Την γυναικα, την αλλαζεις !!! ;)Σωστός !
Δεν την δανιζεις ομως !!!
Την ομαδα................ ποτε !!!
Την γυναικα, την αλλαζεις !!! ;)Σωστός !
Καλα να περασεις !!!για σας αγόρια παο μια βόλτα να περνάτε όλη καλά και καλή εβδομάδα σε όλους :-* :-* :-* :-* :-* :-**πολλά
αυτά τα κάνεις εσύ που είσαι ένα ρεμάλι της κοινωνίας και πολυγαμικός και ανήθικος!!!! εμείς είμαστε παιδιά ηθικά και σεβαστικά και αγαπάμε μια φορά στη ζωή μας(άντε 2-3-4-5-6-7-8 )Την γυναικα, την αλλαζεις !!! ;)
Δεν την δανιζεις ομως !!!
Την ομαδα................ ποτε !!!
θες παρέα??για σας αγόρια παο μια βόλτα να περνάτε όλη καλά και καλή εβδομάδα σε όλους :-* :-* :-* :-* :-* :-**πολλά
Το ρεμαλι της Φωκιωνος,ειπε τα κατωθι, να τα θυμαστε με ευλαβια !!!αυτά τα κάνεις εσύ που είσαι ένα ρεμάλι της κοινωνίας και πολυγαμικός και ανήθικος!!!! εμείς είμαστε παιδιά ηθικά και σεβαστικά και αγαπάμε μια φορά στη ζωή μας(άντε 2-3-4-5-6-7-8 )
Καλά καί το 13 δέν έχει να κάνει με την Θ.13 ?Ρε παληκαρια, ΑΕΚτζηδες ειστε και εσεις ???
ΑΕΚτζης ειμαι και εγω !!!
Καλή διασκέδαση αλλά πόσο θα ήθελα να ήμουν ό περίπατος σου !για σας αγόρια παο μια βόλτα να περνάτε όλη καλά και καλή εβδομάδα σε όλους :-* :-* :-* :-* :-* :-**πολλά
Οχι βεβαια !!!Καλά καί το 13 δέν έχει να κάνει με την Θ.13 ?
Οχι βεβαια !!!
13-8 = 13 leon !!!
To καταλαβατε, η να βαλω τις φωνες ???
[move][size=20pt]ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Ο CHEYENNE[/size][/move]!!!!ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ!!!
Για σπάστο μου πιο ψιλά γιατί δέν σε πιάνω αδελφέ !Οχι βεβαια !!!
13-8 = 13 leon !!!
To καταλαβατε, η να βαλω τις φωνες ???
TANTI AUGURI A TE TANTI AUGURI A TE TANTI AUGURI GRANDE CAPO TANTI AUGURI A TE !![move][size=20pt]ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Ο CHEYENNE[/size][/move]!!!!ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ!!!
13 Αυγουστου !!!Για σπάστο μου πιο ψιλά γιατί δέν σε πιάνω αδελφέ !
Τώρα εντάξει είσαι Λιόντος !13 Αυγουστου !!!
leon 13 !!!
Τωρα ???
Λιόντος και ΑΕΚτζης !!! ;)Τώρα εντάξει είσαι Λιόντος !
Σωστός οπότε καί εγώ είμαι RAM-14 καί ό Cheyenne άν δεν κάνω λάθος SCORPION-28 ! καλή όρεξη .Λιόντος και ΑΕΚτζης !!! ;)
Καλησπερα σας.Σωστός οπότε καί εγώ είμαι RAM-14 καί ό Cheyenne άν δεν κάνω λάθος SCORPION-28 ! καλή όρεξη .