Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,7%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 88 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,6%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,1%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    366

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
είδα και στο μήνυμα ότι υπάρχει ένα μωρό που σου έχει κλέψει την καρδιά... :grin:

Ε οχι ενταξει.. Την καρδια δεν ειναι ευκολο να μου την κλεψει.. Απλα μου εκανε ακομα περισσοτερο ευχαριστη την διαμονη μου θα ελεγα :cheesy:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
ααα δενε ξερω.. εγω ειμαι πιστος στην κελλυ μου που την ειδα χτες, δεν ημουν καλα βεβαια αλλα δεν εχει σημασια  :birdman:
ναι ρε συ το διάβασα...τιέπαθες?? για να μην καταφέρει ούτε η κέλλυ να σήκώσρι το γερανό μιλάμε για χοντρό πρόβλημα...έχει να κάνει με αυτά που λέγαμε τις προάλλες??

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ααα δενε ξερω.. εγω ειμαι πιστος στην κελλυ μου που την ειδα χτες, δεν ημουν καλα βεβαια αλλα δεν εχει σημασια  :birdman:

Διαβασα τι σου ετυχε φιλε μου χθες στο στουντιο.. Αλλα δεν πειραζει στον καθενα μας μπορει να συμβει..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ναι ρε συ το διάβασα...τιέπαθες?? για να μην καταφέρει ούτε η κέλλυ να σήκώσρι το γερανό μιλάμε για χοντρό πρόβλημα...έχει να κάνει με αυτά που λέγαμε τις προάλλες??

ρε η κελλυ τα καταφερε, αλλα εγω παρεδωσα τα οπλα...

κοιταξε... εγω αθλουμαι, και επρεπε να μουν πυραυλος  τωρα ;)

αλλα ειναι ψυχικα τα προβληματα, ξερεις ανγχος, προβληματισμοι,νευρα  
και ολα αυτα που εχουν διαταραξει τον υπνο

τελοσπαντων, την επομενη φορα θα προσπαθησω να ειμαι ξεκουραστος και ηρεμος, και φυσικα καυλωμενος  ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Διαβασα τι σου ετυχε φιλε μου χθες στο στουντιο.. Αλλα δεν πειραζει στον καθενα μας μπορει να συμβει..

το ξερω ρε φιλε..

αλλα ξενερωσα με τον εαυτο μου, ειχα μια τετοια γυναικα διπλα μου και εγω τιποτα  :- :- :-

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
ρε η κελλυ τα καταφερε, αλλα εγω παρεδωσα τα οπλα...

κοιταξε... εγω αθλουμαι, και επρεπε να μουν πυραυλος  τωρα ;)

αλλα ειναι ψυχικα τα προβληματα, ξερεις ανγχος, προβληματισμοι,νευρα  
και ολα αυτα που εχουν διαταραξει τον υπνο

τελοσπαντων, την επομενη φορα θα προσπαθησω να ειμαι ξεκουραστος και ηρεμος, και φυσικα καυλωμενος  ;)
ναι ρε τα θυμάμαι....τα χαμε πει...και γω αθλούμαι και βλέπω την αλλαγή αλλά όταν έχω κάτι και με απασχολεί είμαι...κλάφτα... :rolleyes: :rolleyes: πρέπει να είμαστε σε καλή κατάσταση ψυχοσωματικώς!!

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
το ξερω ρε φιλε..

αλλα ξενερωσα με τον εαυτο μου, ειχα μια τετοια γυναικα διπλα μου και εγω τιποτα  :- :- :-

Σε καταλαβαινω απολυτα.. Αλλα ειναι ορισμενες φορες που το αγχος κυριευει μεσα σου σε βαθμο κακουργηματος με αποτελεσμα ο εγκεφαλος να υπολειτουργει και να μην αντιδρα σε καταστασεις..

Θυμαμαι πριν χρονια διεκδικουσα καποια κοπελα για πολυ καιρο.. Την ηθελα τρελλα ομως.. Οταν τελικα εκανα σχεση μαζι της μου φαινοταν απιστευτο σε σημειο που οταν βρεθηκαμε στο κρεββατι την πρωτη φορα να μην μπορω να λειτουργησω.. Φρικη μιλαμε.. Να θες κατι τοσο πολυ και οταν ερθει η στιγμη να απολαυσεις οτι διεκδικουσες να μην ανταποκρινεσαι.. Χαλια μαυρα.. Ρεζιλι εγινα :cheesy:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
Σε καταλαβαινω απολυτα.. Αλλα ειναι ορισμενες φορες που το αγχος κυριευει μεσα σου σε βαθμο κακουργηματος με αποτελεσμα ο εγκεφαλος να υπολειτουργει και να μην αντιδρα σε καταστασεις..

