lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.015
- Πόντοι
- 26.470
μας χρειάζεται ένας νεφελίμ γιώργος... ;)κλαφτα χαραλαμπε
και που εισαι ακομα..
μας χρειάζεται ένας νεφελίμ γιώργος... ;)κλαφτα χαραλαμπε
και που εισαι ακομα..
έχουμε κάμερες και το μόνο που φάνηκε είναι ότι φόραγαν κουκούλες και ο ένας είναι πααααάρα πολύ χοντρός...φόραγε ένα μπεζ μπουφάν...και είχαν ένα βαν χωρίς πινακίδες...
αυτό που λένε και κερατάς και δαρμένος!!!Δεν εχω κανονισει τιποτα φιλε για να κατσω σπιτι να ξεκουραστω απο την κρεπαλη..
Αν περιμενουμε απο τους αρμοδιους να δικαιωθουμε για τετοιου ειδους συμβαν καηκαμε.. Εδω οταν ειχα το μαγαζι ενα βραδυ μου το εσπασαν και πληρωσα και 1000 ευρω προστιμο επειδη μεσα σε ολα μου αρπαξαν και την ταμειακη.. Τι ψαχνεις να βρεις..
αυτό που λένε και κερατάς και δαρμένος!!!![]()
![]()
οπότε ξέρεις ακριβώς πως νιώθω...να σου πω παικταρά μου...να υποθέσω ότι λόγω νέων συνθηκών η καταδρομική επιχείρηση αναβάλλεται επ'αόριστον??Αστα φιλε.. Κοντευα να παθω νευρικο κλονισμο απο την αδικια εις βαρος μου.. Ξερεις τι ειναι απο το πουθενα να σου σπανε το μαγαζι καποιοι τυχαρπαστοι να σου προκαλουν ζημειες πανω απο πεντε χιλιαδες ευρω και εκει που περιμενεις να δικαιωθεις να πληρωνεις κι απο πανω προστιμο με αιτιολογια οτι πιθανον να ειναι μια σκευωρια ολο αυτο για να επωφεληθω και καλα την ημερισια εισπραξη? Και η ειρωνεια ξερεις ποια ειναι? Οτι πληρωνα καποιο ποσο οπως και αλλα μαγαζια που ηταν στο ιδιο εμπορικο για φυλαξη..
Μετα φταιει ο πολιτης...
οπότε ξέρεις ακριβώς πως νιώθω...να σου πω παικταρά μου...να υποθέσω ότι λόγω νέων συνθηκών η καταδρομική επιχείρηση αναβάλλεται επ'αόριστον??
Εννοειται πως ΔΕΝ αναβαλλεται.. Δεν ειμαι δεσμευμενος.. Οποτε η καταδρομικη επιχειρηση υσχιει και θα ενεργοποιηθει αμεσα.. Και μαλλον το βλεπω για την επομενη εβδομαδα... Γιατι οπως σου ειπα και πριν την Παρασκευη θα αναχωρησω και παλι για την πολη της εξωστρεφειας..
Δεν ηλθαμε τελικα.καλημέρα ινδιάνε...σήμερα βραδυνός?? ρε συ προχτές τι ώρα ήρθατε??
Ευκολο !!!!Αμάν ρε Άντζελα τι παιδί είναι αυτή ή Ελβίρα ! βίρα τίς άγκυρες καί βάλε πλώρη για τους βύζαρους της ! πώς θα γίνει να σκοντάψω καί να πέσω ανάμεσα τους ?
εσύ το παρατραβάς!!!Άτιμε αρχηγέ πώς τα λές ! καί να με κρατήσει καί ή Σάρα απο " κάπου " για να μην πέσω !
παρόλα αυτά μπορεί να σε έστησαν οι φίλοι σου αλλά εσύ βλέπω δεν κακόπεσες!!!Ευκολο !!!!
Να σου βαλει τρικλοποδια η Μαρίνα........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ασχημα θα ηταν ?Άτιμε αρχηγέ πώς τα λές ! καί να με κρατήσει καί ή Σάρα απο " κάπου " για να μην πέσω !
όνειρα θερινής νυκτός....Ασχημα θα ηταν ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντα υπαρχει "σχεδιο Β"........παρόλα αυτά μπορεί να σε έστησαν οι φίλοι σου αλλά εσύ βλέπω δεν κακόπεσες!!!![]()
![]()
το έχω γράψει και στο σχόλιο που θα αναρτηθεί σύντομα....αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν σημεία στο κορμί σου που ήταν σε χειμερία νάρκη εδώ και καιρό...δηλαδή πόσα θες να μας τρελλάνεις?? αν έχεις εσύ τέτοια σημεία, εμείς θα πρέπει να κρεμάσουμε πέτρα στο λαιμό μας και να φουντάρουμε από τα λιμανάκια της βουλιαγμένης(εμένα είναι και δίπλα)Παντα υπαρχει "σχεδιο Β"........
![]()
![]()
![]()
![]()
καλησπέρα καλοί μου δημοψηφισματικοί μου ψηφοφόροι....το έχω γράψει και στο σχόλιο που θα αναρτηθεί σύντομα....αδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν σημεία στο κορμί σου που ήταν σε χειμερία νάρκη εδώ και καιρό...δηλαδή πόσα θες να μας τρελλάνεις?? αν έχεις εσύ τέτοια σημεία, εμείς θα πρέπει να κρεμάσουμε πέτρα στο λαιμό μας και να φουντάρουμε από τα λιμανάκια της βουλιαγμένης(εμένα είναι και δίπλα)![]()
![]()
![]()