Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Καλησπέρα Άντζελα! :-* :-* :-* :-*
Καλησπέρα Άντζελα! :-* :-* :-* :-*
καλησπέρα σε όλους....
Περαστικούλια κουκλίτσα... καλή ανάρρωση
και πάντα κράνος... ;) ;)
φοράς έτσι;;
Κουκλίτσα(δεν ξέρω πια είσαι) σου έχει σπάσει ποτέ προφυλακτικό στην δουλειά;;;
Πώς αντέδρασες;;;
Σοβαρός λόγος να παίζεις με την ζωή σου!!!ευχαριστω μαναρακι ;)
δυστηχως οχι για να μην χαλασουν τα μαλλια μου :-
Πολύ λογική και σοβαρή επαγγελματία σε βρίσκω!!! ;)η Ατζελα ειμαι ;)
μου εχει τυχει ματια μου 2 φορες πολυ παλια οταν ξεκιναγα και λογω της απειριας μου :-
τωρα οχι δεν μου τυχαινει γιατι ξερω πως να στηθω, κουνηθω αλλα και πως να το φορεσω σωστα ;)
Βεβαια μου εχει τυχει μερικες φορες μερικοι να βγαλουν στα κρυφα το προφυλακτικο τους και να προπαθησουν να το κανουν ελευθερα μαζι μου αλλα παντα τους καταλαβα και τους εβαλα στη θεση που τους ταιριαζει ;)
Πιστευω πως κατι τετοιο ειναι πολυ επικυνδυνο και για τις 2 μεριες και ειναι κριμα μια απλη εκτωνωση να καταληξει τοσο μοιραια
πολλα φιλακια
ευχαριστω μαναρακι ;)
δυστηχως οχι για να μην χαλασουν τα μαλλια μου :-
Σοβαρός λόγος να παίζεις με την ζωή σου!!!
Για σοβαρέψου λίγο κούκλα μου!!! >
το ξερω μωρε εχεις απολυτο δικιο ;)
απλα δεν εχω δικο μου κρανος για να φορεσω (μιας και σχεδον παντα μετακινουμαι με αυτοκινητο)
πολλα φιλακια
ευκαιρία να πάρεις ;) !! Μεγάλη μηχανή έχεις;
Εγώ όμως ήθελα να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Βέβαια δεν είναι αποκλειστικά για σένα αλλα αν μπορείς απαντάς γενικότερα. Σου έχει τύχει ποτέ να πετύχεις κάποιον πελάτη σου στο δρόμο και να είναι μόνος του ή με παρέα; Αν ναι τι έκανες τότε; Τον χαιρέτησες ή όχι; Αν ερχόταν αυτός να σε χαιρετήσει;
Πολλά φιλάκια
αλήθεια η Τατιάνα πότε επιστρέφει;
Καλά τί φωτογραφίες είναι αυτές της Αλίνας? Κάτω τα χεράκια κοπέλα μου και πίσω από την πλάτη. Αφού τις έχεις που τις έχεις τις τορπίλες , γιατί τις κρατάς
κουλουρι δινει καμια?