Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Οσους αφορουσε το εξαγριωμενο ποστ της τυπισσας και κανανε τετοιο τουμπεκι ξιλοκομμενο ,
θα ηθελα να τους ενημερωσω μηπως και τους εχει διαφυγει οτι ειναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ.

Επιτρεπετε να σας προσβαλει ετσι δημοσια (και ας εχει δικιο , δεν ξερω , δεν με νοιαζει) μια ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ???

φανταζομαι τι σφαλιερες τρωτε ολη μερα στη ζωη σας και δη απο τις γκομενογυναικες σας.

ΑΧΡΗΣΤΟΙ.-

Τώρα κακώς απαντάω, αλλά οκ. Εμένα δε με αφορούσε τελικά, εκείνον που αφορούσε πιστεύω το ξέρει και πιστεύω ότι αντί να κάτσει να απαντήσει δημοσίως, καλά θα κάνει να μιλήσει με την ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ κατ' ιδίαν.

Πάντως η συγκεκριμένη ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ είναι πολύ πιο αξιοπρεπής και πολύ πιο αξιόλογο άτομο από διάφορους που ποστάρουν εδώ μέσα και φαίνεται το επίπεδό τους από τον τρόπο που εκφράζονται. Δεν καταλαβαίνω το υποτιμητικό ύφος, εγώ προσωπικά τη σέβομαι πάρα πολύ κι ας φάω πολλές φάπες στη ζωή μου επειδή δεν ξεχωρίζω τους ανθρώπους από το επάγγελμα, αλλά από τη συμπεριφορά τους προς εμένα.

Καλό σου βράδυ

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Οσους αφορουσε το εξαγριωμενο ποστ της τυπισσας και κανανε τετοιο τουμπεκι ξιλοκομμενο ,
θα ηθελα να τους ενημερωσω μηπως και τους εχει διαφυγει οτι ειναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ.

Επιτρεπετε να σας προσβαλει ετσι δημοσια (και ας εχει δικιο , δεν ξερω , δεν με νοιαζει) μια ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ???

φανταζομαι τι σφαλιερες τρωτε ολη μερα στη ζωη σας και δη απο τις γκομενογυναικες σας.

ΑΧΡΗΣΤΟΙ.-
χαχαχα....εγραψες!Διολου απιθανο πολλοι απο εδω μεσα, να ειναι οπως το αναφερεις!!!!!

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3

ΑΧΡΗΣΤΟΙ.-

ΕΙΣΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Τώρα κακώς απαντάω, αλλά οκ. Εμένα δε με αφορούσε τελικά, εκείνον που αφορούσε πιστεύω το ξέρει και πιστεύω ότι αντί να κάθεται να απαντά δημοσίως, καλά θα κάνει να τα πει μιλήσει με την ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ κατ' ιδίαν.

Πάντως η συγκεκριμένη ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ είναι πολύ πιο αξιοπρεπής και πολύ αξιόλογο άτομο από διάφορους που ποστάρουν εδώ μέσα και φαίνεται το επίπεδό τους από τον τρόπο που εκφράζονται. Δεν καταλαβαίνω το υποτιμητικό ύφος, εγώ προσωπικά τη σέβομαι πάρα πολύ κι ας φάω πολλές φάπες στη ζωή μου επειδή δεν ξεχωρίζω τους ανθρώπους από το επάγγελμα, αλλά από τη συμπεριφορά τους προς εμένα.

Καλό σου βράδυ

δεν υποτιμησα την κοπελα . εσενα υποτιμησα.γιατι απο δαυτους εισαι φαινεται.
παλαβη το παιζεις μαλλον.

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125

ΑΧΡΗΣΤΟΙ.-
πολυ σωστος  ;)

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
58
Πόντοι
1
Ερωτηση κρισεως: Ποιο ακριβως ειναι ο νοημα να μαλωνετε σε ενα τετοιο σαιτ ? να αποδειξετε στις πουτανες ας πουμε ποιος ειναι πιο αντρας?

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Ερωτηση κρισεως: Ποιο ακριβως ειναι ο νοημα να μαλωνετε σε ενα τετοιο σαιτ ? να αποδειξετε στις πουτανες ας πουμε ποιος ειναι πιο αντρας?
Εδώ δεν τις θεωρούμε ιερόδουλες   αλλά  καλες μας φίλες …άλλο η δουλεία άλλο εδώ μέσα…μας κρατανε παρέα όπως τις κραταμε   παρέα και εμεις.....

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

Ίσως δεν κατάλαβα ακριβώς τι θες να πεις. Ότι έπρεπε να απαντήσει δημόσια ο τύπος; Πολύ πιθανό... άποψη σου. Πάντως δε μου αρέσει το ύφος σου. Δεν αφορούσε εμένα, ρώτησα και μου απάντησε πως όχι.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Γιατι τις αποκαλεις πουτανες???

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Ίσως δεν κατάλαβα ακριβώς τι θες να πεις. Ότι έπρεπε να απαντήσει δημόσια ο τύπος; Πολύ πιθανό... άποψη σου. Πάντως δε μου αρέσει το ύφος σου. Δεν αφορούσε εμένα, ρώτησα και μου απάντησε πως όχι.

