Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,7%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 88 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,6%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,1%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    366

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Φίλοι μου καλοί, καλοί μου φίλοι(και φίλες) καλησπέρα σας...
Οπως βλέπετε, ο δημοκρατικός Αντισθένης έπειτα από μακρύ και επίπονο διάλογο, με ανταλλαγή επιχειρημάτων εκατέρωθεν  και αφού εγώ πια  δεν ήμουνα σε θέση ''ν' αρθρώσω'' λέξη, αποφάσισε πως έχω άδικο και μου έβαλε τον χαρακτηρισμό Warned!...
Τώρα εγώ, πρέπει να μην τολμήσω να γράψω κάτι που ο φίλτατος θα θεωρήσει ως ''μη πρέπον''...
Το επόμενο στάδιο είναι η διαγραφή και η απαλλαγή από τον ενοχλητικό...
Τί να κάνω;
Αυτός έχει τα κομβία, αυτός αποφασίζει...
Επειδή όμως εγώ δεν μπορώ να λειτουργώ κάτω από  παρόμοιες  συνθήκες, θ' αναρτήσω ένα κείμενο ως ελεύθερο θέμα στο '' Αγοραίος Έρωτας (Γενικά)'',  σε μια τελευταία προσπάθεια να κάνουμε ''διάλογο''...
Καθώς  όμως υπάρχει  η  περίπτωση να με διαγράψει,( ''Θεός'' είναι, ότι θέλει κάνει...) θέλω  να σας αποχαιρετήσω τον καθέναν ξεχωριστά, αναφέροντας απλά τ' ψευδώνυμό του...
Γιατί, μπορεί να μην έχω άλλη ευκαιρία...
Λοιπόν...
lagonisian, TAFTAAR, KELAKY,DIMITRIS DIMITRIS,CHEYENNE,osie.0909,Orestis_Kou, sarouman,  LEON13, life97, ΝΕΦΕΛΑΚΙ,  amjik,  SPEED,  Dawn,  stam_90, ADIAVROXOS, Ελένη,  Lucent51,  alexandra, Άντζελα, jo145, baros, Novoselac, Nio16, pistolero,  DON GIOVANNI...
Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να μην μου κάνει τίποτα, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με την εξουσία...
''Πιατέλα...'' που έλεγε και ο αείμνηστος  Παπαγιαννόπουλος στην ταινία,  ''Η βίλα των οργίων''...

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Α βλέπω τα πρώτα σημεία ζωής. Και μαζικά μάλιστα, ωραία!

Πότε θα τα πούμε από κοντά; Παρασκευή απόγευμα που μας... βολεύει και τους 2 η βάρδια θα περάσεις καθόλου;  ;)
δεν ξερω ... μαλλον σαββατο θα παω ....

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Εχω χάσει τεύχη...
Αααα!...
Ετσι εξηγούνται οι αλλαγές στις λίστες των φίλων...

Όλα τα παρακολουθείς βλέπω. Χωρίς να μπω στον κόπο να κοιτάξω τις λίστες φίλων, να υποθέσω ότι λείπει κάποιος από τους παλιούς φίλους του Taftaar και έχει προστεθεί ο υποφαινόμενος;

