osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
για αυτό με λένε όλοι σοφό λοιπόν και όχι έξυπνο...![]()
για αυτό εγώ δεν κάνω λάθη για να μην μπερδεύομαι αν είμαι έξυπνος ή σοφός!
για αυτό με λένε όλοι σοφό λοιπόν και όχι έξυπνο...![]()
θυμάσαι ακριβώς τι είπε? με ενδιαφέρει...Δάσκαλε δεν μιλάμε για κανενός είδους τιμωρία εδώ...
για άπλή λογική μιλάμε ...
άν δηλαδή έγώ δεν προσέχω καί χτυπήσω το χέρι μου στήν πόρτα, θα πρέπει να μου φταίει η πόρτα??? καί μετά πρέπει να τήν κατεβάσω με τό τσεκούρι γιά να το άποδείξω????
Ο Άλμπερτ Άινστάιν είπε κάτι σοφό κάποτε έπ αύτού !!!!!!
καλά εσύ φάδερ δεν ΥΠΑΡΧΕΙΣ!!!!για αυτό εγώ δεν κάνω λάθη για να μην μπερδεύομαι αν είμαι έξυπνος ή σοφός!![]()
![]()
![]()
αντε παρατηστε μας ρε μαλακες....μου εχετε ζαλισει τον ερωτα γαμω την πουτανα σας μεσα γαμω..
ειχαμε τοσο ωραια σηζητηση πριν αρχισετε της μαλακιες σας....
εισται αργοσχολοι ρεεεεεεε......μαζευτητε μη σας παρει και σας σηκωσει.....
δεν ξαναασχολουμε μαζι σας....δεν ξαναγραφω τιποτα.....
αει παρατηστε μας....δεν μπορω να σας διαβαζω αλλο....μου σπασατε τα νευρα ρε αργοσχολοι...κανετε σαν κατηνες γυναικουλες....μαζευτητε σοβαρευτητε...μη με αναγκασετε να κανω πραγματα που δεν θελω....μη με αναγκασετε να ξεσπαω ετσι γιατι δεν βγαινει σε καλο
καλή βάρδια....Πολλοι και εκλεκτοι εχουν μαζευτει βλεπω.
Μια γρηγορη καλησπερα, μιας και πρεπει αν φυγω για δουλειά.
Νυχτερινος αυτη την εβδομάδα.
Καλα να περνατε και ο Θεος να σας φυλαει απο την οργη της γυναικάρας μου............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να την προσεχεται......
αντε παρατηστε μας ρε μαλακες....μου εχετε ζαλισει τον ερωτα γαμω την πουτανα σας μεσα γαμω..
αει παρατηστε μας....δεν μπορω να σας διαβαζω αλλο....μου σπασατε τα νευρα ρε αργοσχολοι...κανετε σαν κατηνες γυναικουλες....μαζευτητε σοβαρευτητε...μη με αναγκασετε να κανω πραγματα που δεν θελω....μη με αναγκασετε να ξεσπαω ετσι γιατι δεν βγαινει σε καλο
καλώς.
δεν ξενερώνουμε ποτέ!!! έτσι την αγαπάμε εμείς τη γυναικάρα...Μπα μπα μπα...που είναι το γλυκό κορίτσι που στέλνει αγαπούλες και λουλούδια? Δεν μιλάνε έτσι σε πελάτες κορίτσι μου...Που είναι οι έρωτες και τα γλυκόλογα? Θα φύγουν οι πελάτες...
Ψίτ........ τσίμπα ένα άρχίδι !!!!!!Μπα μπα μπα...που είναι το γλυκό κορίτσι που στέλνει αγαπούλες και λουλούδια? Δεν μιλάνε έτσι σε πελάτες κορίτσι μου...Που είναι οι έρωτες και τα γλυκόλογα? Θα φύγουν οι πελάτες...
γεια σου Κελακυ καλησπερα!
ο lagonisian δεν έχει ανάγκη από μαζέματα από κανέναν...ξέρει και αναδιπλώνεται μόνος του... ;)Κέλλυ αν εννοείς και μένα, συγγνώμη...
Εγώ να μαζεύω το lagonisian ήθελα, αλλά...
Ψιτ...δε φεύγεις σιγά σιγά...???Ψίτ...έχετε πολύ πλάκα τελικά!
τωρα γιατι μου το παιζεις χαζος και εσυ....?
αφου το ξερεις οτι δεν παει για σενα