life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Αυτο δεν φαινεται απο κοριτσιστικα ματια.....Μονο απο αντρικα, ναιτι δεν το βλεπο δεν φενετε ι φοτο![]()
![]()
![]()
Αυτο δεν φαινεται απο κοριτσιστικα ματια.....Μονο απο αντρικα, ναιτι δεν το βλεπο δεν φενετε ι φοτο![]()
![]()
![]()
Εγω θα σας καληνυχτησω συναγωνιστες με περιμενουν για ποτο στο Λουτρακι,καλη διασκεδαση σε οσους πανε πιο αργα.Αναστασιααααα μου καλη συνεχεια να εχεις κουκλα μου,θα τα ξαναπουμε καρδια μου![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-*....
Aλλο διμετρο αυτο.....Ιταλικο...Zαλιζομαι![]()
![]()
![]()
Μα τι τρωνε επιτελουs????
θα εχει μεγαλο ενδιαφερωνPasta asciuta. Και που να δείτε και ζωντανά τον ποπό της...![]()
καλησπερα τι κανετε?
ελενη δεν ξαπλωσες ακομη?
εχεις και ταξιδι αυριο ;)
οι αλλες 2 οι τρελλες εφυγαν για παραλιακη
στο διαγωνισμο μας παιδιά πήρατε μερος?;)
Pasta asciuta. Και που να δείτε και ζωντανά τον ποπό της...![]()
Πάλικαλησπερα τι κανετε?
δηλωνω συμμετοχη μπουμπου
ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ, ΑΤΝΟΥΡ,ΡΑΛΕΙΜΑΝ,ΣΑΝΤΙΝ,ΚΛΠ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ![]()
![]()
![]()
με ολα αυτα που μου εκανεσ καρδηαμου ποσ θα μπορεσο να κοιμιθο ειναι δινατον ε δεν μπορο να σινερθοκαλησπερα τι κανετε?
με ολα αυτα που μου εκανεσ καρδηαμου ποσ θα μπορεσο να κοιμιθο ειναι δινατον ε δεν μπορο να σινερθοσημερα με βρικατε μικρι οποσ ειπε και ο cheyenne και υσιχει και με γαμισατε και η δυο αλα χαλαλι σασ θα σασ θιμαμε μια εβδομαδα που θα λιπο και δεν θα εχο ανανγι για αλουσ ;)
![]()
![]()
![]()
το σοι κατεβαινει και πνευματικαΠαλι θα κατεβασειs ολο το σοι????Τα μεταφορικα και μονον....
Ασε εχω καλυτερη επιλογη....Θα τουs μαγνητισω με τιs ματαρεs μου![]()
![]()
![]()
![]()
Παλι θα κατεβασειs ολο το σοι????Τα μεταφορικα και μονον....
Ασε εχω καλυτερη επιλογη....Θα τουs μαγνητισω με τιs ματαρεs μου![]()
![]()
![]()
![]()
με ολα αυτα που μου εκανεσ καρδηαμου ποσ θα μπορεσο να κοιμιθο ειναι δινατον ε δεν μπορο να σινερθοσημερα με βρικατε μικρι οποσ ειπε και ο cheyenne και υσιχει και με γαμισατε και η δυο αλα χαλαλι σασ θα σασ θιμαμε μια εβδομαδα που θα λιπο και δεν θα εχο ανανγι για αλουσ ;)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Προσεξε γιατι θα αρχησει να βρεχει τωρα!![]()
αγαπη μου τι κανισ ολα καλα ? κερο ειχαμε να σε δουμε στιν παρεα μασ ;) :-* :-* :-* :-* :-*Λενιω χωρις εσενα δε μπορω να κοιμηθω![]()
κατσε να στειλω κανα περιστερι να σε κουτσουλισει