισαι νεουδι σαν και εμενα
σιγα το νεουδι.....30 χρονων μαντραχαλος....ε λιγο γκαβωμαρα εχεις δεν εισαι νεουδι σαν και εμενα
νεφελη δεν ξερω αν το σεξ ειναι μαζι σου αξεχαστο, αλλα το κορμι σου οντως ειναι παραδεισος (η δεσποινα εφυγε ετσι; μην εχουμε τιποτα ).
αφου να φανταστεις για φαντασιωση σε εχουμε βγαλει "το κοριτσι του γυμναστηριου" με το λαγο, χωρις πλακα.
αλλα εσυ φαινεσαι πιο μεγαλοςσιγα το νεουδι.....30 χρονων μαντραχαλος....
δηλαδή θες να με ισιώσεις e να μην πάρουν τα μυαλά μου αέρα :-* :-* :-*
αλα μην αγχώνεασαι τα έχω κλειδώσει καλά τα μυαλά μου και δεν μου ξεφεύγουν τόσο γρήγορα ;) ;) ;)
απο οργανωση σκιζεις.....
συγγνςμη τύπε αλλά δεν έβρισκα λέξεις να περιγράψω το το πόσο όμορφα ήτανε. Εξάλλου για αυτό είναι εκεί και σήμερα , όποιος θέλει μπορεί να πάει να μάθειΑ εδω μου τα χαλας! ή γραφεις κριτικη ή δε γραφεις ρε φιλε! γραψε κατι σοβαρο και ασε το αστειακι για το τελος!
Τι παει να πει δεν περιγραφω αλλο; εγω που εχω πολυ καιρο να παω με την Ελενη δε θυμαμαι τι σημαινει αυτο που λες, μονο κατι θολες αναμνησεις εχω... φαντασου ο αλλος που δεν εχει παει καν! τσαμπα θα ανεβαινε...
σαφως. τα αυτονοητα παραλειπονταιthanks
είμαι παιδί για σπίτι, έτσι;
γαμάτο μπράβο σου μου άρεσε :-* αυτόΕγω στο κλουβι μονο θελω να σε κλειδωσω για να μην σε βρει ο Κου!!
σαφως. τα αυτονοητα παραλειπονται
. δεσποινα ακους??