life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Αυτο δεν φαινεται απο κοριτσιστικα ματια.....Μονο απο αντρικα, ναιτι δεν το βλεπο δεν φενετε ι φοτο
Αυτο δεν φαινεται απο κοριτσιστικα ματια.....Μονο απο αντρικα, ναιτι δεν το βλεπο δεν φενετε ι φοτο
Εγω θα σας καληνυχτησω συναγωνιστες με περιμενουν για ποτο στο Λουτρακι,καλη διασκεδαση σε οσους πανε πιο αργα.Αναστασιααααα μου καλη συνεχεια να εχεις κουκλα μου,θα τα ξαναπουμε καρδια μου :-* :-* :-* :-* :-* :-*....
Aλλο διμετρο αυτο.....Ιταλικο...Zαλιζομαι
Μα τι τρωνε επιτελουs????
θα εχει μεγαλο ενδιαφερωνPasta asciuta. Και που να δείτε και ζωντανά τον ποπό της...
καλησπερα τι κανετε?
ελενη δεν ξαπλωσες ακομη?
εχεις και ταξιδι αυριο ;)
οι αλλες 2 οι τρελλες εφυγαν για παραλιακη
στο διαγωνισμο μας παιδιά πήρατε μερος? ;)
Pasta asciuta. Και που να δείτε και ζωντανά τον ποπό της...
Πάλι …δεν κάθονται ποτέ φρόνιμακαλησπερα τι κανετε?
θα εχει μεγαλο ενδιαφερων
δηλωνω συμμετοχη μπουμπου
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ, ΑΤΝΟΥΡ,ΡΑΛΕΙΜΑΝ,ΣΑΝΤΙΝ,ΚΛΠ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ
με ολα αυτα που μου εκανεσ καρδηαμου ποσ θα μπορεσο να κοιμιθο ειναι δινατον ε δεν μπορο να σινερθο σημερα με βρικατε μικρι οποσ ειπε και ο cheyenne και υσιχει και με γαμισατε και η δυο αλα χαλαλι σασ θα σασ θιμαμε μια εβδομαδα που θα λιπο και δεν θα εχο ανανγι για αλουσ ;)καλησπερα τι κανετε?
με ολα αυτα που μου εκανεσ καρδηαμου ποσ θα μπορεσο να κοιμιθο ειναι δινατον ε δεν μπορο να σινερθο σημερα με βρικατε μικρι οποσ ειπε και ο cheyenne και υσιχει και με γαμισατε και η δυο αλα χαλαλι σασ θα σασ θιμαμε μια εβδομαδα που θα λιπο και δεν θα εχο ανανγι για αλουσ ;)
το σοι κατεβαινει και πνευματικαΠαλι θα κατεβασειs ολο το σοι????Τα μεταφορικα και μονον....
Ασε εχω καλυτερη επιλογη....Θα τουs μαγνητισω με τιs ματαρεs μου
Παλι θα κατεβασειs ολο το σοι????Τα μεταφορικα και μονον....
Ασε εχω καλυτερη επιλογη....Θα τουs μαγνητισω με τιs ματαρεs μου
το σοι κατεβαινει και πνευματικα
με ολα αυτα που μου εκανεσ καρδηαμου ποσ θα μπορεσο να κοιμιθο ειναι δινατον ε δεν μπορο να σινερθο σημερα με βρικατε μικρι οποσ ειπε και ο cheyenne και υσιχει και με γαμισατε και η δυο αλα χαλαλι σασ θα σασ θιμαμε μια εβδομαδα που θα λιπο και δεν θα εχο ανανγι για αλουσ ;)
Προσεξε γιατι θα αρχησει να βρεχει τωρα!
αγαπη μου τι κανισ ολα καλα ? κερο ειχαμε να σε δουμε στιν παρεα μασ ;) :-* :-* :-* :-* :-*Λενιω χωρις εσενα δε μπορω να κοιμηθω
κατσε να στειλω κανα περιστερι να σε κουτσουλισει