Η άποψή μου είναι ότι η τιμολογιακή πολιτική του συγκεκριμένου studio πρέπει να είναι συγκεκριμένη.Δεν γίνεται εδώ να μιλάνε για 30 Ευρώ και στην ιστοσελίδα να είναι 40.Και η εξήγηση ότι μερικές κοπέλες δέχονται και 30 Ευρώ είναι λίγο αφελής.Πάντως πριν λίγες μέρες ήταν 30.Δεν αναφερόταν πουθενά το 40.Τώρα, μετά την είσοδο στο bourdela.tv σύμπτωση είναι η αύξηση? Δεν το λέω κακοπροαίρετα, απλά σαν σκεπτόμενος πελάτης.
Αγαπουλα μου γλυκεια η τιμη για το απλο ειναι 30 οπως το εχω γραψει και πιο πανω ;)
Εαν πας στο μαγαζι και δωσεις 30ε να εισαι συγουρος οτι η υπηρεσια θα σε περασει στο δωματιο ;)
Οπως εγραψα και πιο πανω θελω να κρατησω αυτη την τιμη και κανω τα αδυνατα δυνατα απλα το προβλημα ειναι με καποιες κοπέλες που ερχονται απο αλλα μαγαζια με υψηλοτερες τιμες οποτε βρισκομαι ενα μεσο ορο για αυτες στα 40 ;)
Τωρα γιατι θα περασεις εσυ τελικα στο δωματιο απο τι στιγμη που η κοπέλα ζηταει 40 ενω εσυ στο τελος θα πληρωσεις 30?
Γιατι απλα το μαγαζι θα χασει ενα ποσοστο απ το μεριδιο του πραγμα που δεν μας πηραζει και πολυ προκειμενου να ειστε εσεις ευχαριστημενοι.
Θα σου αρεσε περισσοτερο να εγραφε η σελιδα τιμη 30 και να σου ζηταγαν 40? Πιστευω πως οχι, εκει θα το θεωρουσες με το δικιο σου στυγνη κοροιδια. ;)
Σημερα παντως το απογευμα στη βαρδια της Τζενης επειδη και ημουν στο μαγαζι αλλα επειδη ξερω ματακια μου γλυκα και πως δουλευει η Τζενη το απλο που ελεγε η υπηρεσια στο σαλονι ειχε τιμη 30 ;)
Υποτίθεται ότι τα studio είναι στην ουσία οίκοι ανοχής αλλά με πιο περιποιημένο χώρο.Και οι κοπέλες συνήθως πιο "ζεστές".Γιατί όμως να πληρώνουμε extra κάτι το οποίο θα έπρεπε να είναι αυτονόητο? Καθαρός χώρος, σωστές συνθήκες υγιεινής και μια ζεστή αντιμετώπιση από την κοπέλα ΔΕΝ θα έπρεπε να είναι είδος πολυτελείας.Φιλικλά
δε νομιζω αγαπουλα μου να υστερουμε σε κατι τετοιο ειδικα στο θεμα της καθαριοτητας οπου καθε μερα της εβδομαδος ,365 μερες το χρονο νωρις καθε πρωι ερχεται καθαρηστρια και ξετιναζει ολο το μαγαζι για κανα 2ωρο αλλα και μεσα στις βαρδιες και οι υπηρεσιες προσπαθουνε να τηρησουν το χωρο καθαρο. Τα σεντονια αλλαζουνε πολυ συχνα, στα δωματια υπαρχει στον τοιχο απολυμανσυ σε υγρη μορφη οπως και στα νοσοκομεια για να απολυμαινουμε και εμεις και εσεις τα χερια μας/σας πριν και μετα την πραξη κτλ Αν ματακια μου γλυκα εσεις θελετε ενα χωρο καθαρο μια φορα ειναι λογικο οτι εμεις μωρο μου γλυκο τον θελουμε 100 φορες μιας και περναμε πολυ περισσοτερο χρονο μεσα στο μαγαζι απο οτι τα 10-20 λεπτα που θα περασει ενας μεσος πελατης ;) :-*
Οσο για την ζεστη αντιμετωπηση απ την κοπέλα αυτο ειναι η πρωτη προτερεοτητα μας καθε μερα ;) :-*
Από τη δική μου εμπειρία η αντιμετώπιση δεν ήταν καθόλου φιλική. Μπορεί βέβαια να έτυχε λόγω κοπέλας.
Αγαπουλα μου γλυκεια μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος, :-* ;)
Καθε κριτικη ειτε καλη ειτε και κακη ειναι να ξερεις ευπροσδεκτη μιας και συγουρα θα βοηθησει και εμας να χαρουμε αν ειναι για καλο ή να βελτιωθουμε αν ειναι για κακο αλλα και τα υπολοιπα παιδια στο φορουμ θα βοηθησει στο να προτιμησουν ή να αποφυγουν καποια κοπέλα. :-* ;)
φιλια σε ολους