Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Ε τοτε σε δουλευει η Λενιω!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Πηγαινε να την κανεις νταντα!
![Sm 1 :s&m_1: :s&m_1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_1.gif)
ετσι ε?Ε τοτε σε δουλευει η Λενιω!!![]()
![]()
Πηγαινε να την κανεις νταντα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οχει μαναρι μου ειναι οντοσ αλα τωρα θα φτιαχτι και θα γινυ ολο ενα αυτο θα σπαει αμα φτιαχτ και δεν λεο ψεμαΓια την ταρατσα θα λεει μαλον η Λενιο![]()
![]()
![]()
Που ειναι η Αναστασια bebe να της πουμε ενα για που δουλευει αποψε!
Aλοχα! σας ελειψα??Ε τοτε σε δουλευει η Λενιω!!![]()
![]()
Πηγαινε να την κανεις νταντα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημερα και σε εσενα Αναστασια !!! :-* :-* :-*kalimera ;) ;) :-*
οχει μαναρι μου ειναι οντοσ αλα τωρα θα φτιαχτι και θα γινυ ολο ενα αυτο θα σπαει αμα φτιαχτ και δεν λεο ψεμα![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Περιμενε την Ελενη, εγω δεν μπορω !!!
Μετάφραση παρακαλώ;
Γεια σου και σενα bottom !!!Καλημέρα LEON και Αναστασία.
οχει μαναρι μου ειναι οντοσ αλα τωρα θα φτιαχτι και θα γινυ ολο ενα αυτο θα σπαει αμα φτιαχτ και δεν λεο ψεμα![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αναβραζων των 1000 !!!1. οχει μαναρι μου
2. ειναι οντοσ
3. αλα τωρα θα φτιαχτι και θα γινυ ολο ενα αυτο
4. θα σπαει αμα φτιαχτ και δεν λεο ψεμα
προσπάθησα να ερμηνεύσω την ποιήτρια αλλά δεν ξέρω τι κατάφερα, το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστώ depon.
Τα χαπια, η τα δισκια που ειναι αναβραζωντα ???μπααααα
όλο το κουτί.
Πως ειναι, το κοριτσι μας σημερα ???