anastasiaHOT
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2011
- Like
- 0
καλημέρα πανέμορφη και τσουρουφλιστή Αναστασία.
καλημέρα Amjikιε, γιε μου και Leon.
kalimera ;) ;) ;)
καλημέρα πανέμορφη και τσουρουφλιστή Αναστασία.
καλημέρα Amjikιε, γιε μου και Leon.
ανησυχίες που έχεις πρωί πρωί...λοιπόν, το γκρέμισμα των ταμπού είναι η μόνη οδός για την ελευθερία την πνευματική και τη σωματική...αντίθετα πιστεύω ότι η εκκλησία συντηρεί τα ταμπού γιατί επουδενί δε θέλει τον άνθρωπο ελεύθερο...Aγαπημένε μου φίλε καλημέρα , τό κομμούνι δέν θέλη νά άπαντήση
καί λέη ότι , ρώτησε τόν ossi αύτός ξέρη .... λοιπόν ,
γιατί ή Εκκλησία δέν ένδιαφέρεται νά συντηρήσει τόν κοινωνικό ήθικισμό,
άλά άντίθετα γκρεμίζει τά ήθικά στερεότυπα (ταμπού) ,
γιά νά θεραπεύσει τόν άνθρωπο ????????
είσαι πολύ πονηρή τελευταία εσύ μικρό μου..kalimera ;) ;) ;)
Το κείμενο αύτό πού παραθέσατε, άγαπητέ lagon.....ανησυχίες που έχεις πρωί πρωί...λοιπόν, το γκρέμισμα των ταμπού είναι η μόνη οδός για την ελευθερία την πνευματική και τη σωματική...αντίθετα πιστεύω ότι η εκκλησία συντηρεί τα ταμπού γιατί επουδενί δε θέλει τον άνθρωπο ελεύθερο...
εννοείς??Το κείμενο αύτό πού παραθέσατε, άγαπητέ lagon.....
άποτελεί κύρια ένδειξη γιά τόν μεγαλύτερο έχθρό τής διαφορετικότητας.......
καλημέρα πατερούλη μου όμορφε!!! να σου πω, σήμερα θα περάσεις από το γνωστό μέρος να πιούμε μια μπυρίτσα και να μου δώσεις και 200 ευρώ για να κάνω <<παιχνίδι>>??
ρε μπαμπάκο τι καταλαβαίνεις τώρα?? βοηθησε το γιο σου να <<ολοκληρώσει>>!!!αν ψυλλιαστώ πόσο χρήμα έχεις σπρώξει για 200 ξυλιές σε κόβω! και όχι, δεν θα έρθω ...ώστε να μην μετριάσω την καλή διάθεση ορισμένων (δεν εννοώ εσένα φυσικά).
Aγαπημένε μου φίλε καλημέρα , τό κομμούνι δέν θέλη νά άπαντήση
καί λέη ότι , ρώτησε τόν ossi αύτός ξέρη .... λοιπόν ,
γιατί ή Εκκλησία δέν ένδιαφέρεται νά συντηρήσει τόν κοινωνικό ήθικισμό,
άλά άντίθετα γκρεμίζει τά ήθικά στερεότυπα (ταμπού) ,
γιά νά θεραπεύσει τόν άνθρωπο ????????
εννοείς??
ανέκαθεν...η σιωπή είναι χρυσός...Ότι τό κόστος τής σιωπής είναι μεγάλο............
άτιμο κομμούνι.....δεν θέλω να απαντήσω, να ρωτήσεις τον ινδιάνο... και ξέρει...του το είχε ψιθυρίσει ο Μανιτού.
ρε μπαμπάκο τι καταλαβαίνεις τώρα?? βοηθησε το γιο σου να <<ολοκληρώσει>>!!!
και βέβαια παίζει...και μάλιστα την εφαρμόζει...αν με πιάνεις... ;) ;) απλλά πάντα χρειάζομαι την υλική υποστήριξη του πατρός...και την ηθική βεβαίως βρβαίως...αν καταλάβαινες πως μετράω τι χάλασες και σκέφτομαι με τι ραβδί (ελιάς;) θα σου μετρήσω 200....θα...ολοκλήρωνες ....την εξαφάνιση σου! τουλάχιστον το διασκέδασες!
για ρώτα....την κοπελιά...αντιστροφή των ρόλων παίζει;
Αυτό θά άποτελέση , καταστροφή κριτικής ίκανότητας καί ύγιούς πνευματικής κατάστασης ....
και βέβαια παίζει...και μάλιστα την εφαρμόζει...αν με πιάνεις... ;) ;) απλλά πάντα χρειάζομαι την υλική υποστήριξη του πατρός...και την ηθική βεβαίως βρβαίως...
και να σε ρωτήσω?? με πορτοκάλια θα την ταίζω?? ένα κρασάκι? μια μπριζολίτσα? ένα σούσι?? αυτά πως?? έλα τώρα...για το γιο σου πρέπει να ξηλωθείς...για να μαι ευτυχισμένος...δεν θες να με δεις ευτυχισμένο??τότε χαίρομαι πολύ!
και από ηθική υποστήριξη να σου δώσω την ευχή μου, από υλική μια τσάντα πορτοκάλια που έχουν βιταμίνη C και θα σε βοηθήσουν να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες του ερωτικού αγώνα!
σιγά! θα γελάσω τρις! που μετά από τόση παρέα με το κομμούνι διατηρείς υγιή πνευματική κατάσταση!
και να σε ρωτήσω?? με πορτοκάλια θα την ταίζω?? ένα κρασάκι? μια μπριζολίτσα? ένα σούσι?? αυτά πως?? έλα τώρα...για το γιο σου πρέπει να ξηλωθείς...για να μαι ευτυχισμένος...δεν θες να με δεις ευτυχισμένο??
το χιούμορ σου είναι κακό...αν πεινάσει το πολύ να κάνει καμιά ροζ δουλειά , εσένα σε βλέπω να τρως μόνο καρότα.
Το θέμα είναι πόσο ύγιές καί όρθό είναι αύτό.
Για αύτή τήν ''πνευματική φιλοσοφία'' πού λέγεταο κομμούνιιιιιιιιιιιιιιιιιι
Υ.Γ έπίπεδο έ ?????