amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.352
- Πόντοι
- 22.785
Καλημερα amjik !!!
Καλημέρα Λέοντα ;)
Καλημερα amjik !!!
νομίζω χρειάζεται να κάνει λίγα ανοίγματα στήθους...Καλημέρα ..... :-* :-* :-* :-* σκέφτομαι τί άσκηση νά σού προτείνω
για τό γυμναστήριο !!!!!!!
Περαστικα τυπε. Υπαρχει η θετικη πλευρα βεβαια που λεει οτι ως φανατικος μπουρδελιαρης θα κανεις αναγκαστικα οικονομια.Εκτος αν θελεις να πεθανεις σα τηγανητο πατατακι σε κανενα κρεβατι υπηρεσιας...
Σπαγγατο !!! ;)Καλημέρα ..... :-* :-* :-* :-* σκέφτομαι τί άσκηση νά σού προτείνω
για τό γυμναστήριο !!!!!!!
ντροπή σου...κάτι πιο χαλαρό θέλει η κοπέλα...Σπαγγατο !!! ;)
Θα το προτιμουσα !!! ;) ;) ;)Περαστικα τυπε. Υπαρχει η θετικη πλευρα βεβαια που λεει οτι ως φανατικος μπουρδελιαρης θα κανεις αναγκαστικα οικονομια.Εκτος αν θελεις να πεθανεις σα τηγανητο πατατακι σε κανενα κρεβατι υπηρεσιας...
Αναποδο ???ντροπή σου...κάτι πιο χαλαρό θέλει η κοπέλα...
Θα το προτιμουσα !!! ;) ;) ;)
Απο το να ειμαι, σκετο τηγανητο πατατακι !!!
ΟΧΙ!!!
το ξερετε το ανεκδοτο με το μεθυσμενοπιτα τυπο που μπαινει σε ενα μπαρ και την λεει συνεχω στην μπαργουμαν?
Οχι !!!
το ξερετε το ανεκδοτο με το μεθυσμενοπιτα τυπο που μπαινει σε ενα μπαρ και την λεει συνεχω στην μπαργουμαν?
Παει ενας τυπος λοιπον λιωμα σε ενα μπαρ παραπαταει δηλαδη και καθεται μπροστα στην μπαργουμαν. Και αρχιζει: ασχημη , σαβουρα πατσαβουρα ξεδοντιαρα βαλε ενα ποτο μωρη. του βαζει και συνεχιζει αυτος ασχημη , σαβουρα , πατσαβοουρα ποσα θελεις? σας παρακαλω του λεει κανω τη δυουλεια μου 10 ερυω ειναι. !0 ευρω για ναδω τη φατσα σου μωρη σαβουρα ασχημη πατσαβουρα. Αυτπο γινοταν 2 ωρες και αυτη ειχε φρικαρει. Ε πριν φυγει λεει αυτος παλι φευγω μωρη ασχημη, σαβουρα πατσαβουρα. Και του κανει δε βλεπεισ τα χαλια σου που δε μπορεις να παρεειςτα ποδια σου μεθυστακα. Και λεει αυτος , αυριο εγω θα ειμαι μια χαρα ενω εσυ θα εισαι ασχημη, σαβουρα , πατσαβουρα!!!
Παει ενας τυπος λοιπον λιωμα σε ενα μπαρ παραπαταει δηλαδη και καθεται μπροστα στην μπαργουμαν. Και αρχιζει: ασχημη , σαβουρα πατσαβουρα ξεδοντιαρα βαλε ενα ποτο μωρη. του βαζει και συνεχιζει αυτος ασχημη , σαβουρα , πατσαβοουρα ποσα θελεις? σας παρακαλω του λεει κανω τη δυουλεια μου 10 ερυω ειναι. !0 ευρω για ναδω τη φατσα σου μωρη σαβουρα ασχημη πατσαβουρα. Αυτπο γινοταν 2 ωρες και αυτη ειχε φρικαρει. Ε πριν φυγει λεει αυτος παλι φευγω μωρη ασχημη, σαβουρα πατσαβουρα. Και του κανει δε βλεπεισ τα χαλια σου που δε μπορεις να παρεειςτα ποδια σου μεθυστακα. Και λεει αυτος , αυριο εγω θα ειμαι μια χαρα ενω εσυ θα εισαι ασχημη, σαβουρα , πατσαβουρα!!!
Λαγε, εισαι στην λεωφορο ???
ναι...άμα θες πέρνα...έσρω και άρρωστος...θα σε γιάνω...Λαγε, εισαι στην λεωφορο ???
Φοβουμε !!!ναι...άμα θες πέρνα...έσρω και άρρωστος...θα σε γιάνω...