amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.352
- Πόντοι
- 22.785
kalimera ke kalo SK..... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τά σέβη μας κυρία μου !!!!
ΚΑΒΛΙΜΕΡΑ κούκλα...είσαι καλά?? άργησες να μας μιλήσεις...kalimera ke kalo SK..... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
;) ;)Τά σέβη μας κυρία μου !!!!
kala ime apla argisa ia ti iha duliaΚΑΒΛΙΜΕΡΑ κούκλα...είσαι καλά?? άργησες να μας μιλήσεις...
me filises pote apo konda????Επεισης κοριτσαρα μου !!!
Πολλα :-* :-* :-* :-* :-* !!!
Οχι ακομα !!!me filises pote apo konda????
είχες πάει εφορία? ή μήπως να πληρώσεις το ρεύμα???kala ime apla argisa ia ti iha dulia
anipomono....Οχι ακομα !!!
Αλλα θα γινει και αυτο !!! ;) ;) ;)
bravo mu kanis to kefi pandaείχες πάει εφορία? ή μήπως να πληρώσεις το ρεύμα???
αφού δεν μπορώ να σου κάνς τίποτα άλλο... ;) ;) χτες έχασες που δεν ήρθες...bravo mu kanis to kefi panda
anipomono....
ime xantia xehases ti itane ehtes????αφού δεν μπορώ να σου κάνς τίποτα άλλο... ;) ;) χτες έχασες που δεν ήρθες...
μόνο λόγια είσαι τίποτα πιο πέρα...που τα λες τη νύχτα μα χάνονται τη μέρα....Εγω να δεις !!!
opote min to argis :-* :-* :-* :-* :-* :-*Εγω να δεις !!!
αφού δεν είσαι φυσική... να έβαζες μια περούκα.... έστω ένα γεια να πέρναγες να πεις...ime xantia xehases ti itane ehtes????
ο καιρός γαρ εγγύς...Καλημερίζω όλα τα αρρωστάκια του 104, είμαι έξω με άδεια Να δω πότε θα καταφέρω να έρθω σε κάποιο party, χθες βγήκα μεσημέρι στις 15:00 απ' το στρατόπεδο και για μια ακόμα φορά ήταν το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής οπότε δεν κατάφερα να έρθω...
Πολιτικος ειμαι φιλε μου, απλα ταζω !!! ;) ;) ;)μόνο λόγια είσαι τίποτα πιο πέρα...που τα λες τη νύχτα μα χάνονται τη μέρα....
Εχω βγαλει και αριθμο με το ονομα σου !!! :-* :-* :-*opote min to argis :-* :-* :-* :-* :-* :-*