Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,7%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 88 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,6%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,1%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    366

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
έχουμε κάμερες και το μόνο που φάνηκε είναι ότι φόραγαν κουκούλες και ο ένας είναι πααααάρα πολύ χοντρός...φόραγε ένα μπεζ μπουφάν...και είχαν ένα βαν χωρίς πινακίδες...

Δεν εχω κανονισει τιποτα φιλε για να κατσω σπιτι να ξεκουραστω απο την κρεπαλη..

Αν περιμενουμε απο τους αρμοδιους να δικαιωθουμε για τετοιου ειδους συμβαν καηκαμε.. Εδω οταν ειχα το μαγαζι ενα βραδυ μου το εσπασαν και πληρωσα και 1000 ευρω προστιμο επειδη μεσα σε ολα μου αρπαξαν και την ταμειακη.. Τι ψαχνεις να βρεις..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
Δεν εχω κανονισει τιποτα φιλε για να κατσω σπιτι να ξεκουραστω απο την κρεπαλη..

Αν περιμενουμε απο τους αρμοδιους να δικαιωθουμε για τετοιου ειδους συμβαν καηκαμε.. Εδω οταν ειχα το μαγαζι ενα βραδυ μου το εσπασαν και πληρωσα και 1000 ευρω προστιμο επειδη μεσα σε ολα μου αρπαξαν και την ταμειακη.. Τι ψαχνεις να βρεις..
αυτό που λένε και κερατάς και δαρμένος!!! :headbang: :headbang:

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
αυτό που λένε και κερατάς και δαρμένος!!! :headbang: :headbang:

Αστα φιλε.. Κοντευα να παθω νευρικο κλονισμο απο την αδικια εις βαρος μου.. Ξερεις τι ειναι απο το πουθενα να σου σπανε το μαγαζι καποιοι τυχαρπαστοι να σου προκαλουν ζημειες πανω απο πεντε χιλιαδες ευρω και εκει που περιμενεις να δικαιωθεις να πληρωνεις κι απο πανω προστιμο με αιτιολογια οτι πιθανον να ειναι μια σκευωρια ολο αυτο για να επωφεληθω και καλα την ημερισια εισπραξη? Και η ειρωνεια ξερεις ποια ειναι? Οτι πληρωνα καποιο ποσο οπως και αλλα μαγαζια που ηταν στο ιδιο εμπορικο για φυλαξη..

Μετα φταιει ο πολιτης...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
Αστα φιλε.. Κοντευα να παθω νευρικο κλονισμο απο την αδικια εις βαρος μου.. Ξερεις τι ειναι απο το πουθενα να σου σπανε το μαγαζι καποιοι τυχαρπαστοι να σου προκαλουν ζημειες πανω απο πεντε χιλιαδες ευρω και εκει που περιμενεις να δικαιωθεις να πληρωνεις κι απο πανω προστιμο με αιτιολογια οτι πιθανον να ειναι μια σκευωρια ολο αυτο για να επωφεληθω και καλα την ημερισια εισπραξη? Και η ειρωνεια ξερεις ποια ειναι? Οτι πληρωνα καποιο ποσο οπως και αλλα μαγαζια που ηταν στο ιδιο εμπορικο για φυλαξη..

Μετα φταιει ο πολιτης...
οπότε ξέρεις ακριβώς πως νιώθω...να σου πω παικταρά μου...να υποθέσω ότι λόγω νέων συνθηκών η καταδρομική επιχείρηση αναβάλλεται επ'αόριστον??

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
οπότε ξέρεις ακριβώς πως νιώθω...να σου πω παικταρά μου...να υποθέσω ότι λόγω νέων συνθηκών η καταδρομική επιχείρηση αναβάλλεται επ'αόριστον??

Εννοειται πως ΔΕΝ αναβαλλεται.. Δεν ειμαι δεσμευμενος.. Οποτε η καταδρομικη επιχειρηση υσχιει και θα ενεργοποιηθει αμεσα.. Και μαλλον το βλεπω για την επομενη εβδομαδα... Γιατι οπως σου ειπα και πριν την Παρασκευη θα αναχωρησω και παλι για την πολη της εξωστρεφειας..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
Εννοειται πως ΔΕΝ αναβαλλεται.. Δεν ειμαι δεσμευμενος.. Οποτε η καταδρομικη επιχειρηση υσχιει και θα ενεργοποιηθει αμεσα.. Και μαλλον το βλεπω για την επομενη εβδομαδα... Γιατι οπως σου ειπα και πριν την Παρασκευη θα αναχωρησω και παλι για την πολη της εξωστρεφειας..
:zfuck:

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1

χαχαχαχα!!! Μια εικονα ισον χιλιες λεξεις.. Λεμε ναι λοιπον σε απολαυσεις που τονωνουν και την ψυχολογια μας και χαλαρωνουν τον εγκεφαλο μας.. Αρκει μονο το κατω κεφαλι να μην εξουσιαζει το πανω..

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Αμάν ρε Άντζελα τι παιδί είναι αυτή ή Ελβίρα ! βίρα τίς άγκυρες καί βάλε πλώρη για τους βύζαρους της ! πώς θα γίνει να σκοντάψω καί να πέσω ανάμεσα τους ?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Αμάν ρε Άντζελα τι παιδί είναι αυτή ή Ελβίρα ! βίρα τίς άγκυρες καί βάλε πλώρη για τους βύζαρους της ! πώς θα γίνει να σκοντάψω καί να πέσω ανάμεσα τους ?
Ευκολο !!!!

Να σου βαλει τρικλοποδια η Μαρίνα........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Άτιμε αρχηγέ πώς τα λές ! καί να με κρατήσει καί ή Σάρα  απο " κάπου " για να μην πέσω !

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
Παντα υπαρχει "σχεδιο Β"........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το έχω γράψει και στο σχόλιο που θα αναρτηθεί σύντομα....αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν σημεία στο κορμί σου που ήταν σε χειμερία νάρκη εδώ και καιρό...δηλαδή πόσα θες να μας τρελλάνεις?? αν έχεις εσύ τέτοια σημεία, εμείς θα πρέπει να κρεμάσουμε πέτρα στο λαιμό μας και να φουντάρουμε από τα λιμανάκια της βουλιαγμένης(εμένα είναι και δίπλα) :2funny: :2funny: :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
το έχω γράψει και στο σχόλιο που θα αναρτηθεί σύντομα....αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν σημεία στο κορμί σου που ήταν σε χειμερία νάρκη εδώ και καιρό...δηλαδή πόσα θες να μας τρελλάνεις?? αν έχεις εσύ τέτοια σημεία, εμείς θα πρέπει να κρεμάσουμε πέτρα στο λαιμό μας και να φουντάρουμε από τα λιμανάκια της βουλιαγμένης(εμένα είναι και δίπλα) :2funny: :2funny: :2funny:
καλησπέρα καλοί μου δημοψηφισματικοί μου ψηφοφόροι....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom