DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα στην πιο γλυκειά νυχτερινή βάρδια ! ειδικά στην Αλίκη ! καλησπέρα σ' όλη την παρέα .
καλημέρα γλυκό μου κορίτσι...είσαι καλά? χτες ήσουν υπέροχη με τα άσπρα που φορούσες...kalimera se olous ;) ;) ;) :-* :-* :-*
καλημέρα γλυκό μου κορίτσι...είσαι καλά? χτες ήσουν υπέροχη με τα άσπρα που φορούσες...
δεν το πρόσεξα να σου πω την αλήθεια...είχα εστιάσει στην πίσω κίνηση... ;)καλημέρα παντρόν μου...περάσατε καλά χτες στο...αυτόφορω...?Καλημέρα , πές κάτι καί γιά τό νύχι......
καλημέρα γλυκό μου κορίτσι...είσαι καλά? χτες ήσουν υπέροχη με τα άσπρα που φορούσες...
χτες αφού έφυγες έχασες τα καλύτερα...kala ime moromu... :-* :-* ;)
Καλημέρα , πές κάτι καί γιά τό νύχι......
Καλημερα στην κουκλιτσα !!! :-* :-* :-* :-* :-*kala ime moromu... :-* :-* ;)
καλημέρα κούκλε!!! σήμερα ελπίζω να μην αρνηθείς να σε κεράσω ένα καφεδάκι...Καλημερα στην κουκλιτσα !!! :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα στα φιλαρακια !!!
Καλημερα στην κουκλιτσα !!! :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα στα φιλαρακια !!
ti kanis moromu.... :-* :-* :-*
Εχω γραψει, κοκκινο !!!καλημέρα κούκλε!!! σήμερα ελπίζω να μην αρνηθείς να σε κεράσω ένα καφεδάκι...
Εχω πυρετο ομορφια μου !!!Καλημερα στην κουκλιτσα !!! :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα στα φιλαρακια !!
ti kanis moromu.... :-* :-* :-*
άντε λίγο ακόμα και θα σαρανταρίσεις... περαστικά εύχομαι να είναι...και γρήγορα!!Εχω γραψει, κοκκινο !!!
39,4 γαμωτο μου !!!
δεν το πρόσεξα να σου πω την αλήθεια...είχα εστιάσει στην πίσω κίνηση... ;)καλημέρα παντρόν μου...περάσατε καλά χτες στο...αυτόφορω...?
να ζηλέψω δηλαδή ε??...Souperrrrrrrrr καί όχι μόνο ;)
Αυτα τα περασα !!!άντε λίγο ακόμα και θα σαρανταρίσεις... περαστικά εύχομαι να είναι...και γρήγορα!!
Souperrrrrrrrr καί όχι μόνο ;)
kalimera kirio amjic.....ti kanis :-* :-* :-*
τι τριάντα, τι σαράντα τι πενήντα...Αυτα τα περασα !!!
Ειμαι ενα κλικ,πριν τα πρωτα ηντα !!!
Ευχαριστω αγαπητε !!!