Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Δεν έχω προσέξει αγαπούλες και λουλούδια να κυριαρχούν στη συμμετοχή της εν λόγω στο φόρουμ!

Αντιθέτως έχω σημειώσει αξιόλογες τοποθετήσεις!

ξεχωρίζετε τα άτομα πίσω από τις γραφές για να μη λανθάνετε!

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πολλοι και εκλεκτοι εχουν μαζευτει βλεπω.

Μια γρηγορη καλησπερα, μιας και πρεπει να φυγω για δουλειά.
Νυχτερινος αυτη την εβδομάδα.

Καλα να περνατε και ο Θεος να σας φυλαει απο την οργη της γυναικάρας μου............
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Να την προσεχεται......

καλησπερα αντρακλα μου....καλη δουλεια καλε μου....αστους πανω μου τους :jerking:...θα τους μαζεψω μια και καλη

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Κελάκυ δεν είναι σωστό να βρίζεις πελάτες εδώ μέσα.Εξάλλου το forum λέει Στούντιο Φυλής 104 και εκθέτεις και την προϊσταμένη σου έτσι.Οφείλεις μια συγνώμη νομίζω.Ό,τι κι αν λέμε, πλάκα ή σοβαρό, μπορούμε να το λέμε χωρίς βρισιές.

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Μπα μπα μπα...που είναι το γλυκό κορίτσι που στέλνει αγαπούλες και λουλούδια? Δεν μιλάνε έτσι σε πελάτες κορίτσι μου...Που είναι οι έρωτες και τα γλυκόλογα? Θα φύγουν οι πελάτες...

εσενα η νοημοσυνη σου ειναι τοσο χαμηλη που δεν μπορεις να ξεχωρισεις το χιουμορ και τον χαβαλε απο τον "ερωτα".....

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Πολλοι και εκλεκτοι εχουν μαζευτει βλεπω.

Μια γρηγορη καλησπερα, μιας και πρεπει να φυγω για δουλειά.
Νυχτερινος αυτη την εβδομάδα.

Καλα να περνατε και ο Θεος να σας φυλαει απο την οργη της γυναικάρας μου............
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Να την προσεχεται......
Καληνύχτα καί το πνεύμα του Μανιτού να σε συντροφεύει !

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Κελάκυ δεν είναι σωστό να βρίζεις πελάτες εδώ μέσα.Εξάλλου το forum λέει Στούντιο Φυλής 104 και εκθέτεις και την προϊσταμένη σου έτσι.Οφείλεις μια συγνώμη νομίζω.Ό,τι κι αν λέμε, πλάκα ή σοβαρό, μπορούμε να το λέμε χωρίς βρισιές.

Κύριε KD είστε πελάτης; Προσβληθήκατε; Αν ναι, ζητείστε από την Κέλλυ να σας ζητήσει προσωπικά συγγνώμη.

Δε σας κάνει εντύπωση που κανείς άλλος εδώ μέσα δεν προσβλήθηκε; Μήπως επειδή η Κέλλυ απευθυνόταν όχι σε πελάτες γενικά αλλά σε συγκεκριμένους γνωστούς της που έχει κάθε δικαίωμα να μας μιλάει όπως θέλει;

Για τους έρωτες, όποιος έχει νοημοσύνη, καταλαβαίνει πότε γίνεται πλάκα και πότε μιλάμε σοβαρά.

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Κύριε KD είστε πελάτης; Προσβληθήκατε; Αν ναι, ζητείστε από την Κέλλυ να σας ζητήσει προσωπικά συγγνώμη.

Δε σας κάνει εντύπωση που κανείς άλλος εδώ μέσα δεν προσβλήθηκε; Μήπως επειδή η Κέλλυ απευθυνόταν όχι σε πελάτες γενικά αλλά σε συγκεκριμένους γνωστούς της που έχει κάθε δικαίωμα να μας μιλάει όπως θέλει;

Για τους έρωτες, όποιος έχει νοημοσύνη, καταλαβαίνει πότε γίνεται πλάκα και πότε μιλάμε σοβαρά.

Κύριε Ορέστη, είστε δικηγόρος? Γιατί νομίζω ότι το forum είναι ανοιχτό και δημόσιο και όχι prive.Κάντε το prive να τελειώνουμε αν θέλετε να μην έχετε ξένα σχόλια.

Επισκέπτης
η Κέλλυ απευθυνόταν όχι σε πελάτες γενικά αλλά σε συγκεκριμένους γνωστούς της που έχει κάθε δικαίωμα να μας μιλάει όπως θέλει;

Αν απευθύνεται σε συγκεκριμένους γνωστούς της, να τούς τηλεφωνήσει.Εδώ είναι διαδικτυακός τόπος.

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
βρε βρε σαν τα χιονια τι εγινε? ανελαβες εργασια παλι τυπε? πηρες εντολη?

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Και εννοείται ότι εγώ δεν προσβλήθηκα για τίποτα! Την πλάκα μου κάνω όπως κι εσείς!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

ο κύριος KD έχει κάποιες γνωστές και συγκεκριμένες απόψεις (δικαίωμα του) περί του  τρόπου λειτουργίας του θρέντ.
τον αφήνεις να τις πει (δικαίωμα του) κι αν τον γράψεις όπου πρέπει ή όπου θες (δικαίωμα σου) και κανείς δεν απαντήσει απλά θα σηκωθεί να φύγει.

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
η μαλακια παει συννεφο λεμεεεεεεεεεεεεεεε :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Καλησπερα, σε ολους/ες!!!Καλα μου παιδια, μην ανεβαζετε πιεσεις...αλλα ανεβασατε το χιουμορ στο διαδικτυο!!!...Η Κελλυ ειναι εκλεκτο μελος του forum, καθοτι σε ολους, λεει και μια καλη κουβεντα!!!Ακομα και σε μενα, που εχω καιρο να παω στο εν λογο στουντιο!!!Εχει το δικαιωμα της, να ριξει και την ασχημη ζαρια στο διαδικτυο!!!....Αλλο Κελλυ εργαζομενη....και αλλο Κελλυ, σαν μελος εδω μεσα!!!!..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom