KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
Καλησπερα αριστουργημα μου
καλησπερα ματαρες μου......
Καλησπερα αριστουργημα μου
Ax...Το σημαντικο ειναι που ξερεις να παραδεχεσαι τα λαθη σου
Το σημαντικο ειναι που ξερεις να παραδεχεσαι τα λαθη σου
Καλησπέρα…θέλω να ζητήσω συγνώμη σε ένα άτομο που αδίκησα και κατάλαβα πόσο λάθος ήμουν…πραγματικά μου έβαλε τα γυαλιά με αυτά που μου είπε και με έκανε να καταλάβω πόσο ανώριμο ήταν αυτό που της είπα και πόσο δειλία έκρυβε ….και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας γιατί σας θεωρώ αξιόλογους ανθρώπους…παρακαλώ δεν θέλω να σχολιαστή με ειρωνεία γιατί είναι σοβαρό για μένα ευχαριστώ…κελλυ συγνώμη....
Ax...
Eγώ να δεις...
Έπρεπε…γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσα να γράψω εδώ μέσα…μια παρέα είμαστε…και μην νιώθεις άσχημα…γιατί σου αξίζει με το παραπάνω η συγνώμη μου….σε παρακαλω....με κανεις και νωθω ασχημα....δεν χρειαζετε να μου ζιτας συγγνωμη.....
σε φιλω πολυ πολυ.....
εμενα ειπς βλαχο?Σκάσε βρε βλάχο!...
Είναι τίτλος τιμής...
Ο Ταφτααρ την ειδε βεντετααρα σε μενα το ειπες
αρα σε μενα το ειπες
δεν το παιζω βεντετα απλα ειναι σοβαρο για μενα....χαβαλες μετα μπραβερινιΟ Ταφτααρ την ειδε βεντετα
Στην καθημερινή γλώσσα ο βλάχος (με μικρό β) συνήθως είναι υποτιμητικός χαρακτηρισμός και υποδηλώνει έλλειψη (μόρφωσης και)καλής συμπεριφοράς. Χρησιμοποιείται κυρίως μεταφορικά για κάποιον( απολίτιστο, αμόρφωτο και) χωρίς τρόπους.σου εχει κανει τοεσς παρατηρησεις ο αντμιν και εσυ παλι της ιδιες μαλακιες κανεις
στην τελικη εσυ κανεις τον καραγκιοζη και οχι εγω
Ενταξει ρε μαγκα,λυθηκε παρακατω,μη τρελενεσαι..δεν το παιζω βεντετα απλα ειναι σοβαρο για μενα....χαβαλες μετα μπραβερινι
σωπα ρε μπαμπινιοτηΣτην καθημερινή γλώσσα ο βλάχος (με μικρό β) συνήθως είναι υποτιμητικός χαρακτηρισμός και υποδηλώνει έλλειψη (μόρφωσης και)καλής συμπεριφοράς. Χρησιμοποιείται κυρίως μεταφορικά για κάποιον( απολίτιστο, αμόρφωτο και) χωρίς τρόπους.