lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.522
- Πόντοι
- 26.470
καλημέρα γελαστό κορίτσι!!! καλημέρα σε όλην την παρέα!!!kalimera se olous ;) ;) :-*
καλημέρα γελαστό κορίτσι!!! καλημέρα σε όλην την παρέα!!!kalimera se olous ;) ;) :-*
καλημέρα γελαστό κορίτσι!!! καλημέρα σε όλην την παρέα!!!
πολύ καλά μωράκι μου...χτες πέρασα όμορφα με τον ξανθό μου άγγελο!! ;) σήμερα πάλι κοντά σας θα μαι'!!!!εσύ πως είσαι??kala itse moromu...
Καλημερα καρδια μου !!!kalimera se olous ;) ;) :-*
Καλημερα amjik !!!Καλημέρα κυρία μου ..... :-* :-*
Καλημέρα φίλοι μου !!!!!
πολύ καλά μωράκι μου...χτες πέρασα όμορφα με τον ξανθό μου άγγελο!! ;) σήμερα πάλι κοντά σας θα μαι'!!!!εσύ πως είσαι??
ήρθαν οι πρώτοι ή ακόμα κοιμούνται??kala ime moromu...efharisto ;) ;)
Σιγουρα εχουν παει, καμια 10αρια !!!ήρθαν οι πρώτοι ή ακόμα κοιμούνται??
ήσουν κ συ μέσα στους 10??Σιγουρα εχουν παει, καμια 10αρια !!!
Και τι ειμαι, ο Σουπερμαν ???ήσουν κ συ μέσα στους 10??
όχι είσαι ο σπάιντερμαν!!! σαν την αράχνη έχεις παντού βάλει τον ιστό σου...Και τι ειμαι, ο Σουπερμαν ???
όχι είσαι ο σπάιντερμαν!!! σαν την αράχνη έχεις παντού βάλει τον ιστό σου...
να γίνω το γκομενάκι σου??
Ευχαριστω ..........
Οχι ευχαριστω, με τους φιλους εχω αλλες σχεσεις, σχεσεις ανδρικες και αληθινες, ελπιζω να εγινα κατανοητος .-να γίνω το γκομενάκι σου??
οκ!!! το ρποτιμώ κ γω έτσι!!! βάλε στο τσουκάλι ένα αρνάκι με πατάτες και σου έρχομαι με κρασιά!!!κόκκινο εννοείται!Οχι ευχαριστω, με τους φιλους εχω αλλες σχεσεις, σχεσεις ανδρικες και αληθινες, ελπιζω να εγινα κατανοητος .-
Αν θελεις να ερθεις να φαμε, να πιουμε να κανουμε χαβαλε, μπορεις να ερθεις !!!
Φιλικα
LEON 13
Και τι εχω ρε, οινομαγειρειον !!!οκ!!! το ρποτιμώ κ γω έτσι!!! βάλε στο τσουκάλι ένα αρνάκι με πατάτες και σου έρχομαι με κρασιά!!!κόκκινο εννοείται!
ήρθαν οι πρώτοι ή ακόμα κοιμούνται??
καλημέρα πατερούλη μου όμορφε!!! να σου πω, σήμερα θα περάσεις από το γνωστό μέρος να πιούμε μια μπυρίτσα και να μου δώσεις και 200 ευρώ για να κάνω <<παιχνίδι>>??καλημέρα πανέμορφη και τσουρουφλιστή Αναστασία.
καλημέρα Amjikιε, γιε μου και Leon.
καλημέρα πανέμορφη και τσουρουφλιστή Αναστασία.
καλημέρα Amjikιε, γιε μου και Leon.