TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
θα δω στην πορείαΘα εχει και η συναντηση?
θα δω στην πορείαΘα εχει και η συναντηση?
Πολύ ωραία γ(ρ)άμματα, μωρό μου
μπα τον μπογιατσι τον εχουμε μωρο αν θεσ να περασισ σουβα εσυ εφχαριστοσ τωρα στο αλο οροφο που θα ανιξουμε θα σε εχο υποψιν μου να εσ φοναξο για σουβατισισ το χρομα μασ ειναι οτι πρεπι γιατι σε ασπρι χρομα θα ειναι ο ταφταρ
μπα τον μπογιατσι τον εχουμε μωρο αν θεσ να περασισ σουβα εσυ εφχαριστοσ τωρα στο αλο οροφο που θα ανιξουμε θα σε εχο υποψιν μου να εσ φοναξο για σουβατισισ το χρομα μασ ειναι οτι πρεπι γιατι σε ασπρι χρομα θα ειναι ο ταφταρ
θα δω στην πορεία
Πρεπει να ειναι οι ματαρες σου!
Εγώ θα τις δω από πολύ πιο κοντά αύριο
με το μαλακο σιγα σιγαΝαι καλα, το μονο που δεν θελω να ακουσω ειναι οτι παρεμεινες παρθενος αυριο το βραδυ!
αμε γιατι οχει μωρο :-* :-* :-* ;)Ναι να με φωναξετε......Οτι υπαρχει εκει μεσα θα το βαψω ομωs ε????
με το μαλακο σιγα σιγα
αμε γιατι οχει μωρο :-* :-* :-* ;)
αμε γιατι οχει μωρο :-* :-* :-* ;)
και εγω? θα την χασω την δουλεια μουαμε γιατι οχει μωρο :-* :-* :-* ;)
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Πολύ ωραία γ(ρ)άμματα, μωρό μου
:-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εσυ θα δοσισ χρομα ρε μωρο και αυτοσ θα ειναι σαν βοιθοσ χαχαχαχχαχα γιατι θα ειναι μεγαλο το κτιριο τωρα θα ανιξουμε και το πανο οροφοκαι εγω? θα την χασω την δουλεια μου
Όρε τι έχει να γίνειεσυ θα δοσισ χρομα ρε μωρο και αυτοσ θα ειναι σαν βοιθοσ χαχαχαχχαχα γιατι θα ειναι μεγαλο το κτιριο τωρα θα ανιξουμε και το πανο οροφο
Όρε τι έχει να γίνει
Νομίζω έχει δεν είμαι σίγουροςΤι πανηγυριζεις βρε! Εχει και αλλο ορφο το μαγαζι και δεν το ηξερα?
Νομίζω έχει δεν είμαι σίγουρος
οχιΕχεις δει αλλη σκαλα στον δευτερο οροφο να παει επανω?