ετσι ετσι θελω...)) θα κανουμε καστινγκ)))!!!!!! μην το κάνεις... δεν θα ξέρεις ποιον να πρωτοδιαλέξεις...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ναι δεν το συζητω- εισαστε καλα παιδια)))))
περα απο την πλακα τωρα...
ρε που θα βρεις καλυτερο απο τον [size=15pt]Ελληνα[/size] ? ? ?
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
ναι δεν το συζητω- εισαστε καλα παιδια)))))
καλησπερα Νταρια !
ε,εσυ μας κανεις και ειμαστε καλα παιδακια ;) ;) ;)
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Καλησπερα καρδουλα μου και απο εμενα. :-* :-* :-*ναι δεν το συζητω- εισαστε καλα παιδια)))))
Χρονια και ζαμανια εχουμε να τα πουμε.
οποτε λες να βρω κανα γαμπρο εδω στην Ελλαδα ε?)))))καλησπερα Νταρια !
ε,εσυ μας κανεις και ειμαστε καλα παιδακια ;) ;) ;)
εε εσυ χαθηκες παιδακι μου, που εισαι?Καλησπερα καρδουλα μου και απο εμενα. :-* :-* :-*
Χρονια και ζαμανια εχουμε να τα πουμε.
Επισκέπτης
οταν θα παιξει ο ΠΑΟΚ με πανιωνιο θα κατεβω αθηνα με παιδια απο τη 4,σε ποια στουντιακια και μπουρδελακια να παμε για να περασουμε καλα?πειραζει που θα εχουμε ρετσινες μαζι?
Επισκέπτης
στην ελλαδα μπορει να γινει και αυτο μεσω σαιτ να βρει γαμπρο η κατα τα αλλα συμπαθεστατη νταρια ειπαμε ελλαδα ειναι ολα γινονται!!!
Επισκέπτης
υπνε δεν χρειαζεται να πας σε στουντιο θα ειναι τετοια η πουτσα που θα φατε που δεν θα εχεις ορεξη για στουντια!!!!!!οταν θα παιξει ο ΠΑΟΚ με πανιωνιο θα κατεβω αθηνα με παιδια απο τη 4,σε ποια στουντιακια και μπουρδελακια να παμε για να περασουμε καλα?πειραζει που θα εχουμε ρετσινες μαζι?
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
οποτε λες να βρω κανα γαμπρο εδω στην Ελλαδα ε?)))))
ναι ναι,αν ψαχνεις δλδ ;) ;) ;)
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Παντου και πουθενα ματακια μου. Ειμαι και mod στο αλλο και ετσι δεν μου μενει και πολυς χρονος. Εσυ? Ολα καλα?εε εσυ χαθηκες παιδακι μου, που εισαι?
ελατε ελατε μια χαρα θα περασουμε με ρετσινες))))))οταν θα παιξει ο ΠΑΟΚ με πανιωνιο θα κατεβω αθηνα με παιδια απο τη 4,σε ποια στουντιακια και μπουρδελακια να παμε για να περασουμε καλα?πειραζει που θα εχουμε ρετσινες μαζι?
Επισκέπτης
Ακου μία συμβουλή από έναν μεγαλύτερό σου κορίτσι μου: :Πρώτα οι σπουδές σου και μετά η οικογένεια...λες να ανοιξουμε κανα θρεντ οτι ψαχνω για γαμπρο?)))))))))))))))))
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
και εγω περιμενω τη κυριακη να φυγω για ρωσια))))))
ταξιδιαρικο μωρακι εσυ !
ναι ρε παιδακι μου)) 2 χρονια μου εχουν μεινει στο πανεπιστημιο..) θα γινει και αυτο)))Ακου μία συμβουλή από έναν μεγαλύτερό σου κορίτσι μου: :Πρώτα οι σπουδές σου και μετά η οικογένεια...
τι να κανω τι να κανω ρε παιδακι μου)))ταξιδιαρικο μωρακι εσυ !
λοιπον, σε ολους φιλακια και καληνυχτα!!!!
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
ναι ρε παιδακι μου)) 2 χρονια μου εχουν μεινει στο πανεπιστημιο..) θα γινει και αυτο)))
μπραβο
καληνυχτα μωρακι φιλακια ..
Επισκέπτης
Ντάρια παιδί μου,είμαι επιφυλακτικός επ'αυτού.Είσαι άτακτη και αμελής προς τα μαθήματά σου σπουδάστρια.Πρέπει να σε εκπορθήσω της τάξεως και να σε τιμωρήσω αυστηρά....Οταν σε συναντήσω.ναι ρε παιδακι μου)) 2 χρονια μου εχουν μεινει στο πανεπιστημιο..) θα γινει και αυτο)))
ελα ελα να με τιμωρησεις))Ντάρια παιδί μου,είμαι επιφυλακτικός επ'αυτού.Είσαι άτακτη και αμελής προς τα μαθήματά σου σπουδάστρια.Πρέπει να σε εκπορθήσω της τάξεως και να σε τιμωρήσω αυστηρά....Οταν σε συναντήσω.
καλημερα σε ολους))
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 43