Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Σωστός ο Νio...Tους αφήνουνε 50αρικα και τους βρίζουν κι από πάνω! χαχαχαχα!!! Αυτοί νομίζουν ότι στο τέλος θα παντρευτούν κι από μία!

Εγω ειμαι παντρεμενος με μια!  :birdman:

Ουπς! Μαλλον πρεπει να αναθεωρησεις τις αποψεις σου!  :birdman:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Δεν υποτιμώ τα κορίτσια, αλλά πολύ εύκολα χρησιμοποιείτε τον όρο φιλία.Φιλία μεταξύ πελατών και κοριτσιών δεν υπάρχει για πολλούς λόγους.Μιλάω γενικά, όχι ότι είναι αδύνατο.Καταρχήν δεν νοείται φιλία με κάποιον που δεν ξέρεις καν το πραγματικό του όνομα! 2ον, όταν μπαίνουν στη μέση τα φράγκα, δεν μπορούμε να λέμε για φιλία.3ον φιλία είναι να πάρεις κάποιον τηλ. και να του πεις το πρόβλημά σου κι ο άλλος να σε ακούσει χωρίς συμφέρον.Και πολλοί άλλοι λόγοι.Εγώ θα το έλεγα "έξυπνη" πελατειακή σχέση.Και μια συμβουλή στο Κελάκυ να μην τα παίρνει τόσο εύκολα στο κρανίο γιατί βγάζει ένα τουπέ που σε καμμία περίπτωση δεν δικαιολογείται.Σε ένα χαζοτσατ ενός site είμαστε, δεν θα λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα της χώρας εδώ.Πολλοί υποστηρικτές των κοριτσιών λειτουργείτε άθελά σας εις βάρος του συγκεκριμένου στούντιο με τη συμπεριφορά σας.Σκεφτείτε το λίγο και μην πέσετε να με φάτε επειδή δεν γράφω τα γνωστά αποθεωτικά σχόλια.

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Ευχαριστω για την υποστηριξη εγω δεν ειπα πως δε μποριυμε να κανουμε παρεα. Αλλα τια να σου πω ρε φιλε ειναι μικροτητα να μαλωνεις ειδικα εδω για τις γυναικες. Μπορει να ειναι γαματα ατομα αλλα κανουν τη δουλεια τους και μη νομιζεις οτι τους πειραζει αν τις λεμε πουτανες. Τωρα που λες οτι ειστε φιλοι και τη συμπαθεις κι εγω εχω αρρωστεια με Ελενη αλλα αν καποιος της πει κατι δε θα ανακατευτω ενηλικη ειναι

Ρε συ, οκ, σου είπα την άποψη μου, εγώ υπερασπίζομαι τις φίλες μου όταν βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Εξαρτάται βέβαια την περίπτωση, έτσι; Πχ, σε θέματα προσωπικά που αναφέρονται εδώ, κακώς να παρεμβαίνει κάποιος. Σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματισμό μιας κοπέλας καλώς κάνουμε και παρεμβαίνουμε, χωρίς υπερβολές.

Το θέμα πουτάνας/ιερόδουλης/ πόρνης είναι θέμα της κάθε κοπέλας ξεχωριστά, όπως εσένα μπορεί να σε πειράξει να σε πει ο φίλος σου μαλάκα, ενώ εμένα όχι.

Αυτά για εδώ, περιμένω pm φίλε να τα λέμε, γιατί σε έχω συμπαθήσει  ;)

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
58
Πόντοι
1
Δεν υποτιμώ τα κορίτσια, αλλά πολύ εύκολα χρησιμοποιείτε τον όρο φιλία.Φιλία μεταξύ πελατών και κοριτσιών δεν υπάρχει για πολλούς λόγους.Μιλάω γενικά, όχι ότι είναι αδύνατο.Καταρχήν δεν νοείται φιλία με κάποιον που δεν ξέρεις καν το πραγματικό του όνομα! 2ον, όταν μπαίνουν στη μέση τα φράγκα, δεν μπορούμε να λέμε για φιλία.3ον φιλία είναι να πάρεις κάποιον τηλ. και να του πεις το πρόβλημά σου κι ο άλλος να σε ακούσει χωρίς συμφέρον.Και πολλοί άλλοι λόγοι.Εγώ θα το έλεγα "έξυπνη" πελατειακή σχέση.Και μια συμβουλή στο Κελάκυ να μην τα παίρνει τόσο εύκολα στο κρανίο γιατί βγάζει ένα τουπέ που σε καμμία περίπτωση δεν δικαιολογείται.Σε ένα χαζοτσατ ενός site είμαστε, δεν θα λύσουμε το οικονομικό πρόβλημα της χώρας εδώ.Πολλοί υποστηρικτές των κοριτσιών λειτουργείτε άθελά σας εις βάρος του συγκεκριμένου στούντιο με τη συμπεριφορά σας.Σκεφτείτε το λίγο και μην πέσετε να με φάτε επειδή δεν γράφω τα γνωστά αποθεωτικά σχόλια.

