εσύ τι λέει??
Τι να πω, σε αυτα τα θεματα, αλλοι εχουν τον λογο !!!
εσύ τι λέει??
για σένα λέω....πως είσαι??Τι να πω, σε αυτα τα θεματα, αλλοι εχουν τον λογο !!!
Σίγουρα καί είναι όπως τα λές ρε μεγάλε όπως καί ότι όσο καί άν προσπαθούμε γνωστοί καί φίλοι να σε κάνουμε να αισθανθείς καλύτερα εσύ είσαι αυτός που υποφέρει απο το συγκεκριμένο γεγονός , αλλά τουλάχιστον προσπάθησε όσο γίνεται να το φιλοσοφήσεις καί να μην αφήσεις να σε πάρει απο κάτω ! ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό που λέει καί το τραγούδι !με κάτι τέτοια όμως κλονίζεται η υγεία...
Σίγουρα καί είναι όπως τα λές ρε μεγάλε όπως καί ότι όσο καί άν προσπαθούμε γνωστοί καί φίλοι να σε κάνουμε να αισθανθείς καλύτερα εσύ είσαι αυτός που υποφέρει απο το συγκεκριμένο γεγονός , αλλά τουλάχιστον προσπάθησε όσο γίνεται να το φιλοσοφήσεις καί να μην αφήσεις να σε πάρει απο κάτω ! ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό που λέει καί το τραγούδι !
Καλα ειμαι ρε συ φιλε, αλλα αμα ακουω τετοια, χαλιεμαι !!!για σένα λέω....πως είσαι??
είδες που στα λεγα...οπότε πρέπει να κρύβουμε λόγια...ξέρεις εσύ...λες να μας παρακολουθούν??Καλα ειμαι ρε συ φιλε, αλλα αμα ακουω τετοια, χαλιεμαι !!!
Ανημερα 28ης, εκλεψαν του φιλου μου, το επαγγελματικο του αμαξι !!!
Σημερα, πριν κανα δυο ωρες, μια συναδελφος μου ειπε, οτι το Yiarris της εκανε φτερα !!!
Μετα εσυ, τι να πω ???
Μαυρη καλοσυνη !!!
σπάσανε βιτρίνα, σηκώσανε με λοστό τα ρολλά, πήρανε 3 υπολογιστές, πήρανε όλους τους εγκεφάλους που είχαμε σε μια προθήκη σαν έκθεση, και πήρανε και 700 ευρώ που τα είχαμε σε ΄φακελο για τη μισθοδοσία του ενός τεχνικού που δεν πληρώθηκε προχτές...ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ...
είδες που στα λεγα...οπότε πρέπει να κρύβουμε λόγια...ξέρεις εσύ...λες να μας παρακολουθούν??
Αν θες, αυριο μπορει να περασω, πηρα ρεπο !!!
Ποιός ξέρει μπορεί να είναι καί τίποτα γαύροι φανατισμένοι ! είδες τι έγινε καί στο γειτονικό σου Μαρκόπουλο προχθές ! σάς έχουν βάλει στο μάτι εσάς τους βάζελους ειδικά τώρα που νικήσατε καί μες τήν Τούμπα ! αστειεύωμαι βέβαιως - βεβαίως μήπως καί αλλάξω λίγο το κλίμα !είδες που στα λεγα...οπότε πρέπει να κρύβουμε λόγια...ξέρεις εσύ...λες να μας παρακολουθούν??
καλημέρα ρε φίλε...γύρισες?? τους πήγα γαμιώντας....και μετά με γαμήσανε οι άλλοι...μια χαρά μια λύπη...Καλημερα και καλη εβδομαδα!! Αν και για καποιον φιλο μονο καλα δεν ξεκινησε...
αλαξοκωλιες δλδκαλημέρα ρε φίλε...γύρισες?? τους πήγα γαμιώντας....και μετά με γαμήσανε οι άλλοι...μια χαρά μια λύπη...
ναι έχουμε...αλλά τι να το κάνεις?? παρηγοριά στον άρρωστο....μόνο οι γυαλοπίνακες μιλάμε για πάνω από 5.000ευρώ...αχ...να δούμε πότε θα τα πάρουμε...
καλημέρα ρε φίλε...γύρισες?? τους πήγα γαμιώντας....και μετά με γαμήσανε οι άλλοι...μια χαρά μια λύπη...
μου φαίνεται ότι το ταμείο του σκ θα πάει για την αποκατάσταση τψν ζημιών...αλαξοκωλιες δλδ![]()
είδα και στο μήνυμα ότι υπάρχει ένα μωρό που σου έχει κλέψει την καρδιά...Γυρισα φιλε μου χθες το βραδυ.. Περασα τοσο χαλια που την Παρασκευη θα ξαναφυγω παλι![]()
Ευχομαι το κακο συμβαν που σε βρηκε να ειναι το τελευταιο.. Για σενα και για ολον τον κοσμο βεβαια..
ωραία δουλειά κάνεις μαν...θα μου τη μάθεις??αλαξοκωλιες δλδ![]()
ααα δενε ξερω.. εγω ειμαι πιστος στην κελλυ μου που την ειδα χτες, δεν ημουν καλα βεβαια αλλα δεν εχει σημασιαωραία δουλειά κάνεις μαν...θα μου τη μάθεις??![]()
![]()