bottom
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ελα τώρα υπερβολές!...εγώ θα επιμείνω πως δεν μου αξίζει διότι (σε) γνωρίζω ιδιοφυέστερους ανθρώπους από μένα. ;)
Δεν είμαι και τόσο έξυπνος...
Ελα τώρα υπερβολές!...εγώ θα επιμείνω πως δεν μου αξίζει διότι (σε) γνωρίζω ιδιοφυέστερους ανθρώπους από μένα. ;)
εγώ θα επιμείνω πως δεν μου αξίζει διότι (σε) γνωρίζω ιδιοφυέστερους ανθρώπους από μένα. ;)
ενώ μαλάκας γίνεσαι...(γενικά μιλάω)...Ιδιοφυής πάντως γεννιέσαι...
μα...θα έλεγα κάτι τέτοιο για σένα καλέ μου φίλε??Τελευταία στιγμή το έσωσες...
Ιδιοφυής πάντως γεννιέσαι...
Καλώς όρισες καρδιά μου & τζιέρι μου σίγουρα ό μήνας θα είναι καλός τώρα ! πέρασες καλά στην πατρίδα σου ? ξεκουράστηκες ?kalispera ke kalo mina...... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εγώ θα επιμείνω, οξυδερκής ναι, γεννιέσαι, αλλά η ιδιοφυΐα χρειάζεται καλλιέργεια για να αναδειχθεί.
Έάν φωτογραφίζετε τόν όμιλών,κάνετε μέγιστο λάθος !!!!!!!
εγώ θα επιμείνω, οξυδερκής ναι, γεννιέσαι, αλλά η ιδιοφυΐα χρειάζεται καλλιέργεια για να αναδειχθεί.
λάθη κάνω (εύκολα) όταν δεν έχω σκεφτεί ή εξετάσει όσο πρέπει το θέμα που εκείνη τη στιγμή ασχολούμαι.
στο συγκεκριμένο, καλέ μου φίλε, το έχω μελετήσει πολύ, αλλά πολύ και θα έλεγα με βεβαιότητα πως δεν κάνω λάθος.
Φίλε μου 0909 .....
Δέξου με χαρά τή φιλοφρόνηση πού σού προσφέρω
καί άντάλλαξέ την μέ άγάπη.''''' στό κομμούνι χα χα χα
Μέσα άπό τήν καρδιά μου σου λέω ότι τά κείμενά σου είναι γεμάτα κλειδιά πού όδηγούν σέ μεγάλες άλήθειες.
Να θυμηθούμε ότι τό Ταξίδι πρός τόν στόχο μας είναι πολύ όμορφο...
...άλλωστε έμείς έπιλέξαμε τη ρότα!!!!!
λοιπόν, αποχωρώ και χαιρετώ, εύχομαι καλή συνέχεια.
Τα λέμε...λοιπόν, αποχωρώ και χαιρετώ, εύχομαι καλή συνέχεια.