Συμφωνω απολυτα. Να προσθεσω οτι δεν υπαρχει λογος να μαλωνουμε γιατι εδω ειναι σα το στρατο, δε μπορουμε να συμφωνουμε μεταξυ μας ολοι επειδη ολων των ειδων οι αντρες γαμανε γυναικες και μπορει να βρισκονται εδω.. Εξαλλου ολοι το ιδιο χομπι εχουμε αυτο μας ενωνει

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Η Ελβίρα, αν και ξανθιά,.....με φτιάχνει !  :tits: :pipa1: :tits:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
με την κελλυ δεν εχεις παει , η σαρα πριν σου ελεγε δεν σε ξερει.
μηπως γαμας στο Φυλης 114 και εχεις μπερδευτει και τζαμπα η μανουρα ρε τυπε?

Τύπε βλέπω με διαβάζεις πολύ. Δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις; Με όλα τα κορίτσια έχω πάει, εκτός από την Κέλλυ και την Μπέτυ. Τώρα η Σάρα αν δε με θυμάται, τι να κάνω; Δεν είμαι ο μεγάλος εραστής που μένει αξέχαστος.

Και ο λόγος που το αναφέρω ότι δεν έχω πάει με την Κέλλυ είναι ακριβώς για να καταλάβετε ότι δεν είμαι "αγαπούλης", που θα μπορούσατε να το πείτε για άλλη κοπέλα.

Άντε καλό βράδυ πια, έλεος...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Εισαι ντομπρο ατομο...αλλα για να τα αναλυεις αυτα σημαινει οτι εχεις θεμα!!!...Να υποθεσω οτι εισαι ερωτευμενος με την Κελλυ? :think:....Αντε κουμπαρος εγω!!!!!

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Τύπε βλέπω με διαβάζεις πολύ. Δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις; Με όλα τα κορίτσια έχω πάει, εκτός από την Κέλλυ και την Μπέτυ. Τώρα η Σάρα αν δε με θυμάται, τι να κάνω; Δεν είμαι ο μεγάλος εραστής που μένει αξέχαστος.

Και ο λόγος που το αναφέρω ότι δεν έχω πάει με την Κέλλυ είναι ακριβώς για να καταλάβετε ότι δεν είμαι "αγαπούλης", που θα μπορούσατε να το πείτε για άλλη κοπέλα.

οχι , εισαι η καψουρα μου.
δεν ειπαμε οτι εισαι αγαπουλης.
μπαγκλαμας και σφαλιαρας ειπαμε οτι εισαι.

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125

ειπαμε αγαπουλης ειμαι εγω και δεν το κρυβω  :grin:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Εισαι ντομπρο ατομο...αλλα για να τα αναλυεις αυτα σημαινει οτι εχεις θεμα!!!...Να υποθεσω οτι εισαι ερωτευμενος με την Κελλυ? :think:....Αντε κουμπαρος εγω!!!!!
ε μαλλον  :grin: δεν ξερει το τηλ. της και δεν του εχει πει το πραγματικο ονομα της  :2funny: :2funny: :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Και εγω σε διαβαζω....ομολογω οτι εισαι ανεπαναληπτος(??? το αφηνω σε σενα, να υποθεσεις που σε χαρακτηριζω ανεπαναληπτο :))!!!

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Τι φιλίες και παπάρια ρε; :headbang: Πληρώνεις, γαμάς, φεύγεις.

Πάτε καλά ρε νέοι; :uglystupid:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom