lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.013
- Πόντοι
- 26.470
κάποιες ψάχνουν και για έναν λαγό...Μπορεί γιατί πολλές ψάχνουν τον ινδιάνο ;)
κάποιες ψάχνουν και για έναν λαγό...Μπορεί γιατί πολλές ψάχνουν τον ινδιάνο ;)
ωραίο το νέο αβατάρ....Το υπερπέραν ίσως?
ευχαριστω ;)ωραίο το νέο αβατάρ....
πιο ποιοτικό, ατμοσφαιρικό και μελαγχολικό....ευχαριστω ;)
ευχαριστω ;)
Α με κολακεύεται γιατρέ…αλλά αφού μπαίνει ι χειμώνας είπα να βάλω κάτι πιο μοναχικό και μελαγχολικό …όπως την μοναξιά που βιώνει ένας ναυτικός …Ομως στη μνήμη μας θα είναι αποτυπωμένο το αρχικό αβαταρ σου... του μοναχικού RnB dj, με το ξυρισμένο κεφάλι, που ενώ αλλάζει κομμάτια..βγάζει τα ακουστικά και παραγγέλνει 2 σφηνάκια (ή κάνει νοημα σε κάποιο γκομενάκι οτι θα την δει στις 2..)
"Πρώτο ταξίδι έτυχε ναύλος για τον νότο δύσκολες βάρδιες κακός ύπνος καί μαλάρια είναι παράξενα τής Ίνδιας τα φανάρια μα δεν τα βλέπεις καθώς λένε με το πρώτο ! " καλοτάξιδος στην "βάρδια σου" φίλε!Α με κολακεύεται γιατρέ…αλλά αφού μπαίνει ι χειμώνας είπα να βάλω κάτι πιο μοναχικό και μελαγχολικό …όπως την μοναξιά που βιώνει ένας ναυτικός …
Μπορεί γιατί πολλές ψάχνουν τον ινδιάνο ;)
Α με κολακεύεται γιατρέ…αλλά αφού μπαίνει ι χειμώνας είπα να βάλω κάτι πιο μοναχικό και μελαγχολικό …όπως την μοναξιά που βιώνει ένας ναυτικός …
Σημάδια των καιρών φίλε μου εσύ τι έχεις κατσαρίδαΚαλημέρα! (Κέλλυ πού είσαι;)
Να σχολιάσω και γω το avatar του φίλου μου Taftaar: Όντως πολύ ποιοτικό και κουλτουριάρικο θα έλεγα. Αλλά λόγω της δύναμης της συνήθειας, θα μας λείψει o dj! Ίσως επειδή σου ταιριάζει περισσότερο, ίσως επειδή δε σε έχω συνηθίσει ως μελαγχολικό αλλά ως άτομο μέσα στη χαρά και την αισιοδοξία, μου φαίνεται παράξενη η αλλαγή... ;)
Σημάδια των καιρών φίλε μου εσύ τι έχεις κατσαρίδα
Όλα καλά είναι …και να έχουμε δεν αφορά σε κανέναν εδώ μέσα ;)Τσιμπούρι υποτίθεται πως είναι, ελπίζω να μη με κοροϊδέψανε στην εντομοσελίδα που το βρήκα.
Διάβασε τη λεζάντα, έχει να κάνει με τα εδώ τεκτενόμενα... ;) (τσιμπούρι=κολλητσίδα, κολλημένος)
Εσύ όλα καλά; δεν πιστεύω να είχαμε τίποτα καυγαδάκια πάλι;
Όλα καλά είναι …και να έχουμε δεν αφορά σε κανέναν εδώ μέσα ;)
Οποιος ψαχνει τον ινδιανο τον βρισκει. ;)
Ειναι ανοιχτος σε ολες τις προσκλησεις
Τωρα μαζευτηκα, αντε να δω πως θα ξεκινησω 05:00 για δουλειά.......
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooood mooooooooooorniiiiiiing bella anastasia!!! τι κάνεις χαριτωμένο μωρό μου?? είσαι έτοιμη για μια νέα εβδομάδα γεμάτη νέες εμπειρίες??kalimera se olous ;) ;) ;)