Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Βόρεια ή Νότια σήμερα?
;)
νοτια , δεν παιζει σημερα.
Βόρεια ή Νότια σήμερα?
;)
Δεν υποτιμώ τα κορίτσια, αλλά πολύ εύκολα χρησιμοποιείτε τον όρο φιλία.Φιλία μεταξύ πελατών και κοριτσιών δεν υπάρχει για πολλούς λόγους.Μιλάω γενικά, όχι ότι είναι αδύνατο.Καταρχήν δεν νοείται φιλία με κάποιον που δεν ξέρεις καν το πραγματικό του όνομα! 2ον, όταν μπαίνουν στη μέση τα φράγκα, δεν μπορούμε να λέμε για φιλία.3ον φιλία είναι να πάρεις κάποιον τηλ. και να του πεις το πρόβλημά σου κι ο άλλος να σε ακούσει χωρίς συμφέρον.Και πολλοί άλλοι λόγοι.Εγώ θα το έλεγα "έξυπνη" πελατειακή σχέση.Και μια συμβουλή στο Κελάκυ να μην τα παίρνει τόσο εύκολα στο κρανίο γιατί βγάζει ένα τουπέ που σε καμμία περίπτωση δεν δικαιολογείται.Σε ένα χαζοτσατ ενός site είμαστε, δεν θα λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα της χώρας εδώ.Πολλοί υποστηρικτές των κοριτσιών λειτουργείτε άθελά σας εις βάρος του συγκεκριμένου στούντιο με τη συμπεριφορά σας.Σκεφτείτε το λίγο και μην πέσετε να με φάτε επειδή δεν γράφω τα γνωστά αποθεωτικά σχόλια.
ειπαμε αγαπουλης ειμαι εγω και δεν το κρυβω
Ένα είναι βέβαιο....................................................
Τρίχα από μουνί...καράβι σέρνει!
πουτάνες ρουλς!
Συμφώνω μαζί σου και γω, είσαι σίγουρος ότι είσαι ο ίδιος εξαγριωμένος τύπος που μπήκες πριν 2-3 ώρες; Τώρα εγώ προσωπικά, για να μην έχω τέτοια θέματα, άλλες γαμάω κι άλλες θεωρώ φίλες μου και όλα καλά. Και για αυτές που γαμάω δε γράφω αποθεωτικές κριτικές, αλλά γράφω αυτό που πιστεύω. Τέλος.
Αν έχετε τσακωθεί με την Κέλλυ, να κανονίσουμε να τα βρείτε, κάτι θα γίνει. Τέτοια πράγματα έχουν συμβεί σε πολλούς από μας... κουράγιο...
Φίλε κάτι δυσλειτουργεί στο φίλτρο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα! Δεν μπήκα εξαγριωμένος.Το μόνο που έγραψα είναι ότι δεν βρήκα σωστό μια κοπέλα εκδιδόμενη να βρίζει τους πελάτες της, εφόσον μιλάει στο φορουμ που φέρει την ταμπέλα του συγκεκριμένου οίκου ανοχής και όχι το όνομά της.Δεν την ξέρω καν την κοπέλα, πώς να είμαστε τσακωμένοι?! Σχόλια κάνουμε εδώ, δεν μπαίνει κανείς ούτε για να τσακωθεί ούτε να χαλαστεί! Όλα καλά...
Μην αποχωρησεις...κατσε ακομα λιγο, ειναι νωρις(11.45) να σε χασουμε....Ρε SPEED σόρυ που δεν ασχολήθηκα με το υποννοούμενο, το κατάλαβα ότι ήταν για μένα. Άλλη φορά έτσι;
Πολλή δουλειά σήμερα βλέπεις...
Έχει ξεμείνει κανείς εδώ να τσακωθούμε λίγο ακόμα ή να αποχωρήσω εντελώς;
Φίλε κάτι δυσλειτουργεί στο φίλτρο που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα! Δεν μπήκα εξαγριωμένος.Το μόνο που έγραψα είναι ότι δεν βρήκα σωστό μια κοπέλα εκδιδόμενη να βρίζει τους πελάτες της, εφόσον μιλάει στο φορουμ που φέρει την ταμπέλα του συγκεκριμένου οίκου ανοχής και όχι το όνομά της.Δεν την ξέρω καν την κοπέλα, πώς να είμαστε τσακωμένοι?! Σχόλια κάνουμε εδώ, δεν μπαίνει κανείς ούτε για να τσακωθεί ούτε να χαλαστεί! Όλα καλά...
Μην αποχωρησεις...κατσε ακομα λιγο, ειναι νωρις(11.45) να σε χασουμε....
Μου αρεσει οτι εισαι ευτυχης.....γι αυτο και σε διαβαζω.... για να μελετησω την ευτυχια σου!!!!!Εδώ είσαι εσύ; Νόμιζα ότι έφυγες. Ω φανατικέ θαυμαστή, δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάτσω, αλλά δεν έχει όρεξη κανείς να τσακωθεί μαζί μου (κι άλλο), τι να κάτσω να κάνω;
Δώσε μου να καταλάβω κάτι, γουστάρεις γενικά τον τρόπο που γράφω ή σ' αρέσει κάτι συγκεκριμένο;
Η αρρώστια σου από πότε ξεκίνησε; από τις κριτικές μου; από τότε που έγινα ρόμπα στο φόρουμ; ή κάτι άλλο που μου διέφυγε;
Ρε SPEED σόρυ που δεν ασχολήθηκα με το υποννοούμενο, το κατάλαβα ότι ήταν για μένα. Άλλη φορά έτσι;
Πολλή δουλειά σήμερα βλέπεις...
Έχει ξεμείνει κανείς εδώ να τσακωθούμε λίγο ακόμα ή να αποχωρήσω εντελώς;
Εγω ειμαι μπροστα τυπε μου!
Αμεσως να χαρεις πως εισαι εσυ!
Καλά πόσες κρυφές λούγγρες κυκλοφορούν εδώ μέσα; απίστευτο...
Εγώ ακόμα δεν το έχω αποδεχτεί βέβαια, ευτυχώς που κάποιοι μου άνοιξαν τα μάτια.
Άσχετο, με την κ. Βιβή το έψησες καθόλου; Εγώ το παράτησα και πάω προς κ. Μαρία.
Εχεις κι εσυ τα θεματακια σου ε?
γινεσαι προσβλητικος και αδικος.
σε παρακαλω να το ανακαλεσεις.
Μου αρεσει οτι εισαι ευτυχης.....γι αυτο και σε διαβαζω.... για να μελετησω την ευτυχια σου!!!!!
Παρακαλα με λιγο ακομα!