αθηνα ειναι μαζη μου
ε τότε να την φερεις για βάρδια. Είναι πολύ εγωϊστικό να απολαμβάνετε όλες τον Dawn και η Νεφέλη να μένει απέξω. :S :S :S :S :S :S :S :S
αθηνα ειναι μαζη μου
Καλημέρα , συμφωνώ απόλυτα. Άντζελα όλα καλά με το στούντιο και είδες ΄τι έχω τα καλύτερα λόγια αλλά αυτό πρέει να το ξεκαθαρίσειςΜπου-Μπου αλήθεια οι το απλό πρόγραμμα εχει παει 40€ ή είναι ανάλογα με όποιον το ζητήσει ή ανάλογα με την κοπελούδα; Την προηγούμενη φορά που πήγα μου είπε η υπηρεσία για 50 € (τόσο όσο γράφει και στο site) αλλα διαβάζω οτι παίζει και με 40. Δεν με νοιάζουν τόσο τα 10€, αλλα θεωρώ οτι είναι πιο σωστό να υπάρχει μια ενιαία τιμή, είτε είναι 40 € είτε 50€. :k
Απο τα νευρα μου ειναι που με την καινουργια εκδοση του Mozila το site σερνεταιΝα το κοιτάξεις λίγο.................................................................
Συμπτώματα δυσλεξίας παρουσιάζεις!
Μήπως υποτροπιάζεις λόγω των τελευταίων γεγονότων?
Εγώ έχω πρόβλημα Αμνιζιας!
Καλημέρα καλό Σαββατοκύριακο.
εγω δεν σε εχω χωρτασει ακομα οποτεε τότε να την φερεις για βάρδια. Είναι πολύ εγωϊστικό να απολαμβάνετε όλες τον Dawn και η Νεφέλη να μένει απέξω. :S :S :S :S :S :S :S :S
Nα τα αφησεις οπως ειναι τα μαλλάκια σου.πολυ γρήγορα κυκλοφορούν τα νεα ...δεν σου ξεφεύγει τπτ εσενα
δωρο στα γενεθλια μου σε θελωα ναι πρέπει να έρθω και σε 'σένα. Τι να κάνω, θα κάνω την καρδια μου πέτρα και θα περάσω αρχές Φλέβαρη...
Δοκιμασε το...το φρεσκάρω 3 φορές και πάνω για να βγάλει τη σελίδα σωστή.
τρεις μέρες τώρα ....................
λες να θέλει γκουγλ χρωμ?
o Mozila λες να φταει γατε?Απο τα νευρα μου ειναι που με την καινουργια εκδοση του Mozila το site σερνεται
δωρο στα γενεθλια μου σε θελω
Δοκιμασε το...
Δεν μπορω να ειμαι απλυτα σιγουρος, ομως απο τοτε που εκανα την αναβαθμιση μου παρουσιαζει το προβλημα, ενω στο explorer και στο Chrom δεν μου το κανει.o Mozila λες να φταει γατε?
Εχουμε μαθει αλλοιως (και σε αλλα)Αυτή η οικειότητα των μεγαλύτερων ηλικιών με την τεχνολογία με συναρπάζει.
o Mozila λες να φταει γατε?
5 φεβρουαρη νυχταπότε είναι. Θα ερθω συσκευασμένος.
καλημερα ματακια μου!οκ οποτε θες εδω ειμαστε :-* :-* :-*Καλημέρα κουμπαρούλα μου! :-* (Αμάντα εννοώ παιδιά)
Όπως σου έστειλα και σε pm, μάλλον άκυρο για αύριο, άλλη φορά. :-
Εχουμε μαθει αλλοιως (και σε αλλα)