ακομα θυμομενος εισαι ρε?Συγνωμη που ξαναγραφω....αλλα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι....σε καποια ανταλλαγη αποψεων μου με την σεβαστη ΝΤΑΡΙΑ πριν μερες σε καποιο θρεντ εδω μεσα...λογο οτι η ΝΤΑΡΙΑ δεν της αρεσαν αυτα που της εγραψα....μου εγραψε...."καλα κανει η ΛΑΟΥΡΑ και δεν σε δεχεται πλεον".....που ποτε δεν εχω ενοχλησει εργαζομενη...και ολες μου οι κριτικες ειναι καλες..μεχρι σημερα τουλαχιστον..οποτε δεν εχουν καβαλησει το καλαμι???????????????.....Πονταρουν στις καβλες μας...οποτε ας καταλαβουν οτι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια και αυτες που νομιζουν οτι καποιες ειναι...... το μπουλο επ' ωμου...και ουστ!!!!!!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Ποτε δεν ειμαι θυμωμενος....ειμαι παρορμητικος στο χαρακτηρα μου...δεν κραταω τιποτα μεσα μου....απο διαφορα πιο σοβαρα θεματα....απλα εχω την απαιτηση οπως σεβομαι...να με σεβονται....μου εγραψες απαραδεκτα και με ψεμματα και τα καταπεια ολα....ποιος ο λογος???....δεν ημουν σωστος πελατης???.....δημιουργησα ποτε κανενα προβλημα????...εγραψα ποτε ασχημη κριτικη???? Ταλαιπωρησα καμμια σας με παραξενια μεσα στο δωματιο??? μιλησα ποτε ασχημα?????.....Τολμησα ομως να γραψω για τιμολογιακη πολιτικη σε ολα τα στουντιο και μου επιτεθηκες!!!!!.....εγω συνεχιζω να σε σεβομαι..... αλλα δεν υπαρχει λογος οσο μας προσβαλλεις εδω μεσα(γιατι και σε αλλους μιλας απαραδεκτα)...να συνεχισω να ειμαι πελατης στα μαγαζια σου....προτιμω να ταλαιπωρουμε και να πηγαινω σε μαγαζια μακρια εκτος της περιοχης μου!!!!!!!!!....φιλικα σου τα εγραψα... κοιτα να συνελθεις!!!!!!!!ακομα θυμομενος εισαι ρε?
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.852
- Πόντοι
- 3.715
Είναι το χαμηλό μορφωτικό επίπεδο και η χαμηλή κουλτούρα, ποιά ζέστη λες...
ο τζόγος φταίει...('Αλογα, κουλοχέρηδες, χαρτιά, ρουλέτες) εκεί τα τρώνε όλα και κάνουν σα σε κλιμακτήριο .
ψεμματα δεν υπυρχανε σε αυτα που ελεγα και το ξερουμε και οι δυοΠοτε δεν ειμαι θυμωμενος....ειμαι παρορμητικος στο χαρακτηρα μου...δεν κραταω τιποτα μεσα μου....απο διαφορα πιο σοβαρα θεματα....απλα εχω την απαιτηση οπως σεβομαι...να με σεβονται....μου εγραψες απαραδεκτα και με ψεμματα και τα καταπεια ολα....ποιος ο λογος???....δεν ημουν σωστος πελατης???.....δημιουργησα ποτε κανενα προβλημα????...εγραψα ποτε ασχημη κριτικη???? Ταλαιπωρησα καμμια σας με παραξενια μεσα στο δωματιο??? μιλησα ποτε ασχημα?????.....Τολμησα ομως να γραψω για τιμολογιακη πολιτικη σε ολα τα στουντιο και μου επιτεθηκες!!!!!.....εγω συνεχιζω να σε σεβομαι..... αλλα δεν υπαρχει λογος οσο μας προσβαλλεις εδω μεσα(γιατι και σε αλλους μιλας απαραδεκτα)...να συνεχισω να ειμαι πελατης στα μαγαζια σου....προτιμω να ταλαιπωρουμε και να πηγαινω σε μαγαζια μακρια εκτος της περιοχης μου!!!!!!!!!....φιλικα σου τα εγραψα... κοιτα να συνελθεις!!!!!!!!
τπτ κακω δεν κανεις ρε παιδακι μου εκτος απο το που μιλας πολυ
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Η Κυρια ΛΑΟΥΡΑ....συναγωνιστες δεν με δεχεται ΠΛΕΟΝ.......οποτε πηγαινα σε αυτην εσκαγα 70 ευρω..παντα με ευγενεια και χωρις κανενα προβλημα συμπεριφορας, γιατι ειμαι καλοπροαιρετος ανθρωπος.........λογο ομως μιας μαλακισμενης συμπεριφορα της απεναντι μου, στο σαλονι του ΕΡΩΣ, την Πρωτοχρονια........καθοτι εγω αμεσως... σας την μετεφερα εδω μεσα.....τσαντιστηκε και δεν με δεχεται σαν πελατη της....πρεπει να της κανω 100 μετανοιες και να ζητησω και 300 συγνωμη....ρε ουστ απο εδω!!!!!!!!!!!
ουτε 300 φορες συγνωμη δεν θα σε βοηθησουνΗ Κυρια ΛΑΟΥΡΑ....συναγωνιστες δεν με δεχεται ΠΛΕΟΝ.......οποτε πηγαινα σε αυτην εσκαγα 70 ευρω..παντα με ευγενεια και χωρις κανενα προβλημα συμπεριφορας, γιατι ειμαι καλοπροαιρετος ανθρωπος.........λογο ομως μιας μαλακισμενης συμπεριφορα της απεναντι μου, στο σαλονι του ΕΡΩΣ, την Πρωτοχρονια........καθοτι εγω αμεσως... σας την μετεφερα εδω μεσα.....τσαντιστηκε και δεν με δεχεται σαν πελατη της....πρεπει να της κανω 100 μετανοιες και να ζητησω και 300 συγνωμη....ρε ουστ απο εδω!!!!!!!!!!!
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.852
- Πόντοι
- 3.715
Η Κυρια ΛΑΟΥΡΑ....συναγωνιστες δεν με δεχεται ΠΛΕΟΝ.......οποτε πηγαινα σε αυτην εσκαγα 70 ευρω..παντα με ευγενεια και χωρις κανενα προβλημα συμπεριφορας, γιατι ειμαι καλοπροαιρετος ανθρωπος.........λογο ομως μιας μαλακισμενης συμπεριφορα της απεναντι μου, στο σαλονι του ΕΡΩΣ, την Πρωτοχρονια........καθοτι εγω αμεσως... σας την μετεφερα εδω μεσα.....τσαντιστηκε και δεν με δεχεται σαν πελατη της....πρεπει να της κανω 100 μετανοιες και να ζητησω και 300 συγνωμη....ρε ουστ απο εδω!!!!!!!!!!!
τι της έκανες ρε φίλε;
Τάκλιν;
Κεφαλοκλείδωμα;
Επενδυτική πρόταση για μετοχές & ομόλογα;
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
Υπαρχει ενα ψεμα....οτι επινα στο Paradise...ουισκι με κοκακολα....οταν ειχα ελθει σε εσενα....δεν μου ειπες τι θελω και σου ζητησα νερακι παγωμενο???????.....Οτι μιλαω πολυ....ισως να εχεις δικιο....δεν πρεπει να ειμαι τοσο φιλαληθης....θα την λαβω υποψη μου........ σοβαρα την συμβουλη σου για το μελλον!!!!!!!!!ψεμματα δεν υπυρχανε σε αυτα που ελεγα και το ξερουμε και οι δυο
τπτ κακω δεν κανεις ρε παιδακι μου εκτος απο το που μιλας πολυ
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ να δω τον δονητη με την μπαταρια να το χωνει στο μουνακι της.....τις αυξανω σε 500!!!!!ουτε 300 φορες συγνωμη δεν θα σε βοηθησουν
ουτε 500 βοηθανε στην κατασταση σουΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ να δω τον δονητη με την μπαταρια να το χωνει στο μουνακι της.....τις αυξανω σε 500!!!!!
Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
.....Δεν λεει να το συνεχισουμε!!!!....ας κοιταξουν να φτιαξουν την συμπεριφορα τους και να μην καταλογιζουν μονο σε εμενα οτι γραφω εδω μεσα....γιατι κι αλλοι συναγωνιστες εχουν παραπονα και τα γραφουνε....ας προβληματιστουν επιτελους!!!!!........και καλα θα κανει η ΝΤΑΡΙΑ να θεσπισει το 40αρι στο απλο προγραμμα.....οχι οτι θα ξαναπαω εγω...αλλα για τους συναγωνιστες μου!!!!!!!!!!!!!κοίτα στείλε κανένα λουλουδακι και ίσως της περάσει. διαφορερικά άμα δεν σου ανοίγουν την πόρτα τράβα κλωτσιά και μπούκαρε μέσα χαλαρά. ειδικα η πόρτα στο paradise είναι εντελώς για το πούτσο. πριν προλάβουν να σε δουν σπάσε και την κάμερα που είναι πάνω δεξιά. τι κομάντο ήσουν στην πολεμική αεροπορία....
Παίχτουρα μην κολώνεις.... Εκτος αν είναι να της βάλεις Ντουρασελ μπαταρία που συνεχίζει εκεί που τελειώνουν οι άλλες......
ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ να δω τον δονητη με την μπαταρια να το χωνει στο μουνακι της.....τις αυξανω σε 500!!!!!
AVRIO ime mazi sas! Felo na do o Pehtouras!!!!Παίχτουρα μην κολώνεις.... Εκτος αν είναι να της βάλεις Ντουρασελ μπαταρία που συνεχίζει εκεί που τελειώνουν οι άλλες......
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
ναι,κανεις και καλη γυμναστικη σημερα!!εχει πολλα σκαλοπατια εκει!!!Hello, hello! Agapimeni Drosopoulaki mou!!!!!!! :-* :-* :-*
Poso fores ehis perasi auto to skalaki? Ke domati garsoniera?ναι,κανεις και καλη γυμναστικη σημερα!!εχει πολλα σκαλοπατια εκει!!!
aris63
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
αχαχαχα,ξερω'γω! που να θυμαμαι!!!Poso fores ehis perasi auto to skalaki? Ke domati garsoniera?
νομιζω 19 σκαλοπατια πρεπει να ειναι!αν θυμαμαι καλα,βεβαιως...
Ine 18 san ilikia mou!!!αχαχαχα,ξερω'γω! που να θυμαμαι!!!
νομιζω 19 σκαλοπατια πρεπει να ειναι!αν θυμαμαι καλα,βεβαιως...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 43
- Εμφανίσεις