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
Οπως βλέπετε, ο δημοκρατικός Αντισθένης έπειτα από μακρύ και επίπονο διάλογο, με ανταλλαγή επιχειρημάτων εκατέρωθεν   και αφού εγώ πια  δεν ήμουνα σε θέση ''ν' αρθρώσω'' λέξη, αποφάσισε πως έχω άδικο και μου έβαλε τον χαρακτηρισμό Warned!...
Τώρα εγώ, πρέπει να μην τολμήσω να γράψω κάτι που ο φίλτατος θα θεωρήσει ως ''μη πρέπον''...
Τί να κάνω;
Επειδή όμως εγώ δεν μπορώ να λειτουργώ κάτω από  παρόμοιες  συνθήκες, θ' αναρτήσω ένα κείμενο ως ελεύθερο θέμα στο '' Αγοραίος Έρωτας (Γενικά)'',  σε μια τελευταία προσπάθεια να κάνουμε ''διάλογο''...
Καθώς  όμως υπάρχει  η  περίπτωση να με διαγράψει,( ''Θεός'' είναι, ότι θέλει κάνει...) θέλω  να σας αποχαιρετήσω τον καθέναν ξεχωριστά, αναφέροντας απλά τ' ψευδώνυμό του...
Λοιπόν...
lagonisian, TAFTAAR, KELAKY,DIMITRIS DIMITRIS,CHEYENNE,osie.0909,Orestis_Kou, sarouman,   LEON13, life97, ΝΕΦΕΛΑΚΙ,  amjik,  SPEED,  Dawn,  stam_90, ADIAVROXOS, Ελένη,  Lucent51,  alexandra, Άντζελα, jo145, baros, Novoselac, Nio16, pistolero,  DON GIOVANNI...
Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να μην μου κάνει τίποτα, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με την εξουσία...
''Πιατέλα...'' που έλεγε και ο αείμνηστος  Παπαγιαννόπουλος στην ταινία,  ''Η βίλα των οργίων''...
έχε γεια φίλε μου....τιμή μου που σε γνώρισα!!!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Οπως βλέπετε, ο δημοκρατικός Αντισθένης έπειτα από μακρύ και επίπονο διάλογο, με ανταλλαγή επιχειρημάτων εκατέρωθεν   και αφού εγώ πια  δεν ήμουνα σε θέση ''ν' αρθρώσω'' λέξη, αποφάσισε πως έχω άδικο και μου έβαλε τον χαρακτηρισμό Warned!...
Τί να κάνω;
Λοιπόν...
lagonisian, TAFTAAR, KELAKY,DIMITRIS DIMITRIS,CHEYENNE,osie.0909,Orestis_Kou, sarouman,   LEON13, life97, ΝΕΦΕΛΑΚΙ,  amjik,  SPEED,  Dawn,  stam_90, ADIAVROXOS, Ελένη,  Lucent51,  alexandra, Άντζελα, jo145, baros, Novoselac, Nio16, pistolero,  DON GIOVANNI...

Χαλάρωσε λίγο εσύ. Περίμενε να σου απαντήσω και στο άλλο σου σχόλιο προς εμένα και μετά "αυτοκτονείς".

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Καλησπέρα...
Καμιά κριτική θ' ανεβάσεις;...
Από εμένα πάντως μην περιμένεις σχόλια διότι...
εάν δεν έχεις ενημερωθεί...
(Ο καθένας τον καημό του...)
Πφ... να πω τώρα και για αυτό το σχόλιο, ειδικά μετά από αυτό που ανέβασες πριν λίγο. Δείξε λίγη ηρεμία, συγκρατήσου, και πήγαινε το μαλακά. Δεν αξίζει να χάσεις την παρεούλα εδώ μέσα επειδή κάποιος δε σε αφήνει να δημοσιεύεις σχόλια σε κριτικές. Μπορείς να μου στείλεις όσα σχόλια θες (με πμ) για τις κριτικές μου και να τα δημοσιεύω εγώ για πάρτη σου και το ίδιο μπορούν να κάνουνε κι άλλοι.   :)

Και όλοι αυτοί που μας ανέφερες είμαστε μαζί σου και αν χρειαστεί θα κατεβάσουμε και ψήφισμα, θα κάνουμε και διαδήλωση να πάρεις τα δικαιώματα σου πίσω. Για αυτό ψυχραιμία!  ;)

Για τις κριτικές μου φίλε μου, τι να σου πω. Δεν είχα κάτι καινούριο να γράψω, κάποια πράγματα πρέπει να μένουν μεταξύ 2 ανθρώπων, και τα καλά και τα κακά...

Βέβαια δε θέλω να το κρύψω ότι επέρχεται ανανέωση σύντομα (ασχέτως της έκβασης του ανωτέρω θέματος) και μελετάω ήδη ένα νέο concept για τις επόμενες κριτικές μου που έχει βάση την τελευταία μου κριτική. Κάνε λίγη υπομονή, το ξέρω πως σου έχουνε λείψει οι κριτικές μου και ξέρω πως ότι και να γίνει θα με διαβάζεις. Αλλά είναι κρίμα να μην είσαι εδώ. Πρόσεξε τι θα κάνεις.

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Δεν νομίζω πως έχει κάποιο ''πάτημα'' για να με διαγράψει...
Αλλά έτσι νόμιζα και για το Warned...
Κρίμα, γιατί στην αρχή τα πηγαίναμε καλά...
Ο χρόνος θα δείξει...

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Για πές μας την γνώμη σου...
Αν δεν βαριέσαι...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
Δεν νομίζω πως έχει κάποιο ''πάτημα'' για να με διαγράψει...
Αλλά έτσι νόμιζα και για το Warned...
Κρίμα, γιατί στην αρχή τα πηγαίναμε καλά...
Ο χρόνος θα δείξει...
...έδειξε.... :'(

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Καλησπέρα Νεφελάκι, τι κάνεις; όλα καλά;

Καλά τι έγινες εσύ; Μόνο έκτακτες εμφανίσεις κάνεις πια; Σε ψάχνω πως και πως να σε πετύχω και βλέπω ξαφνικά Σάββατο βράδυ ότι δουλεύεις εκτάκτως, γιατί δεν μπορούσε προφανώς κάποια άλλη κοπέλα να δουλέψει. Πες το 1-2 μέρες νωρίτερα, να μην έχω κανονίσει άλλα πράγματα εκείνη τη μέρα!  :grin:

Για τον bottom, πραγματικά δεν πάμε καλά. Ό,τι και να έγραψε είναι αξιοπρεπέστατος νομίζω και δεν του αξίζει αυτό. Εγώ νομίζω ότι κάτι πρέπει όλοι να κάνουμε...

Lagonisian, ναι, τιμωρία είσαι, καλά το κατάλαβες, να μάθεις να φέρεσαι άλλη φορά.  :P Πλάκα κάνω, απλά το θέμα του bottom ήταν πολύ σοβαρό και αφοσοιώθηκα εκεί, sorry.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470

Καλά τι έγινες εσύ; Μόνο έκτακτες εμφανίσεις κάνεις πια; Σε ψάχνω πως και πως να σε πετύχω και βλέπω ξαφνικά Σάββατο βράδυ ότι δουλεύεις εκτάκτως, γιατί δεν μπορούσε προφανώς κάποια άλλη κοπέλα να δουλέψει. Πες το 1-2 μέρες νωρίτερα, να μην έχω κανονίσει άλλα πράγματα εκείνη τη μέρα!  :grin:

Για τον bottom, πραγματικά δεν πάμε καλά. Ό,τι και να έγραψε είναι αξιοπρεπέστατος νομίζω και δεν του αξίζει αυτό. Εγώ νομίζω ότι κάτι πρέπει όλοι να κάνουμε...

Lagonisian, ναι, τιμωρία είσαι, καλά το κατάλαβες, να μάθεις να φέρεσαι άλλη φορά:P Πλάκα κάνω, απλά το θέμα του bottom ήταν πολύ σοβαρό και αφοσοιώθηκα εκεί, sorry.
:s&m_1: :s&m_1: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Νεφελάκι... φιλάκι;  :(

Δεν είσαι μέσα;  :-*

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Tωρα το βράδυ στο studio οι  Κέλλυ + Mαρίνα + Αλεξάνδρα  :smitten: :smitten: :smitten:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Lagonisian, ναι, τιμωρία είσαι, καλά το κατάλαβες, να μάθεις να φέρεσαι άλλη φορά.  :P Πλάκα κάνω, απλά το θέμα του bottom ήταν πολύ σοβαρό και αφοσοιώθηκα εκεί, sorry.
Καλά λέει το παλληκάρι ρε  Νεφέλη , τι έγινε καί έρχεσαι στη χάση καί στη φέξη σαν κομάντο ?

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Καλημέρα στα κορίτσια καλημέρα καί σ'όλη την παρέα , τι έγινε ρε παιδιά καί έχει πέσει τέτοια ησυχία ? ψυχραμένοι είστε που έλεγε καί ό Χατζηχρήστος ?

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημέρα στα κορίτσια καλημέρα καί σ'όλη την παρέα , τι έγινε ρε παιδιά καί έχει πέσει τέτοια ησυχία ? ψυχραμένοι είστε που έλεγε καί ό Χατζηχρήστος ?

Καλημερα DON !!!
Ολοι βλεπουμε, τις πολιτικες εξελιξεις !!!  :grin: :grin: :grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom