Kostas99
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 4.655
Να εθρω για προστάτης?
Για την κελλυ ομως![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Να εθρω για προστάτης?
Για την κελλυ ομως![]()
Μονο δυο ηπια και με πηρε ο υπνος δεν αντεξα αλλοTελος οι μπυρες στα εξαρχεια?![]()
Γερο ποτηρι και ξενυχτης μεγαλος!Μονο δυο ηπια και με πηρε ο υπνος δεν αντεξα αλλο![]()
![]()
![]()
ηθελα να παω σπιτη
![]()
Μπα, δεν αντεχω εγω τα ξενυχτια, μεχρι της δυο το πολυ, νυστάζω ευκολα εγωΓερο ποτηρι και ξενυχτης μεγαλος!![]()
Φλωρε!Μπα, δεν αντεχω εγω τα ξενυχτια, μεχρι της δυο το πολυ, νυστάζω ευκολα εγω![]()
Χαβαλε σου κανω αμεσως να παρεξηγηθεις αγαπουλη!
μα ειναι δυνατον με δυο μπυρες μονο να φτανω στο διαολο?Χαβαλε σου κανω αμεσως να παρεξηγηθεις αγαπουλη!![]()
Που να ξερω εγω!!!μα ειναι δυνατον με δυο μπυρες μονο να φτανω στο διαολο?![]()
Οχι βασικα αθλουμαι πολυ και εχω υγιεινη ζωη, γιαυτο δεν αντεχω τα ξενυχτια και τα σχετικά ;)Που να ξερω εγω!!!
καπνιζεις?
Τι καλυτερη δουλεια κανεις!Οχι βασικα αθλουμαι πολυ και εχω υγιεινη ζωη, γιαυτο δεν αντεχω τα ξενυχτια και τα σχετικά ;)
μια φορα το μηνα και πολυ ειναι
:-* :-* :-*:-* :-* :-*
![]()
![]()
![]()
Φιλαρακι thanasis_tmrf μην μπαινεις σε ξενα χωραφια,υπομονη μεχρι να γυρισουν τα δικα σου....:-* :-* :-*
Πσιτ! σας εβαλα στο χωραφι μου να βοσκεται τα προβατα σας! με ενοικιο ειστε!Φιλαρακι thanasis_tmrf μην μπαινεις σε ξενα χωραφια,υπομονη μεχρι να γυρισουν τα δικα σου....
ευχαρηστω και παλι ομορφια μου :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-*
![]()
![]()
![]()
Χαχαχα αλλο ειναι το χωραφι σου φιλαρακι και λειπει τωρα,οποτε μην μπαινεις στα δικα μας γιατιΠσιτ! σας εβαλα στο χωραφι μου να βοσκεται τα προβατα σας! με ενοικιο ειστε!![]()
:-* :-* :-*
![]()
![]()
![]()
Το χωραφι ειμαι ηταν ενα εξ αρχης! το νου σας! ;)Χαχαχα αλλο ειναι το χωραφι σου φιλαρακι και λειπει τωρα,οποτε μην μπαινεις στα δικα μας γιατι![]()
![]()
υπαρχουν και συνεπειες
![]()
![]()
![]()
![]()