Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,7%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 88 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,6%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,1%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    366

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
58
Πόντοι
1
Ελένη γιατί ξαπλώνετε σε ένα κρεβάτι ημίγυμνες όλες μαζί όσο δεν έχετε πελάτη. Βοηθάτε η μία την άλλη να μένει σε φόρμα...?

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
58
Πόντοι
1
μπορεί να αργήσει λίγο, μη σκας... εμένα έχει τύχει να κάνει πάνω από 12 ώρες να δημοσιευτεί.  ;)

καλά βρε isiderate, δεν πιστεύω να έγραφες τίποτα περίεργα πράγματα μέσα και να στην κόψανε.

κρατάμε και τίποτα προσωπικό, όχι όλα στη φορά...

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: εμένα πάντως δε μου έχουνε κόψει ποτέ ολόκληρη κριτική, παραμόνο παραγράφους, καλή ώρα στην τελευταία μου της Ελένης. Παρόλα αυτά, πάντα κρατάω αντίγραφω σε word μη γίνει καμιά μαλακία...  :-
Δεν είμαι μαλάκας να εκθέσω ένα παιδί σα την Ελένη και να γράφω μαλακίες. Απλώς κόπηκε επειδή ουσιαστικά δεν ήταν κριτική αλλά αστειάκι και πολύ μικρή. Έγραφε μόνο '' ΔΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ''

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
γεια σου ομορφουλα. θα με ταισεις το καροτο μου??

εσύ μαζέψου! την έχεις πέσει σε ό,τι κοπέλα κυκλοφορεί σήμερα στο φόρουμ!

μόνο στην αναστασία δεν την έπεσες! (ακόμα)

ελένη πες του τίποτα, αν τον τσακώσει η αλίκη καήκαμε! βάλε τάξη!  :s&m_2:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
μπορεί να αργήσει λίγο, μη σκας... εμένα έχει τύχει να κάνει πάνω από 12 ώρες να δημοσιευτεί.  ;)

καλά βρε isiderate, δεν πιστεύω να έγραφες τίποτα περίεργα πράγματα μέσα και να στην κόψανε.

κρατάμε και τίποτα προσωπικό, όχι όλα στη φορά...

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: εμένα πάντως δε μου έχουνε κόψει ποτέ ολόκληρη κριτική, παραμόνο παραγράφους, καλή ώρα στην τελευταία μου της Ελένης. Παρόλα αυτά, πάντα κρατάω αντίγραφω σε word μη γίνει καμιά μαλακία...  :-
απο οργανωση σκιζεις.....

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
πρεπει να ειμαι τυφλος για να σε παρω με κακο ματι μωρο μου,  :-* :-* αλλα τετοια ναζιαρα σου χρειαζεται και λιγο  :s&m_1: :s&m_1:  :2funny: :2funny: :2funny:
ε λιγο γκαβωμαρα εχεις  :birdman: δεν εισαι νεουδι σαν και εμενα  :birdman:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
πρεπει να ειμαι τυφλος για να σε παρω με κακο ματι μωρο μου,  :-* :-* αλλα τετοια ναζιαρα σου χρειαζεται και λιγο  :s&m_1: :s&m_1:  :2funny: :2funny: :2funny:

δηλαδή θες να με ισιώσεις e να μην πάρουν τα μυαλά μου αέρα :-* :-* :-*
αλα μην αγχώνεασαι τα έχω κλειδώσει καλά τα μυαλά μου και δεν μου ξεφεύγουν τόσο γρήγορα ;) ;) ;)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.013
Πόντοι
26.470
εσύ μαζέψου! την έχεις πέσει σε ό,τι κοπέλα κυκλοφορεί σήμερα στο φόρουμ!

μόνο στην αναστασία δεν την έπεσες! (ακόμα)

ελένη πες του τίποτα, αν τον τσακώσει η αλίκη καήκαμε! βάλε τάξη!  :s&m_2:
ολες τις σφαζουμε ολες τις μαχαιρωνουμε.....

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Δεν είμαι μαλάκας να εκθέσω ένα παιδί σα την Ελένη και να γράφω μαλακίες. Απλώς κόπηκε επειδή ουσιαστικά δεν ήταν κριτική αλλά αστειάκι και πολύ μικρή. Έγραφε μόνο '' ΔΕ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ''

Α εδω μου τα χαλας! ή γραφεις κριτικη ή δε γραφεις ρε φιλε! γραψε κατι σοβαρο και ασε το αστειακι για το τελος!

Τι παει να πει δεν περιγραφω αλλο; εγω που εχω πολυ καιρο να παω με την Ελενη δε θυμαμαι τι σημαινει αυτο που λες, μονο κατι θολες αναμνησεις εχω... φαντασου ο αλλος που δεν εχει παει καν! τσαμπα θα ανεβαινε...

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
νεφελη δεν ξερω αν το σεξ ειναι μαζι σου αξεχαστο, αλλα το κορμι σου οντως ειναι παραδεισος (η δεσποινα εφυγε ετσι; μην εχουμε τιποτα  :P).

αφου να φανταστεις για φαντασιωση σε εχουμε βγαλει "το κοριτσι του γυμναστηριου" με το λαγο, χωρις πλακα.

:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
δηλαδή θες να με ισιώσεις e να μην πάρουν τα μυαλά μου αέρα :-* :-* :-*
αλα μην αγχώνεασαι τα έχω κλειδώσει καλά τα μυαλά μου και δεν μου ξεφεύγουν τόσο γρήγορα ;) ;) ;)

Εγω στο κλουβι μονο θελω να σε κλειδωσω για να μην σε βρει ο Κου!!  :2funny: :2funny:

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
58
Πόντοι
1
Α εδω μου τα χαλας! ή γραφεις κριτικη ή δε γραφεις ρε φιλε! γραψε κατι σοβαρο και ασε το αστειακι για το τελος!

Τι παει να πει δεν περιγραφω αλλο; εγω που εχω πολυ καιρο να παω με την Ελενη δε θυμαμαι τι σημαινει αυτο που λες, μονο κατι θολες αναμνησεις εχω... φαντασου ο αλλος που δεν εχει παει καν! τσαμπα θα ανεβαινε...
συγγνςμη τύπε αλλά δεν έβρισκα λέξεις να περιγράψω το το πόσο όμορφα ήτανε. Εξάλλου για αυτό είναι εκεί και σήμερα , όποιος θέλει μπορεί να πάει να μάθει

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom