memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
:'(λιγα με τον ταφταρ φασιστακι....
:'(λιγα με τον ταφταρ φασιστακι....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όλο δηλώσεις είσαι!!!
![]()
![]()
![]()
Ειναι ψυχαρα ο μπρο, αλλα μερικες φορες γινεται περισσοτερο ερμαιο της χειρονακτικης παλιδρομηνσης απο οτι πρεπειμη του μιλάς έτσι, κατά βάθος είναι πολύ ευαίσθητος...
έλα σε περιμένω γιαθες να πεις οτι λεω ψεματα?
οχι δεν λεω ψεματα..
η κελλυ χρειαζοταν γερανο![]()
αλλα με εσας δεν ξερω, με σας μου σηκωνεται ευκολα, εχω συνηθησει να σας πηγαινω τραινο![]()
![]()
ενω με το πλασματακι την κελλυ, κομπλαρω![]()
ναι, αλλά γιατί??Ειναι ψυχαρα ο μπρο, αλλα μερικες φορες γινεται περισσοτερο ερμαιο της χειρονακτικης παλιδρομηνσης απο οτι πρεπει![]()
Όταν δεν σκεφτόμαστε δέν μπορούμε φυσικά να τροφοδοτήσουμε την όργή μας μέ σκέψεις...Συνήθως ενεργώ χωρίς να σκέφτομαι εν βρασμό ψυχής αλλά δεν είναι όμως έτσι όλοι εδώ μέσα ανεξαιρέτως είστε μια παρέα που θεωρώ και τον εαυτό μου μέλος της....
εσενα να δουμε ποτε θα θεραπευσει ;) μαρουλι σε παει ο ΝωνΤαςαρα δεν εισαι ποια φασιστακι...
αρα σε θεραπευσε ο νωνδας απο την αρωστεια σου
και παρακαλω, ΝΩΝΔΑΣ, οχι νωνΤας![]()
εσυ γιατι κανεις και πιατσα στην συγγρου για χαρη της αλικης?ναι, αλλά γιατί??![]()
![]()
εσενα να δουμε ποτε θα θεραπευσει ;) μαρουλι σε παει ο ΝωνΤας![]()
Εγω μια φορα το χρεος μου το εκανα,ιδρυσα το ιδρυμα Ι.Α.Σ.Α.Σθες να πεις οτι λεω ψεματα?
οχι δεν λεω ψεματα..
η κελλυ χρειαζοταν γερανο![]()
αλλα με εσας δεν ξερω, με σας μου σηκωνεται ευκολα, εχω συνηθησει να σας πηγαινω τραινο![]()
![]()
ενω με το πλασματακι την κελλυ, κομπλαρω![]()
Συνήθως ενεργώ χωρίς να σκέφτομαι εν βρασμό ψυχής αλλά δεν είναι όμως έτσι όλοι εδώ μέσα ανεξαιρέτως είστε μια παρέα που θεωρώ και τον εαυτό μου μέλος της....
εσυ ετσι πρεπει να τον αποκαλεις αρρωστακιΘΕΟΣ Ν Ω Ν Τ Α Σ
τα σεβη και απο εμενα αγαπητε μου...Όταν δεν σκεφτόμαστε δέν μπορούμε φυσικά να τροφοδοτήσουμε την όργή μας μέ σκέψεις...
Τά σέβη μου !!!!!!
ναι και εσενα ;)Οπότε συμπεριλαμβάνεις και εμένα...
εμένα σταμούκο με παρακαλάνε να γίνω ο προμότορας τους και γω αρνούμαι γιατί δε θέλω να πέσω τόοοοσο χαμηλά... ;)εσυ γιατι κανεις και πιατσα στην συγγρου για χαρη της αλικης?![]()
![]()
μην ρωτας τοτε γιατι και πως![]()
![]()
![]()
καλό μήνα φάδερ!!! με υγεία και οικονομική ευτυχία!!!πολύ καλησπέρα σε όλους και να έχετε πολύ καλό μήνα!
καλό μήνα φάδερ!!! με υγεία και οικονομική ευτυχία!!!
Καλησπέρα...