Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
ο κύριος KD έχει κάποιες γνωστές και συγκεκριμένες απόψεις (δικαίωμα του) περί του  τρόπου λειτουργίας του θρέντ.
τον αφήνεις να τις πει (δικαίωμα του) κι αν τον γράψεις όπου πρέπει ή όπου θες (δικαίωμα σου) και κανείς δεν απαντήσει απλά θα σηκωθεί να φύγει.

Εδώ θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε.Εξάλλου την πλάκα μας κάνουμε όλοι εδώ μέσα.Δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν και ποτέ δεν θα βρίσω κανέναν.θα χαζέψω λίγο και θα φύγω.Δεν είμαι και η αναντικατάστατη παρουσία εδώ περα! Μη χαλιέστε!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Αν απευθύνεται σε συγκεκριμένους γνωστούς της, να τούς τηλεφωνήσει.Εδώ είναι διαδικτυακός τόπος.

Για να καταλάβω, το πρόβλημα των 2 σας είναι ότι η Κέλλυ είπε τη λέξη μαλάκες; Το site oύτως ή άλλως απευθύνεται σε ενήλικες, τόσο ευαίσθητοι είστε σε αυτή τη λέξη;

Και εγώ ξέρω ότι και στο ραδιόφωνο ακόμα, και στην τηλέοραση όταν μιλάς με κάποιον συγκεκριμένο που τον ξέρεις προσωπικά και δεν απευθύνεσαι γενικώς και αορίστως σε όλους, έχεις δικαιώμα να του μιλήσεις με προσωπικό ύφος.

Για να το καταλάβω και γω λοιπόν, απαγορεύονται οι βρισίες; ή απαγορεύεται να απευθύνεσαι προσωπικά σε κάποιον ή κάποιους κατά την άποψη σας;

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Και εννοείται ότι εγώ δεν προσβλήθηκα για τίποτα! Την πλάκα μου κάνω όπως κι εσείς!

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

ουουουουουααααααααουουουου.......

το καταλαβες επιτελους?

απιιιιιιισσσσσσστττττττεεεεευυυυυττττττττοοοοοοοοοοοοο......

δεν το περημενα αυτο απο σενα......

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Εφόσον το θρεντ είναι ανοιχτό, πρέπει να δέχεστε όλες τις απόψεις.Λανθασμένες ή σωστές.Ο καθένας θα βγει και θα πει το μακρύ και το κοντό του.Μην πέφτετε πάνω σε όποιον είναι κάπως "διαφορετικός" από τη γνωστή παρέα του εν λόγω forum.

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Τίποτα δεν απαγορεύεται.Εσύ βγάζεις μεροκάματο κάποιος άλλος διασκεδάζει καί όλοι είμαστε ευχαριστημένοι.
Ποπό τι μου θυμίζεις τώρα τις φαρμακόγλωσσες κατινες που λέει η μια στην άλλη
Χρυσή μου τι καλό άνδρα έχεις τον  καλύτερο και ας τρως το  κέρατο δεν πειραζη...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ο κύριος KD έχει κάποιες γνωστές και συγκεκριμένες απόψεις (δικαίωμα του) περί του  τρόπου λειτουργίας του θρέντ.
τον αφήνεις να τις πει (δικαίωμα του) κι αν τον γράψεις όπου πρέπει ή όπου θες (δικαίωμα σου) και κανείς δεν απαντήσει απλά θα σηκωθεί να φύγει.

ΟΚ, εγώ κλασικά πρέπει να λογομαχήσω λίγο, με έχεις καταλάβει. Έχω και 10 ημέρες να κάνω σεξ, έχω φάει και πολλές χυλόπιτες τελευταία, τα νεύρα τεντωμένα, κάπου πρέπει να τα ξεσπάσω.

Εκείνο το αυταρχικό να μου το κεράσεις σύντομα, το χω ανάγκη!  :grin:

Επισκέπτης
Ποπό τι μου θυμίζεις τώρα τις φαρμακόγλωσσες κατινες που λέει η μια στην άλλη
Χρυσή μου τι καλό άνδρα έχεις τον  καλύτερο και ας τρως το  κέρατο δεν πειραζη...

Αν χτενίσεις λίγο τα μηνύματά σου, ίσως παίξει καί αύξηση  :grin:

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Καλησπερα, σε ολους/ες!!!Καλα μου παιδια, μην ανεβαζετε πιεσεις...αλλα ανεβασατε το χιουμορ στο διαδικτυο!!!...Η Κελλυ ειναι εκλεκτο μελος του forum, καθοτι σε ολους, λεει και μια καλη κουβεντα!!!Ακομα και σε μενα, που εχω καιρο να παω στο εν λογο στουντιο!!!Εχει το δικαιωμα της, να ριξει και την ασχημη ζαρια στο διαδικτυο!!!....Αλλο Κελλυ εργαζομενη....και αλλο Κελλυ, σαν μελος εδω μεσα!!!!..

καλησπερα παιχτουρα.....δεν εχω να προσθεσω τιποτα περισσοτερο....τα λες ολα τοσο τελεια.

δεν μπορω ρε πουστη μου τα ντουβαρια και τους ηλιθιους....δεν μπορω γαμω το ......χαλιεμαι απιστευτα πολυ

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Εφόσον το θρεντ είναι ανοιχτό, πρέπει να δέχεστε όλες τις απόψεις.Λανθασμένες ή σωστές.Ο καθένας θα βγει και θα πει το μακρύ και το κοντό του.Μην πέφτετε πάνω σε όποιον είναι κάπως "διαφορετικός" από τη γνωστή παρέα του εν λόγω forum.

Τώρα πλάκα κανεις. Φυσικά και δε δεχόμαστε τις απόψεις όλων. Άλλος μπήκε επιθετικά εδώ μέσα. Εφόσον παλικάρια δεν απαγορεύεται τίποτα και είναι θέμα άποψης, η πλειοψηφία της παρέας εγκρίνει τη συμπεριφορά της Κέλλυς και εφόσον απευθυνόταν σε μας, κανείς δε νιώθει ότι πρέπει να μας ζητήσει συγγνώμη. Και τέλος...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Πονηρή λουγκρίτσα, ομαδοποιείς τάχιστα!

Ρε μανία σήμερα να με βγάλετε όλοι gay! Θα μου μείνει το όνομα στο τέλος!

ΟΚ, έχεις δίκιο, δεν ταυτίζεστε με το φίλο σου τον KD, απλώς έχετε παρόμοιες απόψεις.

Δεν μπορώ να απαντάω και στους 2 ξεχωριστά, βαριέμαι και σας ομαδοποιήσα, sorry.

Σχόλιο: Η ίντριγκα πουλάει πολύ βλέπω, ξαφνικά 31 μέλη και 20 επισκέπτες στο θρεντ. Κοίτα κάτι μεγαλεία...

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Γειά σου ρε Καραμήτρο γίγαντα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Άντε, καλό βράδυ γίγαντα και σε σένα. Με το μαλακό τα τσιπουράκια, σε πειράζουν. Πήγαινε σε κάνα άλλο θρεντ τώρα να πεις τα δικά σου.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom