Επισκέπτης
Καλημερα αντρα μου!!!Καλημερα στην παρεα και στα κοριτσια, της πρωινης βαρδιας !!!
Καλο Σ/Κ !!!
Καλημερα αντρα μου!!!Καλημερα στην παρεα και στα κοριτσια, της πρωινης βαρδιας !!!
Καλο Σ/Κ !!!
καυλημερα αγαπες μου να εχετε ενα καλο ΣΚ
Καλημερίζω τό φιλαράκι μου τό όμορφο ..... (πλέον φίλοι)
Καλημερίζω άπαντες........
Ό Πίπης μου πού είναι
εδω ειναι διπλα διαβαζειΚαλημερίζω τό φιλαράκι μου τό όμορφο ..... (πλέον φίλοι)
Καλημερίζω άπαντες........
Ό Πίπης μου πού είναι
καλημερα ματακια μου εσυ!!!καλημέρα κοπελιά.
εδω ειναι διπλα διαβαζει
ειμαι π......α
καυλημερα αγαπες μου να εχετε ενα καλο ΣΚ
δεν θελει να με απατήσει ειναι πιστή η γιναικα μου εχει γεινει νοικοκυράκαλημέρα μικρό!!
Μπου-Μπου, πότε θα ξανάχει βάρδια η Νεφέλη! Σε ρώτησα και πιο πίσω αλλα μάλλον δεν το είδες.
αμα δεν μου πείς θα σκάσω!!!
δεν θελει να με απατήσει ειναι πιστή η γιναικα μου εχει γεινει νοικοκυρά
Καλημερα αδελφουληΤην καλημερα μου και καλο ΣΚ στα κοριτσια που εραζονται, τα κοριτσια που ξεκουραζοντα και οκη την παρεα μας.
;) ;) ;) ;) ;) ;)
Να το κοιτάξεις λίγο.................................................................Την καλημερα μου και καλο ΣΚ στα κοριτσια που εραζονται, τα κοριτσια που ξεκουραζοντα και οκη την παρεα μας.
;) ;) ;) ;) ;) ;)
αγνωστο
να σου δωσω το τηλ της μπας και την πεισεις να καταιβει? ;)
Την καλημερα μου και καλο ΣΚ στα κοριτσια που εραζονται, τα κοριτσια που ξεκουραζοντα και οκη την παρεα μας.
;) ;) ;) ;) ;) ;)
δεν θελει να με απατήσει ειναι πιστή η γιναικα μου εχει γεινει νοικοκυρά
πολυ γρήγορα κυκλοφορούν τα νεα ...δεν σου ξεφεύγει τπτ εσενα
ρε γαμωτο ηθελα να ερθω αυριο να σε δω που θασαι με κοντο μαλλι αλλα δεν μπορω :-
αθηνα ειναι μαζη μουΘεσσαλονική είναι ακόμα η μουλάρα; Καλα δεν θα κατεβεί κάποια στιγμή θα της δείξω εγω.