Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Εγω τις ονομαζω, κοινωνικες λειτουργους στην ουσια!!!!Εχεις δικιο ναι. μου ξεφυγε!!!
Εγω τις ονομαζω, κοινωνικες λειτουργους στην ουσια!!!!Εχεις δικιο ναι. μου ξεφυγε!!!
Σωστός ο Νio...Tους αφήνουνε 50αρικα και τους βρίζουν κι από πάνω! χαχαχαχα!!! Αυτοί νομίζουν ότι στο τέλος θα παντρευτούν κι από μία!
παιχταρα μουΕγω ειμαι παντρεμενος με μια!
Ουπς! Μαλλον πρεπει να αναθεωρησεις τις αποψεις σου!![]()
Εγω ειμαι παντρεμενος με μια!
Ουπς! Μαλλον πρεπει να αναθεωρησεις τις αποψεις σου!![]()
Ευχαριστω για την υποστηριξη εγω δεν ειπα πως δε μποριυμε να κανουμε παρεα. Αλλα τια να σου πω ρε φιλε ειναι μικροτητα να μαλωνεις ειδικα εδω για τις γυναικες. Μπορει να ειναι γαματα ατομα αλλα κανουν τη δουλεια τους και μη νομιζεις οτι τους πειραζει αν τις λεμε πουτανες. Τωρα που λες οτι ειστε φιλοι και τη συμπαθεις κι εγω εχω αρρωστεια με Ελενη αλλα αν καποιος της πει κατι δε θα ανακατευτω ενηλικη ειναι
Δεν υποτιμώ τα κορίτσια, αλλά πολύ εύκολα χρησιμοποιείτε τον όρο φιλία.Φιλία μεταξύ πελατών και κοριτσιών δεν υπάρχει για πολλούς λόγους.Μιλάω γενικά, όχι ότι είναι αδύνατο.Καταρχήν δεν νοείται φιλία με κάποιον που δεν ξέρεις καν το πραγματικό του όνομα! 2ον, όταν μπαίνουν στη μέση τα φράγκα, δεν μπορούμε να λέμε για φιλία.3ον φιλία είναι να πάρεις κάποιον τηλ. και να του πεις το πρόβλημά σου κι ο άλλος να σε ακούσει χωρίς συμφέρον.Και πολλοί άλλοι λόγοι.Εγώ θα το έλεγα "έξυπνη" πελατειακή σχέση.Και μια συμβουλή στο Κελάκυ να μην τα παίρνει τόσο εύκολα στο κρανίο γιατί βγάζει ένα τουπέ που σε καμμία περίπτωση δεν δικαιολογείται.Σε ένα χαζοτσατ ενός site είμαστε, δεν θα λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα της χώρας εδώ.Πολλοί υποστηρικτές των κοριτσιών λειτουργείτε άθελά σας εις βάρος του συγκεκριμένου στούντιο με τη συμπεριφορά σας.Σκεφτείτε το λίγο και μην πέσετε να με φάτε επειδή δεν γράφω τα γνωστά αποθεωτικά σχόλια.
αδερφε φτιαξε καμια τιμουλα.τιμημενος εδω.
Ειναι στανταρ. Δεν αλλαζει.
Υπαρχει και το Μεταξι! ;)
με τα γιαγιονιαΕιναι στανταρ. Δεν αλλαζει.
Υπαρχει και το Μεταξι! ;)
με την κελλυ δεν εχεις παει , η σαρα πριν σου ελεγε δεν σε ξερει.
μηπως γαμας στο Φυλης 114 και εχεις μπερδευτει και τζαμπα η μανουρα ρε τυπε?
Εισαι ντομπρο ατομο...αλλα για να τα αναλυεις αυτα σημαινει οτι εχεις θεμα!!!...Να υποθεσω οτι εισαι ερωτευμενος με την Κελλυ?Δεν υποτιμώ τα κορίτσια, αλλά πολύ εύκολα χρησιμοποιείτε τον όρο φιλία.Φιλία μεταξύ πελατών και κοριτσιών δεν υπάρχει για πολλούς λόγους.Μιλάω γενικά, όχι ότι είναι αδύνατο.Καταρχήν δεν νοείται φιλία με κάποιον που δεν ξέρεις καν το πραγματικό του όνομα! 2ον, όταν μπαίνουν στη μέση τα φράγκα, δεν μπορούμε να λέμε για φιλία.3ον φιλία είναι να πάρεις κάποιον τηλ. και να του πεις το πρόβλημά σου κι ο άλλος να σε ακούσει χωρίς συμφέρον.Και πολλοί άλλοι λόγοι.Εγώ θα το έλεγα "έξυπνη" πελατειακή σχέση.Και μια συμβουλή στο Κελάκυ να μην τα παίρνει τόσο εύκολα στο κρανίο γιατί βγάζει ένα τουπέ που σε καμμία περίπτωση δεν δικαιολογείται.Σε ένα χαζοτσατ ενός site είμαστε, δεν θα λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα της χώρας εδώ.Πολλοί υποστηρικτές των κοριτσιών λειτουργείτε άθελά σας εις βάρος του συγκεκριμένου στούντιο με τη συμπεριφορά σας.Σκεφτείτε το λίγο και μην πέσετε να με φάτε επειδή δεν γράφω τα γνωστά αποθεωτικά σχόλια.
Τύπε βλέπω με διαβάζεις πολύ. Δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις; Με όλα τα κορίτσια έχω πάει, εκτός από την Κέλλυ και την Μπέτυ. Τώρα η Σάρα αν δε με θυμάται, τι να κάνω; Δεν είμαι ο μεγάλος εραστής που μένει αξέχαστος.
Και ο λόγος που το αναφέρω ότι δεν έχω πάει με την Κέλλυ είναι ακριβώς για να καταλάβετε ότι δεν είμαι "αγαπούλης", που θα μπορούσατε να το πείτε για άλλη κοπέλα.
Άντε καλό βράδυ πια, έλεος...
ειπαμε αγαπουλης ειμαι εγω και δεν το κρυβωΤύπε βλέπω με διαβάζεις πολύ. Δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις; Με όλα τα κορίτσια έχω πάει, εκτός από την Κέλλυ και την Μπέτυ. Τώρα η Σάρα αν δε με θυμάται, τι να κάνω; Δεν είμαι ο μεγάλος εραστής που μένει αξέχαστος.
Και ο λόγος που το αναφέρω ότι δεν έχω πάει με την Κέλλυ είναι ακριβώς για να καταλάβετε ότι δεν είμαι "αγαπούλης", που θα μπορούσατε να το πείτε για άλλη κοπέλα.
ε μαλλονΕισαι ντομπρο ατομο...αλλα για να τα αναλυεις αυτα σημαινει οτι εχεις θεμα!!!...Να υποθεσω οτι εισαι ερωτευμενος με την Κελλυ?....Αντε κουμπαρος εγω!!!!!
Και εγω σε διαβαζω....ομολογω οτι εισαι ανεπαναληπτος(??? το αφηνω σε σενα, να υποθεσεις που σε χαρακτηριζω ανεπαναληπτοΤύπε βλέπω με διαβάζεις πολύ. Δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις; Με όλα τα κορίτσια έχω πάει, εκτός από την Κέλλυ και την Μπέτυ. Τώρα η Σάρα αν δε με θυμάται, τι να κάνω; Δεν είμαι ο μεγάλος εραστής που μένει αξέχαστος.
οχι , εισαι η καψουρα μου.
δεν ειπαμε οτι εισαι αγαπουλης.
μπαγκλαμας και σφαλιαρας ειπαμε οτι εισαι.