Kostas99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 3.425
Οταν μεγαλωσεις ελα παλι,εισαι μικρος ακομα..... ;) ;) ;) ;) ;)Το χωραφι ειμαι ηταν ενα εξ αρχης! το νου σας! ;)
Οταν μεγαλωσεις ελα παλι,εισαι μικρος ακομα..... ;) ;) ;) ;) ;)Το χωραφι ειμαι ηταν ενα εξ αρχης! το νου σας! ;)
Μικρος αλλα εχω το κεφαλαιο! :-*Οταν μεγαλωσεις ελα παλι,εισαι μικρος ακομα..... ;) ;) ;) ;) ;)
Λιγο δυσκολο το κοβω,αλλα ανετα μπορει να αλλαξει χερια... ;) ;) ;)Μικρος αλλα εχω το κεφαλαιο! :-*
Τα εκτος σχεδιου πολεως δεν πωλουνται και δεν μεταβιβαζονται να ξερεις! ;) ;) ;)Λιγο δυσκολο το κοβω,αλλα ανετα μπορει να αλλαξει χερια... ;) ;) ;)
Α ρε τυχερε!Συναγωνιστες εγω θα σας καληνηχτυσω παω για ενα ποτακι.Μην πειραζετε το φιλαρακι τον Σταμ ετσι...
Πονηρουλη!Λοιπόν παίδες επιστροφή από το 104….όλα τέλεια όπως πάντα άλλωστε ….κριτική αύριο ....
Συναγωνιστες εγω θα σας καληνυχτησω παω για ενα ποτακι.Μην πειραζετε το φιλαρακι τον Σταμ ετσι...
Τι να κανουμε φιλαρακι δεν εχουμε ολοι τα προνομια της ελευθεριας.Α ρε τυχερε!
Μολις με πακετωσαν! μεσα αποψε ο θανασακης!
Τσαο!
Μωρε ελευθερια εχω!Τι να κανουμε φιλαρακι δεν εχουμε ολοι τα προνομια της ελευθεριας.
Φιλαρακι Σταμ μην τους δινεις πολυ σημασια το κανουν για να σε πειραξουν,εχουν καταλαβει οτι παρεξηγιεσαι ευκολα.Οποτε κανε τον κινεζο στις προκλησεις τους...
δεν μου λες bottom το Μακάμπι-ΠΑΟ 3-0 πεμπτη δεν ηταν? παρασκευη δεν ηταν η βαρδυα της ατζελας...μηπως λεμε καποια ψεμματα λεω εγω....Λοιπόν παίδες,αν και είχα δηλώσει ότι ''θα αντέξω'' για χθές,τελικά δεν...
Ρε 'συ,λέω,είναι δυνατόν,σε τέτοια φάση να μην είμαι μέσα;Χωρίς δεύτερη σκέψη σε 20 λεπτά είμαι στην τράπεζα,κατεβαίνω στις θυρίδες και παίρνω δύο λίρες,ανεβαίνω επάνω,τις εξαργυρώνω κσι σε 35 λεπτά έστριβα στην πάροδο.Θα έπαιρνα Αντζελα και Ελένη για μία ώρα.Εκεί κοκάλωσα,πού πας ρε Καραμήτρο,σκέφτηκα,εκεί θα είναι όλη η αφρόκρεμα... Ινδιάνος,LEON,TAFTAAR,το άλφα αρσενικό,Σάροουμαν...ήταν αδύνατο να κάνω ένα βήμα παραπέρα.Εκανα λοιπον μεταβολή και με σκυμένο το κεφάλι γύρισα σπίτι.Είχε ζέστη και το κεφάλι μου πήγαινε να σπάσει.Είχα και σηκωμάρες από πάνω.Παίρνω μία ασπιρίνη με ένα ποτήρι νερό και κάθομαι στην πολυθρόνα.Στην τηλεόραση είχε σκληρό πορνό.Μακάμπι-ΠΑΟ 3-0,δεν άντεξα, άρχισα να την παίζω με μανία.
Αυτή είναι ζωή,σκέφτηκα,πότα,ναρκωτικά και γυναίκες...
Τιτανομεγιστε εισαι Μακης Τριανταφυλλοπουλος!δεν μου λες bottom το Μακάμπι-ΠΑΟ 3-0 πεμπτη δεν ηταν? παρασκευη δεν ηταν η βαρδυα της ατζελας...μηπως λεμε καποια ψεμματα λεω εγω....
Δεν το ελεγες πιο νωρις Λουτρακι θα παω για ποτο,να σε επαιρνα παρεα.Χαιρετω τα λεμε αυριο....Μωρε ελευθερια εχω!
Λοιπουν ολοι ομως διακοπες μη χεσω!
Αντε να στυριχτεις σε δεσμευμενο φιλο για εξοδο!
κατώτεροι αγαπουληδεςΦιλαρακι Σταμ μην τους δινεις πολυ σημασια το κανουν για να σε πειραξουν,εχουν καταλαβει οτι παρεξηγιεσαι ευκολα.Οποτε κανε τον κινεζο στις προκλησεις τους...
Μαλακιαααααααααααααα! ειχα ραντεβου μιαμιση και με πακετωσαν τελευταια στιγμη! τι να κανω!Δεν το ελεγες πιο νωρις Λουτρακι θα παω για ποτο,να σε επαιρνα παρεα.Χαιρετω τα λεμε αυριο....
ξουτ!κατώτεροι αγαπουληδες
τρίζει ο θρόνο σουκατώτεροι αγαπουληδες
Πες ταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!τρίζει ο θρόνο σου