Biker!
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μόλις επέστρεψα απο απο επίσκεψη με Ελένη και γνώρθισα απο κοντά Κέλλυ . Τέλειο το κατάστημα πάντως και μπράβο τους ξανά. Ακολουθεί κριτική
Αφου ήμουν με Ελένη μου άφησε πάνω μου την ευωδία.γεια σου κουκλε.....τι ωραια που μυριζες :-* :-* :-* :-* :-*
κανει μπαμ οτι θα ειναι αρνητικηΜόλις επέστρεψα απο απο επίσκεψη με Ελένη και γνώρθισα απο κοντά Κέλλυ . Τέλειο το κατάστημα πάντως και μπράβο τους ξανά. Ακολουθεί κριτική
http://[URL unfurl="true"]www.karellas.gr/productimages/93.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
γεια σας κυριε biker....τι κανετε....πως ειστε?
Εγω πως μυριζα μωρη?γεια σου κουκλε.....τι ωραια που μυριζες :-* :-* :-* :-* :-*
Παιδες καληνυχτιζω την παρεα και τα ομορφα κοριτσια που δουλευουν αποψε!
Εγω πως μυριζα μωρη?
Και ζητησει ο TAFTAAR το ποσοστο του ?τσοπανιλα....προβατιλα.....
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
δεν θελω να γραψω τι αρωμα φωρας....για λογους διαφημησης.....
κανει μπαμ οτι θα ειναι αρνητικη
Να πω και συγχαρητήρια στην υπηρεσία γιατί ήταν ένας τύπος ( δε λέω πως ήταν γιατί μπορεί να είναι και της παρέας) και ζήτησε 40ευρω όχι άσχημα με ωραίο τρόπο και η υπηρείσα του απάντησε πολύ ευγενικά ότι δε γίνεται και του ζήτησε συγγνώμη. Επίσης παίζει να ήταν πιο καθαρό και απο το σπίτι μου που εγώ είμαι πολύ ψείρρας. Αυτά
ειναι και το πιο ακριβο να ουμε...τσοπανεξτσοπανιλα....προβατιλα.....
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
δεν θελω να γραψω τι αρωμα φωρας....για λογους διαφημησης.....
Καλύτερα που δε το δεχτήκατε γιατί οι τιμές πρέπει να είναι ίδιες για όλους.ηθελε γυμνο στοματικο με 40 ευρω μωρο μου....αλλιως αν ηταν απλο προγραμα θα το δαιχομασταν....
Να πω και συγχαρητήρια στην υπηρεσία γιατί ήταν ένας τύπος ( δε λέω πως ήταν γιατί μπορεί να είναι και της παρέας) και ζήτησε 40ευρω όχι άσχημα με ωραίο τρόπο και η υπηρείσα του απάντησε πολύ ευγενικά ότι δε γίνεται και του ζήτησε συγγνώμη. Επίσης παίζει να ήταν πιο καθαρό και απο το σπίτι μου που εγώ είμαι πολύ ψείρρας. Αυτά
μπα ο καβείρος θα ήταν. Δεν του εχουν πει οτι με 40 αυταρχικό δεν γίνεται;
ηθελε γυμνο στοματικο με 40 ευρω μωρο μου....αλλιως αν ηταν απλο προγραμα θα το δαιχομασταν....