Τωρα και εσυ, ουτε Σ/Κ ουτε καθημερινες ??? ;) ;) ;)ότι μου έλειψε μου έλειψες....η αλήθεια να λέγεται....μου έχεις μείνει αξέχαστη!!! ελπίζω γρήγορα γιατί έχω καιρό να ....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.444
- Πόντοι
- 266
Τα σεβη μου, στην Β.Ελλαδα !!!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.013
- Πόντοι
- 26.470
μας τα έκοψε όλα ο παπαδήμος!! δεν έχουμε όρεξη για τίποτα....Τωρα και εσυ, ουτε Σ/Κ ουτε καθημερινες ??? ;) ;) ;)
TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
Καλησπερα ομορφη....καλημέρα λαγό τόσο πολύ σου έλειψα που θες να με δεις σύντομα θα με δεις και εμενα
καλησπερα σε ολους
τα σεβη μου
ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
καλημέρα αγάπη μου.Καλημέρα μουτράκι !
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Κάτω απο φώτα κόκκινα κοιμάται ή Σαλονίκη ! καλημέρα Taftaar .Καλησπερα ομορφη....
καλησπερα σε ολους
τα σεβη μου
Ολα τα γουρουνια, την ιδια μουρη εχουν !!! ;) ;) ;)μας τα έκοψε όλα ο παπαδήμος!! δεν έχουμε όρεξη για τίποτα....
Το ονομα τους, αλλαζει μονο !!!
Γεια σου φιλε TAFTAAR !!!Καλησπερα ομορφη....
καλησπερα σε ολους
τα σεβη μου
DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καλημέρα Λαγούλη καί μέσα σ'όλα σας έφτιαξε την πλάτη καί ή Καβάλα στο μπάσκετ !μας τα έκοψε όλα ο παπαδήμος!! δεν έχουμε όρεξη για τίποτα....
ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
xaxaxaxxaxa θες να το πιστέψω αυτό που λες για να δηούμε ποτε θα επιστρέφω ποσα σου έχω λήψηότι μου έλειψε μου έλειψες....η αλήθεια να λέγεται....μου έχεις μείνει αξέχαστη!!! ελπίζω γρήγορα γιατί έχω καιρό να ....
Νεφελακι πολλα :-* :-* :-* :-* :-* !!!xaxaxaxxaxa θες να το πιστέψω αυτό που λες για να δηούμε ποτε θα επιστρέφω ποσα σου έχω λήψη
ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
για σου όμορφο αγόρι τι μου κανεις καλά πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Καλησπερα ομορφη....
καλησπερα σε ολους
τα σεβη μου
TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
για σενα φιλε ;)Κάτω απο φώτα κόκκινα κοιμάται ή Σαλονίκη ! καλημέρα Taftaar .
TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
καλα κουκλα μου ;) εσυ ακομα πανω εισαι?για σου όμορφο αγόρι τι μου κανεις καλά πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
και από μένα πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* μωρό μουΝεφελακι πολλα :-* :-* :-* :-* :-* !!!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.013
- Πόντοι
- 26.470
ετοιμάσου... ;)xaxaxaxxaxa θες να το πιστέψω αυτό που λες για να δηούμε ποτε θα επιστρέφω ποσα σου έχω λήψη
ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
εγώ το εφκαριστιεμε πολύ αυτήν τι άδεια γυρνάω ράνδου ίιναι ωραία :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλα κουκλα μου ;) εσυ ακομα πανω εισαι?
ΝΕΦΕΛΑΚΙ
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Like
- 0
μισό λεπτό ετοιμάζουμε που είσαι ακριβώς αυτή τι στιγμήετοιμάσου... ;)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.013
- Πόντοι
- 26.470
αυτλη τη στιγμή είμαι στο γραφείο στον πάνω όροφο και για σένα μωρό μου.... αλλά θα έρθεις και για λίγο ....??? κάτι μου χρωστάς.... ;)μισό λεπτό ετοιμάζουμε που είσαι ακριβώς αυτή τι στιγμή
Ελευθερη και ωραια ???εγώ το εφκαριστιεμε πολύ αυτήν τι άδεια γυρνάω ράνδου ίιναι ωραία :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τι καλα !!!
Μπραβο σου και να περνας υπεροχα !!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*