Kostas99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 3.425
Και εγω μαζι σου Σταμ,συμφωνεις???Να εθρω για προστάτης?
Για την κελλυ ομως
Και εγω μαζι σου Σταμ,συμφωνεις???Να εθρω για προστάτης?
Για την κελλυ ομως
Μονο δυο ηπια και με πηρε ο υπνος δεν αντεξα αλλο ηθελα να παω σπιτηTελος οι μπυρες στα εξαρχεια?
Γερο ποτηρι και ξενυχτης μεγαλος!Μονο δυο ηπια και με πηρε ο υπνος δεν αντεξα αλλο ηθελα να παω σπιτη
Μπα, δεν αντεχω εγω τα ξενυχτια, μεχρι της δυο το πολυ, νυστάζω ευκολα εγωΓερο ποτηρι και ξενυχτης μεγαλος!
Φλωρε!Μπα, δεν αντεχω εγω τα ξενυχτια, μεχρι της δυο το πολυ, νυστάζω ευκολα εγω
Χαβαλε σου κανω αμεσως να παρεξηγηθεις αγαπουλη!
μα ειναι δυνατον με δυο μπυρες μονο να φτανω στο διαολο?Χαβαλε σου κανω αμεσως να παρεξηγηθεις αγαπουλη!
Που να ξερω εγω!!!μα ειναι δυνατον με δυο μπυρες μονο να φτανω στο διαολο?
Οχι βασικα αθλουμαι πολυ και εχω υγιεινη ζωη, γιαυτο δεν αντεχω τα ξενυχτια και τα σχετικά ;)Που να ξερω εγω!!!
καπνιζεις?
Τι καλυτερη δουλεια κανεις!Οχι βασικα αθλουμαι πολυ και εχω υγιεινη ζωη, γιαυτο δεν αντεχω τα ξενυχτια και τα σχετικά ;)
μια φορα το μηνα και πολυ ειναι
:-* :-* :-*:-* :-* :-*
Φιλαρακι thanasis_tmrf μην μπαινεις σε ξενα χωραφια,υπομονη μεχρι να γυρισουν τα δικα σου....:-* :-* :-*
Πσιτ! σας εβαλα στο χωραφι μου να βοσκεται τα προβατα σας! με ενοικιο ειστε!Φιλαρακι thanasis_tmrf μην μπαινεις σε ξενα χωραφια,υπομονη μεχρι να γυρισουν τα δικα σου....
ευχαρηστω και παλι ομορφια μου :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-*
Χαχαχα αλλο ειναι το χωραφι σου φιλαρακι και λειπει τωρα,οποτε μην μπαινεις στα δικα μας γιατι υπαρχουν και συνεπειεςΠσιτ! σας εβαλα στο χωραφι μου να βοσκεται τα προβατα σας! με ενοικιο ειστε!
:-* :-* :-*
Το χωραφι ειμαι ηταν ενα εξ αρχης! το νου σας! ;)Χαχαχα αλλο ειναι το χωραφι σου φιλαρακι και λειπει τωρα,οποτε μην μπαινεις στα δικα μας γιατι υπαρχουν και συνεπειες