osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Ψίτ........ τσίμπα ένα άρχίδι !!!!!!
κύριος! δικό σου αρχίδι, να το διευκρινίζουμε να ξέρει τίνος για μην ψάχνουμε τα αρχίδια μας μετά.
Ψίτ........ τσίμπα ένα άρχίδι !!!!!!
Πολλοι και εκλεκτοι εχουν μαζευτει βλεπω.
Μια γρηγορη καλησπερα, μιας και πρεπει να φυγω για δουλειά.
Νυχτερινος αυτη την εβδομάδα.
Καλα να περνατε και ο Θεος να σας φυλαει απο την οργη της γυναικάρας μου............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να την προσεχεται......
Μπα μπα μπα...που είναι το γλυκό κορίτσι που στέλνει αγαπούλες και λουλούδια? Δεν μιλάνε έτσι σε πελάτες κορίτσι μου...Που είναι οι έρωτες και τα γλυκόλογα? Θα φύγουν οι πελάτες...
Καληνύχτα καί το πνεύμα του Μανιτού να σε συντροφεύει !Πολλοι και εκλεκτοι εχουν μαζευτει βλεπω.
Μια γρηγορη καλησπερα, μιας και πρεπει να φυγω για δουλειά.
Νυχτερινος αυτη την εβδομάδα.
Καλα να περνατε και ο Θεος να σας φυλαει απο την οργη της γυναικάρας μου............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να την προσεχεται......
εσενα η νοημοσυνη σου ειναι τοσο χαμηλη που δεν μπορεις να ξεχωρισεις το χιουμορ και τον χαβαλε απο τον "ερωτα".....
Δάσκαλε παράγγειλε κινέζικο.......έρχομαι !!!!!
ΚΑΛΗΝΎΧΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ ΜΟΥ !!!!!!
δεν μπορεις να ξεχωρισεις το χιουμορ και τον χαβαλε απο τον "ερωτα".....
Κελάκυ δεν είναι σωστό να βρίζεις πελάτες εδώ μέσα.Εξάλλου το forum λέει Στούντιο Φυλής 104 και εκθέτεις και την προϊσταμένη σου έτσι.Οφείλεις μια συγνώμη νομίζω.Ό,τι κι αν λέμε, πλάκα ή σοβαρό, μπορούμε να το λέμε χωρίς βρισιές.
Κύριε KD είστε πελάτης; Προσβληθήκατε; Αν ναι, ζητείστε από την Κέλλυ να σας ζητήσει προσωπικά συγγνώμη.
Δε σας κάνει εντύπωση που κανείς άλλος εδώ μέσα δεν προσβλήθηκε; Μήπως επειδή η Κέλλυ απευθυνόταν όχι σε πελάτες γενικά αλλά σε συγκεκριμένους γνωστούς της που έχει κάθε δικαίωμα να μας μιλάει όπως θέλει;
Για τους έρωτες, όποιος έχει νοημοσύνη, καταλαβαίνει πότε γίνεται πλάκα και πότε μιλάμε σοβαρά.
η Κέλλυ απευθυνόταν όχι σε πελάτες γενικά αλλά σε συγκεκριμένους γνωστούς της που έχει κάθε δικαίωμα να μας μιλάει όπως θέλει;
βρε βρε σαν τα χιονια τι εγινε? ανελαβες εργασια παλι τυπε? πηρες εντολη?Κελάκυ δεν είναι σωστό να βρίζεις πελάτες εδώ μέσα.Εξάλλου το forum λέει Στούντιο Φυλής 104 και εκθέτεις και την προϊσταμένη σου έτσι.Οφείλεις μια συγνώμη νομίζω.Ό,τι κι αν λέμε, πλάκα ή σοβαρό, μπορούμε να το λέμε χωρίς βρισιές.
και τι απαγορευεται τυπε? αν θες μην διαβαζεις....Αν απευθύνεται σε συγκεκριμένους γνωστούς της, να τούς τηλεφωνήσει.Εδώ είναι διαδικτυακός τόπος.
Κύριε KD είστε πελάτης; Προσβληθήκατε; Αν ναι, ζητείστε από την Κέλλυ να σας ζητήσει προσωπικά συγγνώμη.
Δε σας κάνει εντύπωση που κανείς άλλος εδώ μέσα δεν προσβλήθηκε; Μήπως επειδή η Κέλλυ απευθυνόταν όχι σε πελάτες γενικά αλλά σε συγκεκριμένους γνωστούς της που έχει κάθε δικαίωμα να μας μιλάει όπως θέλει;
Για τους έρωτες, όποιος έχει νοημοσύνη, καταλαβαίνει πότε γίνεται πλάκα και πότε μιλάμε σοβαρά.
Σκουπίσου....θα γλυστρήσεις![]()