αφου δεν σε αφορουσε τι με παραθετεις ρε μπαγκλαμα?
λες με νοιαζει αν σου αρεσει το υφος μου ?
ασε τα χουμε διαβασει και τα δικα σου.
και βαση των γραφομενων σου αποκλιεται να μην σε αφορα...ισως οχι η συγκεκριμενη φαση αλλα γενικα...
εδω ελεγε πριν οτι δεν σε θελουν οι πουτανες να της γαμας ρε τυπε.τα γραπτα μενουν.

αστο.πηγαινε μια τσαρκα , μη σε εχω και τυψεις μετα.

καλο βραδυ.

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

Παιδιά, μην την πέφτετε στο παιδί, είναι μια χαρά άτομο, τουλάχιστον από όσα που έχω διαβάσει από εκείνον. Από ότι έχω καταλάβει δεν είναι εξοικιωμένος με το χώρο και είναι λογικό να χρησιμοποιεί λέξεις που εμείς που ξέρουμε τα κορίτσια δεν τις χρησιμοποιούμε επειδή ξέρουμε ότι είναι υποτιμητικές για εκείνες.

Τώρα ως προς το ερώτημά σου φίλε isiderate, αν αποκτήσεις οικειότητα με το χώρο και μπεις στην παρέα (που αν το θέλεις, στο εύχομαι), θα νιώθεις και συ την ανάγκη να τις υπερασπίζεσαι όπως θα έκανες με μία φίλη σου.

Με την Κέλλυ συγκεκριμένα δεν έχω πάει ποτέ εγώ στο δωμάτιο, αλλά τι να κάνουμε, είμαστε φιλαράκια, έχουμε μιλήσει πολλές φορές, τη θεωρώ πολύ αξιόλογη και με το που ειπωθεί κάτι για εκείνη, έχω ανάγκη να την υπερασπιστώ, φιλικά και μόνο.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16

Σωστός ο Νio...Tους αφήνουνε 50αρικα και τους βρίζουν κι από πάνω! χαχαχαχα!!! Αυτοί νομίζουν ότι στο τέλος θα παντρευτούν κι από μία!

isideratos

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
58
Πόντοι
1
Παιδιά, μην την πέφτετε στο παιδί, είναι μια χαρά άτομο, τουλάχιστον από όσα που έχω διαβάσει από εκείνον. Από ότι έχω καταλάβει δεν είναι εξοικιωμένος με το χώρο και είναι λογικό να χρησιμοποιεί λέξεις που εμείς που ξέρουμε τα κορίτσια δεν τις χρησιμοποιούμε επειδή ξέρουμε ότι είναι υποτιμητικές για εκείνες.

Τώρα ως προς το ερώτημά σου φίλε isiderate, αν αποκτήσεις οικειότητα με το χώρο και μπεις στην παρέα (που αν το θέλεις, στο εύχομαι), θα νιώθεις και συ την ανάγκη να τις υπερασπίζεσαι όπως θα έκανες με μία φίλη σου.

Με την Κέλλυ συγκεκριμένα δεν έχω πάει ποτέ εγώ στο δωμάτιο, αλλά τι να κάνουμε, είμαστε φιλαράκια, έχουμε μιλήσει πολλές φορές, τη θεωρώ πολύ αξιόλογη και με το που ειπωθεί κάτι για εκείνη, έχω ανάγκη να την υπερασπιστώ, φιλικά και μόνο.
Ευχαριστω για την υποστηριξη εγω δεν ειπα πως δε μποριυμε να κανουμε παρεα. Αλλα τια να σου πω ρε φιλε ειναι μικροτητα να μαλωνεις ειδικα εδω για τις γυναικες. Μπορει να ειναι γαματα ατομα αλλα κανουν τη δουλεια τους και μη νομιζεις οτι τους πειραζει αν τις λεμε πουτανες. Τωρα που λες οτι ειστε φιλοι και τη συμπαθεις κι εγω εχω αρρωστεια με Ελενη αλλα αν καποιος της πει κατι δε θα ανακατευτω ενηλικη ειναι

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
αφου δεν σε αφορουσε τι με παραθετεις ρε μπαγκλαμα?
λες με νοιαζει αν σου αρεσει το υφος μου ?
ασε τα χουμε διαβασει και τα δικα σου.
και βαση των γραφομενων σου αποκλιεται να μην σε αφορα...ισως οχι η συγκεκριμενη φαση αλλα γενικα...
εδω ελεγε πριν οτι δεν σε θελουν οι πουτανες να της γαμας ρε τυπε.τα γραπτα μενουν.

αστο.πηγαινε μια τσαρκα , μη σε εχω και τυψεις μετα.

καλο βραδυ.

Τα δικά μου δεν αφορούσαν καθόλου την Κέλλυ, τέλος πάντων.

Καλό βράδυ

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66

με την κελλυ δεν εχεις παει , η σαρα πριν σου ελεγε δεν σε ξερει.
μηπως γαμας στο Φυλης 114 και εχεις μπερδευτει και τζαμπα η μανουρα ρε τυπε?

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Σωστός ο Νio...Tους αφήνουνε 50αρικα και τους βρίζουν κι από πάνω! χαχαχαχα!!! Αυτοί νομίζουν ότι στο τέλος θα παντρευτούν κι από μία!
το προβλημα το δικο σου ειναι οτι δεν εχεις 50αρικα να αφησεις εσυ μαλλον....δεν πειραζη υγεια πανω απο ολα....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom