δεν ακριβυνε μαναρι μου 30 εχει απλο και 40 με μασαζ
απλα πολλες κοπέλες που ερχονται στο μαγαζι απο αλλα stoudio που παιρνουν 50 για να δουλεψουν σε μας ζητανε παραπανω απο 30 και αναγκαστικα τους το καναμε 40.
Εσυ αν ερθεις δωσε 30 στην υπηρεσια και νασαι συγουρος οτι θα περασεις στο δωματιο ;)
Απο κει και περα αν θες και τη γνωμη μου σαν επαγγελματια μιας και αυτη τη δουλεια κανω ειναι οτι ενα προγραμα απλο ειτε κοστιζει 30 ειτε 40 ειτε 50 ειτε δε ξερω και γω ποσο αλλο, ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα. Τον ιδιο χρονο θα κατσει μαζι σου η κοπέλα στο δωματιο, το ιδιο στοματικο θα σου κανει, τις ιδιες υπηρεσιες θα σου προσφαιρει.
Δεν αλλαζει κατι αλλα μονο η τιμη και το αν η κοπέλα ειναι καλη μεσα στο δωματιο το οποιο εχει να κανει με την ιδια και οχι με το ποσα θα πληρωσεις. Εγω πιστευω οτι μια τιμη των 30ε για ενα απλο προγραμμα ειναι λογικοτατη στις μερες μας και πολυ προσιτη γιαυτο και προσπαθω ολες οι κοπέλες στο μαγαζι να δουλευουν με αυτην την τιμη πραγμα που δεν μπορω να το εφαρμασω ομως στο 100% αλλα τουλαχιστον το προσπαθω.
Απο κει και περα η πρωτη ειμαι που πιστευω οτι καλυτερα ειναι η τιμη να ειναι χαμηλη για να μπορει να ερθει ο πελατης ξανα και ξανα παρα να ειναι υψηλη και ο πελατης να ερθει μια φορα και μετα να μην τον ξαναδεις.
Κακα τα ψεματα στις μερες μας εσεις οι αντρες εχετε τοσες πολλες επιλογες σε κοπέλες της δουλειας και μαγαζια που αν δεν χτισεις την πελατεια σου για τις δυσκολες μερες που ερχονται δεν προκειτε να δεις προκοπη σε σχεση με το να τα παρεις τωρα χοντρα και αυριο να μην εχεις δουλεια
Οποτε να ξερεις κανω το παν για να κρατηθει η τιμη σε αυτα τα χαμηλα και λογικα επιπεδα των 30ε το πολυ 40ε τιμη που τη θεωρω αρκετα τσουχτερη αλλα αναγκαστικη για να υπαρχει μεγαλη ποικιλια απο κοπέλες στο μαγαζι.
φιλια