Θυμαμαι πριν χρονια διεκδικουσα καποια κοπελα για πολυ καιρο.. Την ηθελα τρελλα ομως.. Οταν τελικα εκανα σχεση μαζι της μου φαινοταν απιστευτο σε σημειο που οταν βρεθηκαμε στο κρεββατι την πρωτη φορα να μην μπορω να λειτουργησω.. Φρικη μιλαμε.. Να θες κατι τοσο πολυ και οταν ερθει η στιγμη να απολαυσεις οτι διεκδικουσες να μην ανταποκρινεσαι.. Χαλια μαυρα.. Ρεζιλι εγινα :cheesy:
και ήταν τόσο κομπλεξική που σηκώθηκε και έφυγε ή σου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία?? γιατί όσο να πεις...τέτοια παιδιά τα καπαρώνεις κατευθείαν!! :cheesy: :cheesy:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

τελοσπαντων σε ευχαριστω , θα καταληξω να κανω γιογκα για να ειμαι σε καλη κατασταση πριν ξαναπαω  :2funny: :2funny: :2funny:

αλλα, πιστευω πως το ανγχος ειναι δικαιολογημενο

πλεον δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει εδω...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
τελοσπαντων σε ευχαριστω , θα καταληξω να κανω γιογκα για να ειμαι σε καλη κατασταση πριν ξαναπαω  :2funny: :2funny: :2funny:

συμφωνώ απόλυτα...δες τι έπαθα εγώ...από τη χαρά της κονόμας στο χαστούκι της ληστείας σε λιγότερο από 10 ώρες... :headbang: :headbang:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

:rolleyes:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
και ήταν τόσο κομπλεξική που σηκώθηκε και έφυγε ή σου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία?? γιατί όσο να πεις...τέτοια παιδιά τα καπαρώνεις κατευθείαν!! :cheesy: :cheesy:

Μπορω να πω οτι ημουν τυχερος γιατι η κοπελα ειχε μια αξιοθαυμαστη καταννοηση.. Εκεινη την στιγμη που απογοητευτηκα απο το γεγονος με αντιμετωπισε με αξιοπρεπεια και σεβασμο..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
Μπορω να πω οτι ημουν τυχερος γιατι η κοπελα ειχε μια αξιοθαυμαστη καταννοηση.. Εκεινη την στιγμη που απογοητευτηκα απο το γεγονος με αντιμετωπισε με αξιοπρεπεια και σεβασμο..
μετά πήρες το αίμα σου πίσω?? κάρφωσες τη σημαία στο βουνό?? :sunglasses:

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
μετά πήρες το αίμα σου πίσω?? κάρφωσες τη σημαία στο βουνό?? :sunglasses:

Εννοειται.. Με τετοια προσωπικοτητα που ηξερε πως να μου διεγειρει τον εγκεφαλο θα ηταν παραλογο να μην ανταποκρινομουν αργοτερα..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
Εννοειται.. Με τετοια προσωπικοτητα που ηξερε πως να μου διεγειρει τον εγκεφαλο θα ηταν παραλογο να μην ανταποκρινομουν αργοτερα..
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:είμαι περήφανος για σένα παιδί μου... σήμερα έχεις κανονίσει τίποτα??

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
Κανα στοιχειο βρηκανε για το ποιοι ειναι?
έχουμε κάμερες και το μόνο που φάνηκε είναι ότι φόραγαν κουκούλες και ο ένας είναι πααααάρα πολύ χοντρός...φόραγε ένα μπεζ μπουφάν...και είχαν ένα βαν χωρίς πινακίδες...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
έχουμε κάμερες και το μόνο που φάνηκε είναι ότι φόραγαν κουκούλες και ο ένας είναι πααααάρα πολύ χοντρός...φόραγε ένα μπεζ μπουφάν...και είχαν ένα βαν χωρίς πινακίδες...

κλαφτα χαραλαμπε  :jerking:

και που εισαι ακομα..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom