ακομα θυμομενος εισαι ρε?Συγνωμη που ξαναγραφω....αλλα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι....σε καποια ανταλλαγη αποψεων μου με την σεβαστη ΝΤΑΡΙΑ πριν μερες σε καποιο θρεντ εδω μεσα...λογο οτι η ΝΤΑΡΙΑ δεν της αρεσαν αυτα που της εγραψα....μου εγραψε...."καλα κανει η ΛΑΟΥΡΑ και δεν σε δεχεται πλεον".....που ποτε δεν εχω ενοχλησει εργαζομενη...και ολες μου οι κριτικες ειναι καλες..μεχρι σημερα τουλαχιστον..οποτε δεν εχουν καβαλησει το καλαμι???????????????.....Πονταρουν στις καβλες μας...οποτε ας καταλαβουν οτι υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια και αυτες που νομιζουν οτι καποιες ειναι...... το μπουλο επ' ωμου...και ουστ!!!!!!!!
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)